@ fico form rijeka
Stari, odličan case, samo svaka ti čast ako uspiješ izdržati do ljeta da ga ne napuniš
GL
@ fico form rijeka
Stari, odličan case, samo svaka ti čast ako uspiješ izdržati do ljeta da ga ne napuniš
GL
fala potrudit cu se..
Super je kejs...ali taj njegov pleksi mi se nikad nije sviđao...
Zašto je kokokok (ili kako već xĐ) dao TD za ovaj case modding od Anteca
Ljubomora je gadna stvar.
ehh volio bih znat :)
Ljubomora je gadna stvar.
hahaha nadam se da nije zbog toga :)
timmy, marry me?!
Najružniji, najneprofeionalniji case modding koji sam ikada vidio ...
Mogao si to i bolje -.-''
Zaboravi ovo gore napisano, ljubomora izvire! :)
Savršeno majstore!
Meni je bezveze taj modding... ali ono stvarno e.. ocajno izgleda e... ja bi to odma proda, za 400kn... mogu ja prvi na listu posto je moja ideja?
timmy, marry me?!
Najružniji, najneprofeionalniji case modding koji sam ikada vidio ...
Mogao si to i bolje -.-''
Zaboravi ovo gore napisano, ljubomora izvire! :)
Savršeno majstore!
jelda i ja se slažem baš mi je bezveze...budem dao da ga se rastopi u vulkanu...xD
hvala, hvala :D
Meni je bezveze taj modding... ali ono stvarno e.. ocajno izgleda e... ja bi to odma proda, za 400kn... mogu ja prvi na listu posto je moja ideja?
i meni isto baš je loše...ak dobim 300kn budem bio zadovoljan :D
šalu na stranu :D hvala na pohvalama, ako mi dođe neš novo na um budem novo neš napravio i slikao :)
a za prodaju...ko zna ak naletim na neki dobar kejs, a jedino što bih uzeo corsair obsadian ili neš tog tipa :D
šalu na stranu :D hvala na pohvalama, ako mi dođe neš novo na um budem novo neš napravio i slikao :)
a za prodaju...ko zna ak naletim na neki dobar kejs, a jedino što bih uzeo corsair obsadian ili neš tog tipa :D
mm ja sanjam silverstone raven rv02 , mislim da je to jedina stvar za koju bi vrijedilo mijenjat tvog anteca :D , obsidian je za moj ukus jednostavno prevelik. i ne volim ga zato sto ga svi imaju , to mi je kao ww golf 5 , ne bi ga nikad uzeo jer je svako drugo auto na cesti golf 5 , pa kad god netko slaze neki bijesni sistem uvijek obsidian 800d >.<
mm ja sanjam silverstone raven rv02 , mislim da je to jedina stvar za koju bi vrijedilo mijenjat tvog anteca :D , obsidian je za moj ukus jednostavno prevelik. i ne volim ga zato sto ga svi imaju , to mi je kao ww golf 5 , ne bi ga nikad uzeo jer je svako drugo auto na cesti golf 5 , pa kad god netko slaze neki bijesni sistem uvijek obsidian 800d >.<
U mom slučaju Cosmos S.
ti i tvoj silverstone raven uvijek ga spominješ ja sam kad bih neš drugo uzimao to bio bio, silverstone raven rv02, nzxt phantom, haf x, i možda ali možda cosmos s s tim da bih ga morao modat xD
U mom slučaju Cosmos S.
:D
Ja ću svog preko ljeta srediti, ali bojanje prepuštam profićima. A onda se prijavljujem na MDPC.
Ja ću svog preko ljeta srediti, ali bojanje prepuštam profićima. A onda se prijavljujem na MDPC.
MDPC je million dollar pc ak se ne varam jelda? :D
Tak je.
Tak je.
hehehe, ja svog odma poslje tvog prijavljujem :D
hehehe, ja svog odma poslje tvog prijavljujem :D
Ja se samo nadam da će mi proći-ne mislim raditi bogznašta ni trošiti neznamnijakakve novce. Ali ako su Srbi dobili svoj, onda moramo i mi svoj.
U mom slučaju Cosmos S.
Ja koristim stol...
U mom slučaju Cosmos S.
Ja koristim stol...
moj čovik ;) jebes kejs , bacanje para.
Nick 54312 - meni je tvoja ploca najljepsa od svih na forumu
Nick 54312 - meni je tvoja ploca najljepsa od svih na forumu
Hvala i meni je lijepa ali ima i lijepših (Asus Rampage III black edition je jedna od tih).
U mom slučaju Cosmos S.
Ja koristim stol...
da ali ti nemas "bijesni sistem"...
Ja koristim stol...
da ali ti nemas "bijesni sistem"...
LOL nego ti si koristio 3 x 5850?
Dobro sad više manje me ne zanima da li si ti koristio 3 x 5850 nego to bi već bio neki sistem a on je to valjda držao na stolu.
Stigla nova oprema za forum!!!
Nadam se da će te mi oprostiti pogreške kod tipkanja, još se privikavam.
Odluka je pala, hocu istu tastaturu kao i Don. Svakako mi vec tata govori da moram kupiti novu (ne zna tipkati na ovoj jer se istrosilo "o", "p", "k", "l", "m").
Jos kad bih imao gdje...
Lijepa tipkovnica, kvalitetna, ali za moj pojam prevelika. Ugodno korištenje obojici
evo stigao meni novi cooler za CPU...
sad ja imam par pitanja, pa da krenemo...
1. Dali da ostavim drugi 120mm vent da rade na push-pull sistemu i koliko to utjece na temperaturu ili da drugi stavim gore na kuciste da baca topli zrak van, dakle maknem ga sa coolera ako ne utjece previse na temp.?
2. Dali sam okrenuo dobro ventove, znaci ovaj donji mi uvlaci zrak, a gornji baca van topli, dali da okrenem obrnuto, jer mozda cooler uvlaci topao zrak od grafe?
Jel možeš cooler okrenut vertikalno? Tako s push-pullom bi vjerojatno bilo najbolje..
U slučaju da ne možeš, ovo je najbolje riješenje. Jedino pazi da ti vent koji izvlači zrak van nema manji Air Flow od ovoga koji ubacuje (u slučaju da nisu isti ventovi).
na zalost ne mogu, to je malo fail ali OK, a za airflow ne znam, ali mislim da cu maknut ovog drugog i ostavit samo jednog, a ovog vratiti na kuciste gore da izvlaci ostali topli zrak...
@ domba_os: ima se - može se
Odličan setup, jedino, ovaj miš gore, prilično nezgodno, mislim da nikada ne bih mogao tako... Ali, razumijem, nedostatak prostora...
Još jednom, odlično sređen, oku ugodan kutak.