Koji webbrowser koristite?

poruka: 185
|
čitano: 33.341
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Firefox od kad se pojavio pa sve do danas. Osmijeh

17 godina
neaktivan
RE: Koji webbrowser koristite?

Google Chrome

AMD x2 7750 BE (3,4 GHz) AF 64 pro, Gigabyte GA-M720-US3, Zotac am 9800GTX+, 4GB DDR2 6400, WD 640 GB Caviar Blue, Chiftek 550W i zvučnici 2+1 Altec Lansing.
17 godina
neaktivan

Firefox 3.0.6

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina

Google Chrome :p

16 godina
neaktivan

Isključivo i jedino IE7.

16 godina
neaktivan
BORG kaže...

Mozilla Firefox, zato jer je najbolji Namigiva

btw pogledaj mi sliku.

Hm! Tko tu gleda sliku??     inace ff
16 godina
neaktivan

Po svemu šta sam ovdje pročita izgleda da IE može lagano pasti u zaborav? Rijetko tko ga koristi, ovaj novi mora bit itekako dobar da bude na dobrome glasu kao neke starije verzije. Sad slijedi pitanje. Jesu li svi prije koristili IE zato šta je stvarno bio dobar ili je jednostavno konkurencija nije bila dobra?

16 godina
neaktivan
username kaže...

Po svemu šta sam ovdje pročita izgleda da IE može lagano pasti u zaborav? Rijetko tko ga koristi, ovaj novi mora bit itekako dobar da bude na dobrome glasu kao neke starije verzije. Sad slijedi pitanje. Jesu li svi prije koristili IE zato šta je stvarno bio dobar ili je jednostavno konkurencija nije bila dobra?

Ugrađeni browser u OS mjenjati sa glupostima? Toliko hvaljena lisica podložna je smeću kao i ostali browseri. Opterećivati comp sa još jednim, dva ili tri browsera? Održavati nakon toga sustav kako treba? Čemu, ne kužim poantu. U novom IE7 imate ugrađeno filtriranje, spybot search&destroy se uglavio u add-ons, stižu redovno hotfixevi..... Stvarno mi neke stvari nisu jasne. Onda se otvaraju teme o tome kako se ne učitava mozila, firefox,opera i sl. gluposti. Pravi pc-aši ne nasjedaju na šarene omote. Jedan browser, jedan OS, jedan av, jedan firewall i šlus.
16 godina

samo Firefox

2 su pravila za uspjeh u životu: 1) Nikad ne reci ljudima sve što znaš.
16 godina

Firefox do besvijesti!!! Cool

17 godina
neaktivan
Kalea kaže...

Isključivo i jedino IE7.

Isključivo i jedino FF 3 točka
Light travels much faster than sound, that's why some people seem bright until you hear them speak
16 godina

Koristim Mozillu Firefox (trenutno 3.0.6) i nikada neću koristiti IE jer se pokazao kao najgori...

ostale sam probao ali ok su ali ipak lisica...

EDIT: previše sam vremena provodio s IE i svakakvih problema a od kad sam instalirao Firefox nisam imao niti jedan problem... prilagodiš ga sam po svojem ukusu i ima puno add-onsa što IE nema

za mene je IE = R.I.P, nije ni čudo što sve više i više korisnika prelaze s IE na Firefox i već su puno puta tužili Microsoft zato što im Browser pravi raznorazne probleme zato što je intergriran u sami OS pa stvara probleme i sada EU želi da ga odvoje kako bi korisnici sami odabrali koji će Browser instalirati...

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2009 22:53 (lovac82).
17 godina
neaktivan

Primarni mi je Firefox, nekad malo i IE7

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
16 godina
neaktivan

Opera je default,  ovo pišem iz Safari 4 bete, Firefox ponekad, IE je dead

Vir prudens non contra ventum mingit...
16 godina
neaktivan

samo firefox, ne volim, niti vjerujem vise nijednom browseru...

"Dabogda imao pun dzep para, a nemao cime da izvadis.."
17 godina
neaktivan

Operu koristim skoro 2 godine. Ona mi je primarni browser. Ponekad koristim i Internet Explorer 8 beta - ugodno iznenađenje. Firefox mi nikada nije baš "legao".

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 0:56 (scorpion667).
16 godina
scorpion667 kaže...

Operu koristim skoro 2 godine. Ona mi je primarni browser. Ponekad koristim i Internet Explorer 8 beta - ugodno iznenađenje. Firefox mi nikada nije baš "legao".

moram priznati da je i mene pomalo iznenadio IE 8 ali opet... ali jednostavno ne mogu se maknuti s Firefox-a...
17 godina

Firefox uglavnom kad sam doma, na poslu koristim IE 7, ukupno gledajući koristim oba podjednako Cool.

Dobro jutro radni narode, 12 je sati !
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 8:25 (peraja).
17 godina
neaktivan
Kalea kaže...
username kaže...

Ugrađeni browser u OS mjenjati sa glupostima? Toliko hvaljena lisica podložna je smeću kao i ostali browseri. Opterećivati comp sa još jednim, dva ili tri browsera? Održavati nakon toga sustav kako treba? Čemu, ne kužim poantu. U novom IE7 imate ugrađeno filtriranje, spybot search&destroy se uglavio u add-ons, stižu redovno hotfixevi..... Stvarno mi neke stvari nisu jasne. Onda se otvaraju teme o tome kako se ne učitava mozila, firefox,opera i sl. gluposti. Pravi pc-aši ne nasjedaju na šarene omote. Jedan browser, jedan OS, jedan av, jedan firewall i šlus.
 Nadam se da će EU zabraniti IE "slipstreamane" u windowsima, što se tiče tvog komentara podjeća me na Hitlerov "moto". Želiš li reći da su nacisti bili jedini pravi PCaši?
mama ti je larva
16 godina
neaktivan

FF jer bez hrpe add-ona ne bih znao surfati. Imam i chrome i operu instalirane. Neka ih. IE sam potpuno iskorjenio, premda sam korisnik XPa.

Jer znanje treba da bude besplatno.
17 godina
protjeran

Sve, no ponajmanje IE

Zlo i Naopako
16 godina
neaktivan

faerfoks the most

Asus M6VA | Intel M 1.86Ghz 2Mb | ATI x700 256Mb | DDR2 2Gb 533Mhz | HDD 140Gb(80+60) 5400rpm
17 godina
neaktivan

IE stalno

17 godina
neaktivan

evo donedavno sam koristio IE uvijek, no sad čim ga upalim piše not responding i neće se učitat ni jedna stranica tako sad koristim najboljega, FFSmijeh

[url=http://profile.xfire.com/tonko14][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/tonko14.png[/img][/url]
17 godina

Frefox

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. "It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt."- Rami Belson
16 godina
protjeran

mozzila :d

RoBa the ljuti
16 godina
neaktivan

mozzila i jednia(jel zna neko kako da namjestim da ono kad sa msna kad stavim da odem u e mail sanducic da mi pokrene u firefoxu pokrece mi u internet exploreru a to me nervira) ako neko zna pls pomoc

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
16 godina
Jebasu123 kaže...

mozzila i jednia(jel zna neko kako da namjestim da ono kad sa msna kad stavim da odem u e mail sanducic da mi pokrene u firefoxu pokrece mi u internet exploreru a to me nervira) ako neko zna pls pomoc

e to isto je i mene prije nerviralo... riješio sam to kad sam skinuo Windows Live Messenger 2009 verziju s ovog linka:
http://download.live.com/?mkt=hr-hr
16 godina
neaktivan
samo firefox, nekad chrome
16 godina
neaktivan

Firefox.

Ubuntu 8.10 Interpid Ibex User (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice