Duplo jeftiniji od G27 (u SAD-u oko 150 dolara, u nas oko 200 vjerojatno) znaci oko 1000 kn vise manje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hahahahahahahhaahhahahahaha, vidi malog athlona u odrazu
nhf koja faca. Btw. nice rig
HAHAHA , ajme tek sam sad vidia >.< , epic fail , cudno mi je faca ispala lolololol
HAHAHA , ajme tek sam sad vidia >.< , epic fail , cudno mi je faca ispala lolololol
Da... totalna razlika od slika na fejsbuku BTW dobra BMXica
Da... totalna razlika od slika na fejsbuku BTW dobra BMXica
mmm , cekaj cekaj ko si ti na facebooku ?? bemti zaboravia sam jer imam sigurno 5-6 forumaša na face-u , tnx , vozim vec 3 godine , valjda ce bit nesto od toga , ulupao sam sigurno 1000 eura u nju ali sam sam miran xd. u 6 mjesec je xstatic festival na znjanu , natjecat cu se ove godine :D
mmm , cekaj cekaj ko si ti na facebooku ?? bemti zaboravia sam jer imam sigurno 5-6 forumaša na face-u , tnx , vozim vec 3 godine , valjda ce bit nesto od toga , ulupao sam sigurno 1000 eura u nju ali sam sam miran xd. u 6 mjesec je xstatic festival na znjanu , natjecat cu se ove godine :D
Nemas me na fejsu, ali medu zajednickima nam je među ostalima moja bivsa, jedan moj lik iz osnovne i jedan forumas, sada drugas u mojoj skoli.
Svaka čast ^^ i sretno ti na natjecanju Jesi bio mozda u sridu mislim u djardinu sa bajkom, jer je jedan lik bia tako sa malo duzom kosom?
Nemas me na fejsu, ali medu zajednickima nam je među ostalima moja bivsa, jedan moj lik iz osnovne i jedan forumas, sada drugas u mojoj skoli.
Svaka čast ^^ i sretno ti na natjecanju Jesi bio mozda u sridu mislim u djardinu sa bajkom, jer je jedan lik bia tako sa malo duzom kosom?
tvoja bivsa ??? s kim si to hodao , govorii hahahaa ? sad me brutalno zanima kad si spomenuo :D
nisam odvano vozia street ali s obzirom da je dardin popularna lokacija za voznju vjerojatno je bia neko od moje ekipe , ja sam ti svaki dan u skateparku na zjanu jer vise volim vozit park :D
hahahhaha... bas si baba tracara al nek ti bude... hellica
upisi Mitsuoka u trazilicu, izbacit ce ti mene pa slobodno dodaj
hahahhaha... bas si baba tracara al nek ti bude... hellica
upisi Mitsuoka u trazilicu, izbacit ce ti mene pa slobodno dodaj
hellica OMFGGGGGGGGGG WTFFFFFFFFFFF JURE je hoda s helicom ima 6-7 miseci , znas juru granica , isusa ti ko si ti , da nisi neki dumpovac ili fesb-ovac mozda??'4
edit: doda sam te na face
cua san za juru isa je sa par mojih prijatelja u razred. dumpovac nisam, ali za koji mjesec FESBovac da ^^
jesi siguran nema nista EDIT: ima ;)
ooo vexx , lijepo lijepo , sexy je taj cosmos , dobro izgleda , ali 2x gtx 470 u sli a cpu cooler vuće zrak od njih prema gore , mislim vruće su to kartice mora da ti pozidu cpu temp.
Ma ja im držim vent na 70 % pa su idleu 30 stupnjeva a u full loadu ne mogu preći 65.
Ma ja im držim vent na 70 % pa su idleu 30 stupnjeva a u full loadu ne mogu preći 65.
haha , tako je , ko jebe buku ionako imas slusalice dok igras xd , tako ja svoju gtx285 navijem na 65% u loadu pa je nema povise 60c xd , ali svejedno mora da generiraju pun k topline?
haha , tako je , ko jebe buku ionako imas slusalice dok igras xd , tako ja svoju gtx285 navijem na 65% u loadu pa je nema povise 60c xd , ali svejedno mora da generiraju pun k topline?
Jedna još i ne grije jako, ali dvije malo omekšaju izolaciju na kabelima.
ali dvije malo omekšaju izolaciju na kabelima.
HAHAHAHAHHHAHA >.< loool
Nije to ništa, kada je Hyperion došao i donio svoju GTX 570-držao ju je na 40 %. Kejs je bio cijeli topal, a kada sam pipnuo grafu, opekao sam se.
Jedna još i ne grije jako, ali dvije malo omekšaju izolaciju na kabelima.
Memorija je previsoka ili koji je razlog što si postavio tako cooler?
Prvi PCIe slot je odmah ispod coolera i ako ga zakrenem drugačije sjedi na prvoj grafi a to ne želim (kratki spoj).
Nije to ništa, kada je Hyperion došao i donio svoju GTX 570-držao ju je na 40 %. Kejs je bio cijeli topal, a kada sam pipnuo grafu, opekao sam se.
ozbiljno? to se onda isto lijepo grije , moja gtx285 ima hladnjak koji ispuhuje zrak unutar kejsa i temperature su mi malo vise nego kad sam imao external exaust hd 4850-ku , doduse gtx285 ima tdp 186w a te imaju skoro 240w , u principu gtx570/580 proizvode poprilićno topline bez obzira sto ih svi hvale da su tihe./hladne
Prvi PCIe slot je odmah ispod coolera i ako ga zakrenem drugačije sjedi na prvoj grafi a to ne želim (kratki spoj).
Ah jbg taj Cogage je masivan...
Meni moj Hyper 212+ je blizu grafe koji 0.7cm razmaka
Ma to je mrcina (redizajnirani Thermalright IFX14). Imao sam Hypera, bio je ok, ali mislim da mi ne bi mogao držati proc na 4.5 GHz kao što to cogage radi.
75-85C(50-65%) u loadu je normala za nju, idle 38-42C (40%).
I da nema šanse da se drži prst na njoj dok se vrti 3D.
75-85C(50-65%) u loadu je normala za nju, idle 38-42C (40%).
I da nema šanse da se drži prst na njoj dok se vrti 3D.
pa dobro , nista cudno , rijetke su danas kartice na kojima se moze drzat prst u loadu xd , ali opcenito , lijepo to ugrije sve oko sebe , zato je onaj silverstone raven rv02 zakon , sanjam taj kejs xd.
Ma to je mrcina (redizajnirani Thermalright IFX14). Imao sam Hypera, bio je ok, ali mislim da mi ne bi mogao držati proc na 4.5 GHz kao što to cogage radi.
Meni moj Hyper radi odlićan posao, za bench ide na 4.4Ghz i moze vrtit sve...
A za 24/7 koristim 3.8Ghz i temp ne prelazi 55C, u idlu sad kad je malo toplije oko 35C
A za 24/7 koristim 3.8Ghz i temp ne prelazi 55C, u idlu sad kad je malo toplije oko 35C
Ja ga držim 4,4 GHz 24/7.
Ja ga držim 4,4 GHz 24/7.
Maksimalno sam ga natjerao za validaciju 4.6Ghz...
Mislim da bi išlo i više jer je napon bio dosta niski...
A s matičnom sam isto zadovoljan bclk ide i preko 220
Ja ću svog probati natjerati na 4.8 GHz. da me nije napajanje, tj. jedan glupi kabel, spriječilo, uredno bi već danas imaoscore na 4,7 i išao dalje. No sad sve ispočetka-no tu je sad pojačanje u obliku SSD-a te novog boljeg i učinkovitijeg razmještaja ventova. Uspio sam se riješiti jedne "rupe" u protoku zraka.
Uskoro ćeš dobiti i dva usisa za kejs, te ćeš imati manje muke sa OC-om sa 1600MHz memorijom nego sa 1333MHz memorijom...
Dok ja trenutno imam 8GB RAM-a, tako da mogu surfati na miru!
Dopyzdila mi ova poruka:
Uskoro ćeš dobiti i dva usisa za kejs, te ćeš imati manje muke sa OC-om sa 1600MHz memorijom nego sa 1333MHz memorijom...
Dok ja trenutno imam 8GB RAM-a, tako da mogu surfati na miru!
Dopyzdila mi ova poruka:
Haha to samo ima kod Kihotya da za surfanje treba 8GB rama
Svaka ti dala....