SE xperia X10
odličan mobitel, moj frend ga ima.. osto sam wooow kad sam ga vidio...
SE xperia X10
odličan mobitel, moj frend ga ima.. osto sam wooow kad sam ga vidio...
SE xperia X10
daj baci neku recenziju na youtube, bas me zanima kakav je
SE xperia X10
daj baci neku recenziju na youtube, bas me zanima kakav je
ma imaš cijelo brdo recenzija na youtubeu. mobitel je odličan, jako sam zadovoljan.
Sony Ericsson S500i + 4 gb M2
224 Igre
34 Prog
921 Pjesma
1243 Slike
670 Video
Nokia 5800.....:/ Očekivao sam više, ali što je tu je.....
Sony Ericsson S500i + 4 gb M2
224 Igre
34 Prog
921 Pjesma
1243 Slike
670 Video
Tebi sigurno nikad nije dosadno...
Nokia 5630 XpressMusic od 1.4. i recimo da sam zadovoljan (iako ima nekih mušica).
HTC Touch Diamond 2 - jedan najboljih WIN mobile mobitela...
SE Xperia X10i
HTC Desire
Evo da se pohvalim sa 'voznim parkom':
- Nokia 6500s (već skoro dvije godine, odličan mob)
- iPhone 3Gs od 16 Gb, crni (od prije nekoliko sati)
- i od prije nekoliko sati isto LG KP170 black (to se dobija uz novi ugovor).
SE Xperia X10i
Xperia je prosto receno zmaj od telefona ja imam x1 a na x10 se mozda odlucim nekad kada sam sebe nafuram da nije toliko velika..
Ipak jedino je malo glomazna za moj ukus i fali joj tastatura a ovo ostalo je sve cista desetka pogotovo dizajn koji mi je cak i ljepsi od htc diamonda
Od ponediljka SonyEricsson X2:
Ovako ćemo, danas je taj ponedjeljak, imaš rok do sutra da staviš slike mobitela sa kutijom i na papiru da piše Cappy za bug forum
Jer ti ja ne vjerujem.
Ima takvih, ja dobijam alienware u utorak itd..
Evo kad si nevjeran,nisam stigao uvatit vremena za stavit slike,pa evo nakon tjedan dana:
Evo kad si nevjeran,nisam stigao uvatit vremena za stavit slike,pa evo nakon tjedan dana:
kapi jel se to meni cini ili si ga vec ofriza u lijevom gornjem kutu.. ili je do svitla kako pada.. ???
Ovako ćemo, danas je taj ponedjeljak, imaš rok do sutra da staviš slike mobitela sa kutijom i na papiru da piše Cappy za bug forum
Jer ti ja ne vjerujem.
Pa šta sve tu ima... pa onda ispada da svatko mora staviti sliku mobitela za koji se izjasnio da ima + dokaz nekakav koji mu zada neki drugi član xD
Iako... ovo me jako podsjeća na Matu i njegov iPhone sa Tajlandske stranice haha
kapi jel se to meni cini ili si ga vec ofriza u lijevom gornjem kutu.. ili je do svitla kako pada.. ???
Nisam ga ofriža,čuvam ga,to je od duvana.
Imam nokiu 6300.
Nokia 5230
Nokia 3310..Prizivila pad s 8 kata, isla se kupat s menon na more.Koliko san je puta bacia od zid kad san bija ljut..A ipak jos savrseno radi..xD
Nokia 3310..Prizivila pad s 8 kata, isla se kupat s menon na more.Koliko san je puta bacia od zid kad san bija ljut..A ipak jos savrseno radi..xD
Ja sam imao 3410,3 puta je pala sa 3 kata,svaki dan igra nogometa sanjon.
Radi još al san joj iščupa ekran.
Ja sam imao 3410,3 puta je pala sa 3 kata,svaki dan igra nogometa sanjon.
Radi još al san joj iščupa ekran.
Također sa njon svako malo igran na baluna...Eh to je mobitel, radjen da traje...A ne ko ova danasnja sranja koja ti padnu jedanput i vise ne valjaju..-.-
Imam nokiu 6300.
Nakon 3210, meni drugi najlijepši mobos...
U 11. mj ću si vjerovatno uzeti X6 Nokiu...
Imam N95 (clasic) 3 godine...
Do sad sam promijenio jednu bateriju (zamjensku, 80kn, 1000mAh, radi bolje od originalne),
jednu masku i tipkovnice (180kn sve skupa) i flat kabel koji mi je pukao nakon 3 godine klizanja gore dolje (280kn).
A neću ajfon, N95 ima više od njega..
Imam nokiu 6300.
Nakon 3210, meni drugi najlijepši mobos...
U 11. mj ću si vjerovatno uzeti X6 Nokiu...
Imam N95 (clasic) 3 godine...
Do sad sam promijenio jednu bateriju (zamjensku, 80kn, 1000mAh, radi bolje od originalne),
jednu masku i tipkovnice (180kn sve skupa) i flat kabel koji mi je pukao nakon 3 godine klizanja gore dolje (280kn).
A neću ajfon, N95 ima više od njega..
LG BL40?
SE: V640i,W350i,C902,W595
Nokia:5130 XM
Samsung: U600
PPc: SE X1,HP iPAQ h5550
Jer ti ja ne vjerujem.
To se traži, nisam ja ništ protiv tebe, ali tako kažu da će dobit, a nakon 20 dana još nemaju...
Daj baci još koju sličicu.
Daj baci još koju sličicu.
Misliš na X2???
Hehe, sad su svi u Mato-lovu na lažnjake :)
Da!!!
;)
EDIT: Ma ne zbog toga da mu ne vjerujem, nego je rijedak mob na forumu..