Firefox od kad se pojavio pa sve do danas.
Google Chrome
Firefox 3.0.6
Google Chrome :p
Isključivo i jedino IE7.
Mozilla Firefox, zato jer je najbolji
btw pogledaj mi sliku.
Po svemu šta sam ovdje pročita izgleda da IE može lagano pasti u zaborav? Rijetko tko ga koristi, ovaj novi mora bit itekako dobar da bude na dobrome glasu kao neke starije verzije. Sad slijedi pitanje. Jesu li svi prije koristili IE zato šta je stvarno bio dobar ili je jednostavno konkurencija nije bila dobra?
Po svemu šta sam ovdje pročita izgleda da IE može lagano pasti u zaborav? Rijetko tko ga koristi, ovaj novi mora bit itekako dobar da bude na dobrome glasu kao neke starije verzije. Sad slijedi pitanje. Jesu li svi prije koristili IE zato šta je stvarno bio dobar ili je jednostavno konkurencija nije bila dobra?
samo Firefox
Firefox do besvijesti!!!
Isključivo i jedino IE7.
Koristim Mozillu Firefox (trenutno 3.0.6) i nikada neću koristiti IE jer se pokazao kao najgori...
ostale sam probao ali ok su ali ipak lisica...
EDIT: previše sam vremena provodio s IE i svakakvih problema a od kad sam instalirao Firefox nisam imao niti jedan problem... prilagodiš ga sam po svojem ukusu i ima puno add-onsa što IE nema
za mene je IE = R.I.P, nije ni čudo što sve više i više korisnika prelaze s IE na Firefox i već su puno puta tužili Microsoft zato što im Browser pravi raznorazne probleme zato što je intergriran u sami OS pa stvara probleme i sada EU želi da ga odvoje kako bi korisnici sami odabrali koji će Browser instalirati...
Primarni mi je Firefox, nekad malo i IE7
Opera je default, ovo pišem iz Safari 4 bete, Firefox ponekad, IE je dead
samo firefox, ne volim, niti vjerujem vise nijednom browseru...
Operu koristim skoro 2 godine. Ona mi je primarni browser. Ponekad koristim i Internet Explorer 8 beta - ugodno iznenađenje. Firefox mi nikada nije baš "legao".
Operu koristim skoro 2 godine. Ona mi je primarni browser. Ponekad koristim i Internet Explorer 8 beta - ugodno iznenađenje. Firefox mi nikada nije baš "legao".
Firefox uglavnom kad sam doma, na poslu koristim IE 7, ukupno gledajući koristim oba podjednako .
FF jer bez hrpe add-ona ne bih znao surfati. Imam i chrome i operu instalirane. Neka ih. IE sam potpuno iskorjenio, premda sam korisnik XPa.
Sve, no ponajmanje IE
faerfoks the most
IE stalno
evo donedavno sam koristio IE uvijek, no sad čim ga upalim piše not responding i neće se učitat ni jedna stranica tako sad koristim najboljega, FF
Frefox
mozzila :d
mozzila i jednia(jel zna neko kako da namjestim da ono kad sa msna kad stavim da odem u e mail sanducic da mi pokrene u firefoxu pokrece mi u internet exploreru a to me nervira) ako neko zna pls pomoc
mozzila i jednia(jel zna neko kako da namjestim da ono kad sa msna kad stavim da odem u e mail sanducic da mi pokrene u firefoxu pokrece mi u internet exploreru a to me nervira) ako neko zna pls pomoc
Firefox.