Najgora igra koju ste igrali

poruka: 306
|
čitano: 57.490
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Najgora igra koju ste igrali
FEAR i još mnogo njih koje nemaju dobru grafiku ili priču.
17 godina
neaktivan

ne volim managere jer su dosadni

ne volim niti simulacije

sportske igre tako ali ih ne obožavam

odlična igra nemre imati samo osnove tog žanra treba po nečemu biti posebna

H-MAN RULES!!!11
17 godina
neaktivan
sub_zero kaže...
FEAR i još mnogo njih koje nemaju dobru grafiku ili priču.

Pa FEAR ima dobru grafiku i napetu priču. Namigiva

W3 H4v3 N07h1n6 7o F34r Bu7 Fe4r It'5 S3lf!
http://gam3forum.forumotion.com/
17 godina
neaktivan

Hard Truck:Apocalipse

17 godina
neaktivan

Ima ih puno, Gorky Ziro, Diablo, Menageri....

Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.
17 godina

Neke od najgorih igara koje sam ja igrao:

1. Star Wars: Empire at War - RTS sa valda najmanje inovativnih stvari a one koje jesu nove su tako dosadne da je to divno, jednu mapu odigrajte vidli ste cijelu igru.
  2. Elder Scrolls VI: Oblivion - jedina igra od ovih koju sam duze vrijeme igro i preso sve kvestove 4 puta samo da bi se divio grafici.
  3. Fuzbal menader - ne vidim smisao igre nogometa u kojoj se nogomet ne igra lol xD
  4. Neverwinter Nights 1 - Valda najdosadnija igra ikad! Dvojka je jedan od najboljih RPGa al jedinica je uzas i sramota!
  5. Simsi svih vrsta i oblika - Ja ne vidim nista privlacno u tome i bude mi muka nakon 15 minuta igranja. Uopce nije simulacija zivota al gradnja kuca je super, valda zato sto je to i originalno trebao biti program za simuliranje arhitekture.
  6. Fable - Neko je to cak nazvo RPG (console games... -_-)

Nemrem se vise niceg sad sjetit, al sam siguran da ima toga jos. Smijeh

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
17 godina
neaktivan

Baja

1. Warcraft (1,2,3 i Dota)
2. Diablo (1 2)
3. Morrowind
4. Quake

Nagurao si sve same hitove u popis najgorih igara? LOl

što fali Warcraftu?

Ne sviđaju mi se pogotovom mala dječica kada se deru :Healaj me ...."

Kako ti se može ne-sviđati igra koju nikada nisi igrao?

Jel' to samo provociraš zabave radi ili...? Cool

---

Ja ću svoj popis sastaviti od novijih igara koje su me razočarale, a ne baš da su najgore:

Bioshock: pretjerano najavljivan, a razočarao me. Igra je loše furanje na System Shock 2. Grafika je prosječna (neiskorišten potencijal U3-a), a atmosfera, iako u nekim segmentima jako dobra, nekako mi se čini kao mlako isfuravanje onog starog feelinga SS2-a.

Iskakanje neprijatelja iz sjene odavno je passé bilo još u Doomu 3. Manipulacija okolišem na ovoj razini nije ništa bolja od one u HL2.

Setting originalan, mjuza dobra, ali od neke polovice, igru sam igrao tek da mogu reći da sam je završio.

NFS: Prostreet: apsolutno smeće bez ikakvog fizikalnog modela u doba četverojezgrenih desktop mašina.

Crysis: donekle me razočarao rasplet igre od sredine. Ista stvar kao i kod Far Cry-a: zaseru igru na pola nekim glupim raspletima koji ne vode nikud pametno. Igra na Delta težini postaje nemoguća. Koncept nanoodijela u SP i MP igri osvježavajuć kao i fantastična tehnološka superiornost enginea.

Call of Duty 4: atmosferično prvi i jedini put. Svaki ponovljeni pokušaj igranja završi nakon deset minuta i shvaćanja da tu nema ništa novo i da sam taj film već gledao. Čak i prvi put iritira debilnost ograničenja koja se doduše lako prožvače zbog odlične atmosfere. Engine prosječan. Multiplayer u hardcore modu bolesno zabavan.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan

Vi koji citirate ogromne blokove tekstova i onda napišete ništa, dobili ste žuti na 14 dana ili dva tjedna. Idući put se za taj apsolutni nemar i nepostojeći osjećaj za estetiku dobija mjesečnica.

Molimo ne citirajte Anu Karenjinu. Onaj koga zanima na što odgovarate ima link na originalni tekst kojem je Vaš tekst odgovor.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
protjeran
Berko kaže...

Eto toliko.... btw. multiplyer nisam igrao, tako da se ovo odnosi samo na singleplayer COD4......

Singleplayer, pa zar je to netko stvarno igrao. Ja nisam ni probao, uzeo sam igru samo zbog dobre makljaze na multiplayeru.

Inace jedna od najgoris igri koji su me totalno razocarali je Driver3

Zlo i Naopako
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.3.2008 20:10 (bestia).
17 godina

Evo samo da napravim jednu malu ispravku; i dalje mislim da je COD4 nezasluženo pobrao lovorike, te da je singleplayer loš (ako se malo zagleda "ispod haube").... ali sad već par dana igram multiplayer i moram priznati da nije loš. Ne baš onakav sitl igre kakav meni paše (ja više preferiram sporiji tempo i više taktiziranja), ali je dobar. Makar iskreno ni taj multiplayer nije ništa novo što nije bilo viđeno u hrpi ostalih igara. A multiplayer jedino valja u hardcore modu, ostalo je bezveze. Radi tog multiplayera dajem plus COD4, ali svejedno je još uvijek, gledano kao cjelina, u minusu.

I još jedan dodatak; obavezno preporućam da odigrate Conflict: Denied Ops! Igra je toliko loša da je jednostavno grijeh ju ne odigrati..... čisto toliko da možete bolje cijeniti ostale loše igre..... nekako mi je i COD4 zablistao nakon toga.... SmijehSmijeh

17 godina
bestia kaže...
Berko kaže...

Eto toliko.... btw. multiplyer nisam igrao, tako da se ovo odnosi samo na singleplayer COD4......

Singleplayer, pa zar je to netko stvarno igrao. Ja nisam ni probao, uzeo sam igru samo zbog dobre makljaze na multiplayeru.

Inace jedna od najgoris igri koji su me totalno razocarali je Driver3

Probaj odigrati singleplayer.... Čisto da vidiš o čemu sam prićao.
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Neke od najgorih igara koje sam ja igrao:

Neverwinter Nights 1 - Valda najdosadnija igra ikad! Dvojka je jedan od najboljih RPGa al jedinica je uzas i sramota!
Onaj 'ko je prvi rekao da se o ukusima ne raspravlja dobio bi uzasnu glavobolju citajuci ovu i slicne glupe teme.

Nisam se puno zadrzavao na pojedinacnim postovima zbog straha od poticanja autosugestije mog nezrelog uma.  Toliko nesuvislih i nepotrebnih kritika nekim nelosim, orednjim pa cak i dobrim igrama tjeralo me da ubrzam onaj kotacic na misu. Pa ipak nekako sam letimicno provjerio svaki ne bi li nasao da neko kritizira neki od djelova Civilizacije. Zadovoljan sto nisam na takvoga naisao odskrolam ponovo na kraj teme.

Samo da komentiram Psiha...
Jasno mi je da ti je dvica bolja, jer koliko se sjecam jedinicu su djeci zabranjivali zbog nevjerovatno zarazne price koja te tjerala da igru odigras u jednom dahu i naravno - zbog Aribeth Namigiva

Jedno je sigurno - "Mala čizmica" sigurno nije bio normalan!
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2008 4:57 (Caligula).
17 godina
neaktivan

@Berko, malo offtopic: probaj taktizirati i polako igrati COD4. Rasturat ćeš.

17 godina
naxeem kaže...

Isprobano, ali baš i ne pali.... kad od 32 igraća njih 25 negdje kampa u čošku i čeka da netko natći, onda je jedina taktika trčati ko budala i čekati da te netko ubije. A onda nakon spawna znaš di je i sljedi osveta,  ( trebao bi dati oglas "koljem po kućama") Smijeh

17 godina
neaktivan

Ipak, meni je u apsolutno najgorem sjećanju ostao Jurassic Park: Trespasser. Ne zato jer je to jedna od igara koju pogledaš i nakon 10 minuta vidiš da je drek, ugasiš je, izbrišeš i više nikada ne misliš na nju. Umjesto toga, to je jedna od igara kod koje misliš da ima "potencijala", da stvari "samo što nisu", da ćeš se s vremenom naviknuti na kontrole, nisu one u šturcu, ti ne kužiš kako to ide, što misliš da su problemi s clippingom baš slučajno na tom mjestu gdje se nalaziš itd...

Na kraju skužiš da si degenerik što si utukao jedno deset sati na igranje tog dreka prepunog bugova i pisanog za hardver koji će izaći za dvije godine.

Jedan od omiljenih primjera idiotluka te igre mi je bilo izvlačenje iz nekakvog kaveza ili vrta gdje sam se morao popeti preko zida. Kako možeš manipulirati svim živim uključivši tu i famozne sanduke ("the crates!") sastavni dio svakog FPS-a, tako sam išao slagati sanduke jedan na drugi da se popnem preko zida. I što se dogodi? Najdonji sanduci prođu KROZ ZID, gornji padnu dolje i ostanem zarobljen... Dosjetim se jadu i počnem se se gurkati u uglu zida gdje su prošli i sanduci i mic po mic, nakon 10-15 minuta PROĐEM i ja kroz zid u stilu Davida Coperfielda...

Stravični velociraptori i tiranosaurusi su stravični sve dok ne skužiš da postoji nevidljivi "zid" koji im ograđuje "rejon dejstva i vatrene moći" i dovoljno je da se makneš milimetar van tog obora i oni ti dolaze do ispred nosa, ali ne mogu prijeći tu nevidljivu prepreku.

Saznao sam i imena dizajnera i programera igre (nekakvi matematičari i megafizičari) na Gamasutri pročitao da su se na kraju svi međusobno posvađali, a igra komercijalno propala. Dakle, ima i nekog dobra u svemu tome...

Vidi vidi kako je sve subjektivno...

Meni je igra jedna od najboljih!

Istina, bila je bagava, imala je svoje loše strane, ali niko ne može zamijenit onaj doživljaj kada jurišaš sa magnumom na t-rexa i mlataraš ručicama u maniri štićenika doma za djecu sa poteškoćama u razvoju.

I BTW, da nema tog zida nikad je nebi završio nego bi me pojeli živog.

Eto pa ti vidi!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2008 12:12 (imbehind).
17 godina

E svi govore kak je hellgate london dosadan i da nije bas igriv,ja imam drugacije iskustvo sad sam 28 level guardian i jos uvijek mi je prilicno igriva,jedino me muci posljednja misija u paklu,nemrem ju preci,a za najgore igrice slazem se za warcraft i diablo makar moji frendovi svi hvale ta dva naslova.buduci da sam se tek registrirao na forum buga volio bih komentare neke.

17 godina
neaktivan

Witcher. Netko je to nazvao RPG-om.

W3 H4v3 N07h1n6 7o F34r Bu7 Fe4r It'5 S3lf!
17 godina

Bratz-Rock Angelz *sick* hihihihihihiSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2008 16:46 (SinCr0).
17 godina

E da vas pitam kaj je to s witcherom,igral sam ga i vrlo mi je cudan nacin borbe,drzi mac iza leđa ko da bu cjepal drva a kad klicem ne zeli zamahnuti,par puta sam pokusaval skuziti o cemu se radi ali nisam uspio.sad sam izgubio volju za tom igrom.Je igral tko witchera?

17 godina
neaktivan

Nemoj konstantno klikati nego pričekaj da završi potez mačem i tek tad klikni ponovo. Prekidaš si kombo poteze.

17 godina
neaktivan

Najgora je WarCraft

Najbolja konfa
AMD Athlon 2500+ 512mb Kingston Ati Radeon 9600XT Gamers Edition 120Gb Maxtor...
17 godina
neaktivan

A što očekuješ od igre stare 14 godina?

17 godina
neaktivan

E izvini i wowCool

Najbolja konfa
AMD Athlon 2500+ 512mb Kingston Ati Radeon 9600XT Gamers Edition 120Gb Maxtor...
17 godina
Dante kaže...

E izvini i wowCool

Znam zasto to kazes.
I meni je dosadila ta igra jer je sada vec dosta stara, a i vecina playera ju mrzi jer "uzima" dosta potencijalnih subscribera drugih MMOa.
Ali sve u svemu, objektivno gledano WoW je odlicna igra i to se nemoze zanijekat.
I ja ju isto mrzim al nemogu rec da je igra losa, i da mi nije bila zabavna dosta vremena.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
17 godina
neaktivan

najgora igra.....hmmmmmmmm.....definitivno FALLOUTOsmijeh

AMD 5000+ 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram Radeon x1650 Pro
17 godina
Geralt-The Witcher kaže...

najgora igra.....hmmmmmmmm.....definitivno FALLOUTOsmijeh

Sarkazam jelda?
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
neaktivan
Berko kaže...
naxeem kaže...

Isprobano, ali baš i ne pali.... kad od 32 igraća njih 25 negdje kampa u čošku i čeka da netko natći, onda je jedina taktika trčati ko budala i čekati da te netko ubije. A onda nakon spawna znaš di je i sljedi osveta,  ( trebao bi dati oglas "koljem po kućama") Smijeh

Promjeni server ili jednostavno prati igru i vrlo brzo češ skužit gdje se nalaze kamperi.
17 godina

star trek hiden evil- nemam rijeci

assassins creed- iako je grafika jako dobra,igra je igriva samo 30min-1h i tad je svaka misija ista!

star wars empire at war+ekspanzija - iako sam veliki zaljubljenik star warsa jednostavno je jednolicna!

ogame,wow,oblivion,morrowind....-uglavnom sve igrice preko 50h igre i one bez kraja

need for speed svi serijali

sve vrste managera-neznam kak netko moze igrat takve igre samo mjenjat igrace,kupovat brodove... samo se gledaju brojke bez ikakve akcije i mogucnosti upravljanja "jedinicama"...

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2008 17:19 (Hyperion).
17 godina
Sam and MAX
Definitivno najgora besplatna igra. I HAlO 2
Viva La Vida
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Sam and MAX
Definitivno najgora besplatna igra. I HAlO 2
  Sam & Max???? Pa meni je svaki nastavak te igre savršenstvo. Za Halo 2 se slažem.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice