Otočje Galapagos (Ekvador), Skandinavija, Kanarsko otočje.
Koju bi ste zemlju željeli posjetiti ?
- poruka: 195
- |
- čitano: 47.271
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Zelio bih barem jednom u zivotu vidjeti tu zapustenost,rusevine...osjetiti tu atmosferu uzivo, vidjeti sve one lokacije koje sam samo imao prilike gledati u STALKER-ima i dvjema misijama u CoD-u 4.
To je to.
australiju.
Zelio bih barem jednom u zivotu vidjeti tu zapustenost,rusevine...osjetiti tu atmosferu uzivo, vidjeti sve one lokacije koje sam samo imao prilike gledati u STALKER-ima i dvjema misijama u CoD-u 4.
To je to.
pitanje je jel bi se vratio normalan kuci xD
To je to.
pitanje je jel bi se vratio normalan kuci xD
Meni se čini da bi nakon posjeta mogao brojati do 100 na prste.
Neku od "egzotičnih" zemalja, npr. Fiji ili Filipine.
A volio bih posjetit i dijelove Južne Amerike npr. Bolivija.
Uglavnom sve zemlje gdje ljepota prirode najviše dolazi do izražaja.

bio sam sa kamionom u cjeloj europi i sta da kazem,svugdje je lijepo al doma je najljepse,ja nebi nikud otisao,meni je tu super.
bio sam sa kamionom u cjeloj europi i sta da kazem,svugdje je lijepo al doma je najljepse,ja nebi nikud otisao,meni je tu super.
Gdje je komp, tu je dom.
Tunguziju definitivno
Egipat,Švicarska
Švedska
ima nas tolko za svedsku mogao bi ovaj forum organizirat neko putovanje u svedsku
antarktika ili arktik
ima nas tolko za svedsku mogao bi ovaj forum organizirat neko putovanje u svedsku
idem i ja s vama
Kanada (Toronto)
Engleska (London)
Švedska (Stockholm, Göteborg)
USA (New York)
dugi bi bio obilazak :D
ja bih otisao u koreju, japan i istocnu kinu, azijska me kultura uvijek fascinirala, opcenito njihov stil zivota...
ja bih otisao u koreju, japan i istocnu kinu, azijska me kultura uvijek fascinirala, opcenito njihov stil zivota...
Kao krug oko Slovenije
Uff sada cu uskoro u Tursku nadam se ako ce brat htjeti voditi xD. A planiram do kraja zivota posjetiti USA, Veliku Britaniju, Svedsku, Egipat, Japan, Francusku <3
Sve skandinavske države,rusiju(sibir),Njemačku(opet),japan...
Kao krug oko Slovenije
Volio bih (opet) otići u Keniju. Prekrasna zemlja.
Jedan vic vezan uz gornji post: Što slovneci rade na malom odmoru? Otrče 2 kruga oko slovenije.
Ja bi volio posjetiti Rusiju!
Zašto upitnik? Ja bih htio posjetiti "hladnije" države te države istočnog bloka. I to žešće, a ne samo glavne gradove.
Zašto upitnik? Ja bih htio posjetiti "hladnije" države te države istočnog bloka. I to žešće, a ne samo glavne gradove.
Upitnik sam greškom stavio.
Poptuno se slažem sa tobom. Najviše me privlače istočni dijelovi Rusije, posebno Sibir. Tamo je fino hladno. Npr odem i vozim se transsibirskom želljeznicom dok ne dođem do hladnijih krajeva. Volio bih osjetiti malo te hladne ruske zime. Barem dok je još ima.
dodajem na listu svojih zemalja još lihtenštajn,san marino,luksemburg,andoru,sealand...ali ne vatikan,vatikan je fuj.
Ne mogu vjerovat da nitko nije spomenuo Amsterdam.
Tamo i negdje u Irsku moram ic.
Francusku- Pariz
Holandiju- Amsterdam
Njemačku
Španiju