- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
NOKIA 5800 Xpress Music
EDIT:sam plavu verziju!
kako si zadovoljan s tim mobom?? jer mi se svidja, mozda kupim!
NOKIA 5800 Xpress Music
Meni ga ima prijatelj 4 miseca i u tih 4miseca 3 puta je bija na servisu a i sad mu je opet neki k.
NOKIA 5800 Xpress Music
Meni ga ima prijatelj 4 miseca i u tih 4miseca 3 puta je bija na servisu a i sad mu je opet neki k.
ma..moja N95 je mrak...i ja isto glup sto pomoslio da je mijenjam!
NOKIA 5800 Xpress Music
ma..moja N95 je mrak...i ja isto glup sto pomoslio da je mijenjam!
Zasto N95 minjat mobitel je zakon.
A i skuplji od 5800.
istina...ma eto palo mi napamet...mislio sam prijec na touch tehnologiju...al ni od toga
NOKIA 5800 Xpress Music
Star je nekih 2 tjedna uzo u flex 150 (t-mobile) radi ko avion nakon onog novog frimewara (neznam kako se piše) memorijska radi odlićno ko i gps sam sam uzo sve gore od garmina nemam zamjerki jer to mi je prvi telefon s touch screean-om popitanju glazbe sav sretan na onoj staroj 6288 sam mogo slušat nekih 5 sati i krepa a ovaj 35 sati odlićno...spojio sam ga na tv nema štekanja ma sve za 5 al vidit ču do kad če bit sve za 5!!
istina...ma eto palo mi napamet...mislio sam prijec na touch tehnologiju...al ni od toga
Ja presao i prezadovoljan. Prejak mob za malo para. Otidi na gsm arena i uporedi ga sa iphoneom ;)
Iznenadit ces se ;)
Star je nekih 2 tjedna uzo u flex 150 (t-mobile) radi ko avion nakon onog novog frimewara (neznam kako se piše) memorijska radi odlićno ko i gps sam sam uzo sve gore od garmina nemam zamjerki jer to mi je prvi telefon s touch screean-om popitanju glazbe sav sretan na onoj staroj 6288 sam mogo slušat nekih 5 sati i krepa a ovaj 35 sati odlićno...spojio sam ga na tv nema štekanja ma sve za 5 al vidit ču do kad če bit sve za 5!!
Haha, isti prijelaz i kod mene, s 6288 na 5800, samo Tele2.
Ako se računa ladica, znaći ostala mi je još 6288, 3330 i 3650 koju je napola pojeo pas.
Haha, isti prijelaz i kod mene, s 6288 na 5800, samo Tele2.
Ako se računa ladica, znaći ostala mi je još 6288, 3330 i 3650 koju je napola pojeo pas.
Hehe ja jedino nemam 3650 heh a ove ostale imam
NOKIA 6700 classic
Jel mi može tko preporučiti neki mob do 500 kn, mora imati utor za karticu i nesmije biti samsung ili smartphone.
Jel mi može tko preporučiti neki mob do 500 kn, mora imati utor za karticu i nesmije biti samsung ili smartphone.
Polovna nokia 6288 miniSD dobiš 512mb uz nju a ak oš više od 512 (max 2gb) onda odeš i uzmeš al da ima s adapterom miniSD i imaš...kamera 2mpx
iPhone 3G 16GB i Nokia 5800 XpressMusic.
Pozdrav!!!
Iphone 3GS 32GB
Sony Ericsson K770I
Motorola MPX 200
iPhone 3G 16GB i Nokia 5800 XpressMusic.
koji je bolji :D ???
samsung d600
samung u700
iphone(onaj srebrni)
Prodao Nokiu 6500 slide black i sad sam spao na 3310. Ne zalim se.
najbolji mob ikada
Možda tebi...
najbolji mob ikada
Meni je bolji 5800 xm
najbolji mob ikada
Meni je bolji 5800 xm
mozda tebi....xD
Lg Cookie nemrem ni 1. dan bez njega
ja imam sony ericson k770i (injekšn) sve je na mobu super osim videa koje snimim JAKO LOSE ispadaju i katkad mi znao se nesto posemerit sa stickom da ga ne prepozna pa ka moram vadit van nutra a i nije mi bas jer je dosta tanki i krzljavi nisu takvi mobovi za mene prije sam imao k750i i puno mi je bolji bio
K770i
ja imam sony ericson k770i (injekšn) sve je na mobu super osim videa koje snimim JAKO LOSE ispadaju i katkad mi znao se nesto posemerit sa stickom da ga ne prepozna pa ka moram vadit van nutra a i nije mi bas jer je dosta tanki i krzljavi nisu takvi mobovi za mene prije sam imao k750i i puno mi je bolji bio
si probao stavit druge cam drivere na k770?
K800i (soft od K810, M2 1GB, T-Mobile) i LG Cookie (MicroSD 4GB, Tele2).
Prodao Nokiu 6500 slide black i sad sam spao na 3310. Ne zalim se.
Nevi se ni ja žalija to je mobitel za sva vremena ni jedan mobitel mi se nije svidija ka on "tih davnih vremena".
Ja imam Nokiu 3510i....
i sta ti vise treba??