- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I čemu služi to "presavijanje"?
Meni se čini ka da je ovo gore samo ko neka "navlaka" znači kad se makne nema nikakav doticaj s strujom pa je možeš lakše prati. Čini mi se da ima doticaj sa stujom jedino tamo di piše SHIFT na lampicama.
Meni se čini ka da je ovo gore samo ko neka "navlaka" znači kad se makne nema nikakav doticaj s strujom pa je možeš lakše prati. Čini mi se da ima doticaj sa stujom jedino tamo di piše SHIFT na lampicama.
da , i meni se čini , jako dobra stvar sta se tiče pranja.
Lijepa maca.. :D
da , i meni se čini , jako dobra stvar sta se tiče pranja.
WTF? Koristite je cistim rukama pa je necete morati prati.
Usteda: 600Kn.
zuja kolika ti je realna razlika u onoj sirovoj snazi otkad si presao sa 4870x2 na gtx570 , i ima li razlike u temp unutar kejsa , mislim gtx570 bi trebala proizvodit puno manje topline.
kakvo je ono kuciste od malo zaigrano dijete
kakvo je ono kuciste od malo zaigrano dijete
Antec Skeleton.
Kaj idu ti Fireglideri ko' vruće kifle..=)
Kaj idu ti Fireglideri ko' vruće kifle..=)
kad su dobri, a nisu preskupi
Plahi: iskreno se razmišljam da prodam cm 690 dvojku i držim sistem složen na stolu , šta fali , nema nikakve razlike , komponente su hladnije i sve bolje izgleda hahah. baš je lijepa ta 480-ka , mogao si nam isfrigat pomfrit na njoj :)
@Plahi... nadporuka
Ako moze prijedlog. Onaj plavi ventilator što ti je na dnu kucista premjesti odostraga da ispuhuje van. Ovako ti samo usisava prasinu...
@Plahi... nadporuka
Ako moze prijedlog. Onaj plavi ventilator što ti je na dnu kucista premjesti odostraga da ispuhuje van. Ovako ti samo usisava prasinu...
i dajte kako napravite ovo s nadporukom?
jednsotavno ti je to.. odes na temu i odskrolas do tocnog posta . linkas i postavis link u poruci di komentiras.
npr meni se svida ovo od bananka
edit: zaboravio sam ti reci da kod posta prvo trebas stisnut desno trajni link, pa ti on prebaci gore link koji trebas kopirat ovdje
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=170&jumpto=1836863&sort=asc&view=flat , ajoooj pa čarape i sandale hahah -.- , lijepa pila btw
ma te sandale stalno nosim, ravna stopala :D
Plahi cime se ti bavis cvjc imas pilu od bicikla masinu od compa covjece a kao fol recesija
Čime se bavim? :D Ničim. ROFL
Hoćeš kupiti bicikl? Za 5000kn...
Da slažeš istog, ne bi prošao ispod 7000 sigurno
Plahi cime se ti bavis cvjc imas pilu od bicikla masinu od compa covjece a kao fol recesija
Čime se bavim? :D Ničim. ROFL
Hoćeš kupiti bicikl? Za 5000kn...
Da slažeš istog, ne bi prošao ispod 7000 sigurno
a koji to bicikl voziš , da ne moziš bmx možda?
Kona Scrap-upgrejdana
Na ovoj slici nema zadnjih kliješta jer su bila na popravku...
Lijep bike ali ako se smije znat što ti imaju kočnice bit na popravku?
Kona Scrap-upgrejdana
Na ovoj slici nema zadnjih kliješta jer su bila na popravku...
Lijep bike ali ako se smije znat što ti imaju kočnice bit na popravku?
Mijenjani break pads, a zbog gare, nisam smio sam...
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=170&jumpto=1839794&sort=asc&view=flat
sredi kabele , sviđaju mi se antecovi ventovi : , i okreni napajanje prema dole , nista dobro ne radis s time sto ti psu sisa zrak iz kejsa.
ha ha,mis u kompu,svaka cast i jadan mis.
Don, lijepo je tebi bilo ovih dana-a ja zatvoren u kući se spremama za kolokvije. Jedva čakam da sve to riješ pa da malo svratim.
Vidim da si sad deratizator postao: http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1841948.aspx
Nenenenene, to Asus ploča probila! xD
Nenenenene, to Asus ploča ubila! xD
Don, lijepo je tebi bilo ovih dana-a ja zatvoren u kući se spremama za kolokvije. Jedva čakam da sve to riješ pa da malo svratim.
Vidim da si sad deratizator postao: http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1841948.aspx
Ovo je definitivno nešto najluđe što sam vidio na ovom forumu!