Ja imam Nokiu 3510i....
i sta ti vise treba??
niš...mozda jos malo boje u ekranu..;)
Ja imam Nokiu 3510i....
i sta ti vise treba??
niš...mozda jos malo boje u ekranu..;)
Njokia N95 8GB, u ladici njokia 3100,samsung d600e,se k510i,samsung e320 i pitaj Boga koj benefon iz negdje 2000-tih
NOKIA 5800 Xpress Music
EDIT:sam plavu verziju!
kako si zadovoljan s tim mobom?? jer mi se svidja, mozda kupim!
Meni ga ima prijatelj 4 miseca i u tih 4miseca 3 puta je bija na servisu a i sad mu je opet neki k.
ja ga imam vise od 6 mjeseci i jos nije bio na servisu, neznam što taj tvoj radi s telefonom
iPhone 3GS 16GB i N95 8GB
extra kombinacija
Trenutno N95, oko Božića bi mi u rukama trebao biti iPhone 3gs.. Sad imam pitanje.. Sta mislite, sto je bolje iPhone ili Nokia N97 ? MOzda bi taj iPhone prodo pa uzeo Nokiu..
Trenutno N95, oko Božića bi mi u rukama trebao biti iPhone 3gs.. Sad imam pitanje.. Sta mislite, sto je bolje iPhone ili Nokia N97 ? MOzda bi taj iPhone prodo pa uzeo Nokiu..
N97 :) mada i nokia 5800XM ima skoro sve sto i N97 tako da ako se odlucis za nokiu nemoj dzabe bacati pare jer sa n97 u odnosu na 5800 neces dobiti nista revolucionarno
NOKIA 5800 Xpress Music
EDIT:sam plavu verziju!
kako si zadovoljan s tim mobom?? jer mi se svidja, mozda kupim!
Meni ga ima prijatelj 4 miseca i u tih 4miseca 3 puta je bija na servisu a i sad mu je opet neki k.
ja ga imam vise od 6 mjeseci i jos nije bio na servisu, neznam što taj tvoj radi s telefonom
Uglavnon nista sta bi mu moglo naškodit,al zna se desit,ja iman trenutno K770i,3 puta san ga popravlja,a ostale koje poznajen nikad nisu imali problema s njin.
Najbolja kombinacija!
N97 mi ne nekako...krhka, N96 sam dosad na servis nosio 8 000 000 puta i to svaki put zbog kliznog mehanizma koji kao da je napravljen od maslaca i stvarno mislim da je to jedna od stvari koju nikad neće popravit, a pošto sam nakon mjesec dana, 3 tjedna i 2 dana čekanja prošli tjedan napokon dobio iphone 3gs mogu samo jedno reč: iPhone ftw, to je jedna od onih stvari koja me čini sretnim, napokon sve radi na mobitelu, brz je, a bateriju možeš rastegnut na 2 dana, google maps te nađe doslovno iste sekunde kad ga otvoriš
na s60 sam imao hrpu programa (skidao sam torrente na mobu), mogao sam baš sve s mobitelom, i unatoč tome, ništa mi ne fali, štoviše, ima i boljih programa za iPhone, Croatia traffic ima sve radare, trajekte, ali najbolji program je don't tase me bro...uglavnom frendovima provalim da su napravili elektrošoker za iphone i da kroz onaj kromirani dio ide struja..........smijeh garantiran
N97 mi ne nekako...krhka, N96 sam dosad na servis nosio 8 000 000 puta i to svaki put zbog kliznog mehanizma koji kao da je napravljen od maslaca i stvarno mislim da je to jedna od stvari koju nikad neće popravit, a pošto sam nakon mjesec dana, 3 tjedna i 2 dana čekanja prošli tjedan napokon dobio iphone 3gs mogu samo jedno reč: iPhone ftw, to je jedna od onih stvari koja me čini sretnim, napokon sve radi na mobitelu, brz je, a bateriju možeš rastegnut na 2 dana, google maps te nađe doslovno iste sekunde kad ga otvoriš
na s60 sam imao hrpu programa (skidao sam torrente na mobu), mogao sam baš sve s mobitelom, i unatoč tome, ništa mi ne fali, štoviše, ima i boljih programa za iPhone, Croatia traffic ima sve radare, trajekte, ali najbolji program je don't tase me bro...uglavnom frendovima provalim da su napravili elektrošoker za iphone i da kroz onaj kromirani dio ide struja..........smijeh garantiran
Da ne pokrećem raspravu bilo bi najbolje da steve90 napravi temu oko N97 i iPhonea 3GS jer ako sad krenem i ja davati mišljenje i ostali ova teme će postati jedna posve nova.
Također, hvala ostalima na mišljenima o mojim ljubimcima
Trenutno imam Nokiu E66 + 4GB
Za manje od mjesec dana uzimam ili iPhone 3G 8GB ili SE W995..
SE k800i
Nokia 5800 XpresMusic + 8 GB microSD. Kupljena prija dva tjedna u T-Mobileu i za sada je sve OK, nadam se da če tako i ostat.
Da ne pokrećem raspravu bilo bi najbolje da steve90 napravi temu oko N97 i iPhonea 3GS jer ako sad krenem i ja davati mišljenje i ostali ova teme će postati jedna posve nova.
Također, hvala ostalima na mišljenima o mojim ljubimcima
AJd da ne trazim, reci mi koji su to tvoji ljubimci?
SE K510i, Nokia 1600 (izdržljiv mob za poludit :)), Nokia N95 8GB, HTC Touch Pro (kupio ga jučer od frenda za 1500kn al je na njemačkom)
btw jel zna netko kako ubacit u HTC touch pro windowse na engleskom?
SE G700
nisam snob, ne bi ga kupio nikad jer ni jedno takvo sranj ne vrijedi više od kune
(oni - provideri - bi me trebali moliti da za besplatan uređaj njima promet radim, samo da smo svi pametniji pa da ih pošaljemo u k"#$)
al sam ga dobio od tipa koji se nije mogao "priviknut"(haha), a ni žena mu (hahahah), a on ga dobio u Hšteu za 1 kunu na bodove.
i sad imam ajfon.16g.
Nikad bolji mobitel nisam imao u rukama, a probo sam dosta.
al nije ni mobitel, to je superkompjuter.Dam klincima i drmaju po jutjubu i winksicama i pokoju i svakavim psidarijamai mirni su po sat dva!
Nijee ni superkompjuter nego je čudo.
A kad ga žena uzme da mi mira i tri sata. Nekad da i više.
Nije ni čudo nego je Međugorje.
A stane na njeg i pokoji filmić.
akcijsski.
PS jel može neko javit aplu da prođem ko reklama? Ženi treba jedan. oće bjeli (užas!).
nisam snob, ne bi ga kupio nikad jer ni jedno takvo sranj ne vrijedi više od kune
(oni - provideri - bi me trebali moliti da za besplatan uređaj njima promet radim, samo da smo svi pametniji pa da ih pošaljemo u k"#$)
al sam ga dobio od tipa koji se nije mogao "priviknut"(haha), a ni žena mu (hahahah), a on ga dobio u Hšteu za 1 kunu na bodove.
i sad imam ajfon.16g.
Nikad bolji mobitel nisam imao u rukama, a probo sam dosta.
al nije ni mobitel, to je superkompjuter.Dam klincima i drmaju po jutjubu i winksicama i pokoju i svakavim psidarijamai mirni su po sat dva!
Nijee ni superkompjuter nego je čudo.
A kad ga žena uzme da mi mira i tri sata. Nekad da i više.
Nije ni čudo nego je Međugorje.
A stane na njeg i pokoji filmić.
akcijsski.
PS jel može neko javit aplu da prođem ko reklama? Ženi treba jedan. oće bjeli (užas!).
LOL haha tema humor ti je malo niže!!
Sony Ericsson k750i
Moze mi neko objasnit kak se stavi slika na forum? pls :) nisam bas upucen u ovo, a ovo me potice da stavim sliku a neznam kako...
Moze mi neko objasnit kak se stavi slika na forum? pls :) nisam bas upucen u ovo, a ovo me potice da stavim sliku a neznam kako...
Pa samo ako hoćeš da staviš sliku ideš na ovo dole "Dodaj sliku sa računala" i onda ti izabereš sliku koju hoćeš i samo klikneš na ovo prebaci ,moraš na to kliknuti ako hoćeš da staviš sliku jer bez toga ti neće prebaciti slike, mora ti prebaciti sliku da bi mi drugi mogli vidjeti....:)
Nokia N52 i Iphone 3G
Ja imam mobitel! Čudo tehnologije!!!! NEVIDLJIV JE!!!! ...i to otkad sam se okupao u more s njime lol
Trenutno Nokia 5800 XM i Sony Ericsson W760i (sivi)
Ja imam Nokiu 3510i....
... iz kojeg je to stoljeća...
Lg KP 130 ,onaj u simpa paketu za 10 kuna pa dobijete bon od 50