toga se i bojim , da ce nas asrokovce takav scenarij docekat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma na njoj je trenutno Pentium G840 pa je zato cekam Ivy Bridge, samo imam nekih hebenih problema, svako malo mi se zafreeza USB mouse i tipkara, a nisam instaliroa onaj xfast usb a bios na default
Gigabyte je ponudio beta bios, ako asrock ne ponudi, majke mi ovo mi je onda zadnja njihova ploča !
Vidim da ne pratiš stanje, problem je na svim pločama sa Eltron chipovima za USB,
kako ASRock tako i svim drugim pločama.
Eltron je napredniji čip od marvela, skuplji je, ali ima malo problema
sa driverima od strane proizvođača, dakle nije do BIOS-a.
Beta i WHQL drivere samog Eltrona imaš i na ASRock beta zoni:
http://www.asrock.com/mb/beta.asp?Model=Fatal1ty%20P67%20Performance
Ovdje provjeri dali si zaista instalirao nove BETA drivere:
http://www.asrock.com/support/note/Etron%20beta%20v0.5.394.1.pdf
Kažeš da si na stock BIOS-u, stavi novi 1.30:
http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=Fatal1ty%20P67%20Performance&o=BIOS
Uglavnom Eltron radi probleme svim drugim USB2.0 kontrolerima.
Dakle kao što vidiš, svi linkovi su na ASRock stranici, samo treba čitati malo.
Ma riješio sam to !

Može komentar..
Kabel od matične 8-pinski mi je prekratki, da bi ga mogel stavit iza ploče, tak da je to minus, kaj je na vidljivom mjestu..
@The Man, BladeMaster..
Kako je prekratak? Meni jos ima lufta. A barem je komplet crn, pa nije tolko vidljiv.

Može komentar..
Kabel od matične 8-pinski mi je prekratki, da bi ga mogel stavit iza ploče, tak da je to minus, kaj je na vidljivom mjestu..
@The Man, BladeMaster..
Istina , imam isto napajanje, i Corsair obsidiana , kabal za proc je navučen do ibera iza ploče ... jedina zamjerka napajanju (al užasno iritirajuča)
Puno ljepše Zvonac!
Sada uredi one slike ;)
Tnx, ma kućište je bijelo pa zato i daje dojam razbacanosti kablova, ističu se jako, da sam uzel crnog možda i ne bi tak bilo.
...
...
Nice, e o tom pričam imaš crno kućište, i ovo kablovinje, "nestane" u onom crnilu:)
Htio sam bijelo, dobil sam bijelo:)
Koje ventove koristiš u kućištu tj kolko ih imaš?
Nice, e o tom pričam imaš crno kućište, i ovo kablovinje, "nestane" u onom crnilu:)
prvo: vrati si onaj kavez za hdd pa onda neces morat skrivat sve iza maticne.
drugo: nadam se da koristis vezice za kablove, jer bez njih bolje da te nema :)
koristim ventilatore koje sam dobio s kucistem. napred 14cm led koji upuhuje, i odostraga 12 cm ispuh.
malo su glasni,bilo bi ok kupit neke od 800 okretaja,da ih se ne cuje..ili to ili neki potenciometar..al sad nemam para tak da moram trpit,al sva sreca pa koristim slusalice
prvo: vrati si onaj kavez za hdd pa onda neces morat skrivat sve iza maticne.
drugo: nadam se da koristis vezice za kablove, jer bez njih bolje da te nema :)
koristim ventilatore koje sam dobio s kucistem. napred 14cm led koji upuhuje, i odostraga 12 cm ispuh.
malo su glasni,bilo bi ok kupit neke od 800 okretaja,da ih se ne cuje..ili to ili neki potenciometar..al sad nemam para tak da moram trpit,al sva sreca pa koristim slusalice
Ma onaj kavez sam i maknul samo mi smeta:) A i mislim da je ovak možda bolji protok zraka, neg s onim kavezom..
Vezice koristim, mada i nema iza tak puno mjesta, na knap je, tak da sam zgural nekak iza..
OVO samo izgleda da su drukcije boje...da netko ne misli :) svijetlost malo zeza :S
OVO samo izgleda da su drukcije boje...da netko ne misli :) svijetlost malo zeza :S
Hoćemo više slika
Hoćemo više slika
stalno me zeza ios 5 :'( vise kad napravim kako treba jos, malo sam zeznio na desnom rubu dole...:S
jos je bolje za cable managment kad kuciste na rupama za kablove ima onu gumu tako da se ne vidi kroz rupe sto je iza(moje ima to kao i sva corsairova kucista).
@The Man- Kako hladi Gaia?
Odlično! Jedini Xigmatek koji osjetno bolje hladi je 160 kuna skuplji Aegir, ali kad pogledaš koliko je skuplji, prosječnom se korisniku baš i ne isplati. Dvoumio sam se između ta dva i zaključio da mi je Gaia sasvim dovoljna. Također, oba navedena hladnjaka imaju odlično riješenu montažu i super su odabir za ljude koji još nikada nisu montirali hladnjak koji koristi backplate.
@Jack Sparrow
Gdje si nabavio tu podlogu?
@Jack Sparrow
Gdje si nabavio tu podlogu?
jedan lik je kupovao mnogo axe proizvoda pa je to dobio na nekoj nagradnoj igri i sad je to dao meni
@Jack Sparrow
Kad se sjetim te podloge, carska podloga, mis je isao dobro po njoj, sise ti odmaraju ruku, predobra podloga, samo sta su se meni sise raspale (frendovi su ih "ispipali" xd) pa je ispo silikon iz njega (il sta je to vec).
@Jack Sparrow
Kad se sjetim te podloge, carska podloga, mis je isao dobro po njoj, sise ti odmaraju ruku, predobra podloga, samo sta su se meni sise raspale (frendovi su ih "ispipali" xd) pa je ispo silikon iz njega (il sta je to vec).
hahahhahahahahhah
predator konfiguracija ti je odlicna, samo jos sad pikni onog buldozera 8jezgrenog i to je to. nekako mi izgleda neuredno, mozda da probas kablove malo slozit.
BMK odlican cable managment, jedan od najboljih ovdje.
Evo,stigla M4E pa sam malo to sredio,i slika periferije nove.
Ajmo, priznajte, tko je sve išao okretat glavu (ili monitor ako se furate na Mentalista), dok nije skužio da ploča tako stoji..:D