Ponosan sam na svoj 2232bw naravno
Na kućište, T T Soprano.
Na Logitech zvučnike s220, mislim da za svoje potrebe i okolinu u kojima ih koristim nisam mogao izabrat bolje
"Ponosan" sam na svoju Razer Lycosu,Razer eXactMat,Logitech G9 i Sennheiser HD595 slusalice
Ponosan sam na svoju radeonku 9550 128 mb.Kakva je to pila od grafe.Danas kosta cak 100kn(nisam siguran je li i toliko).
Na svoju HD4850.JEDNOSTAVNO RASTURA
Na čitavu kolekciju BUG DVD/CD... vrlo ponosan
Ponosan? Pa na sve Alienwareove koje još nisam kupio! Šala. Na matičnu. DFI rules?!
ja na svoje kučište termaltake soprano
Hm ma na sve sam ponosan dok radi i ne zeza me da trčim po servisima.
Dakle svaka komponenta je super ma da koliko bila stara glavno da radi kako treba.
Hm ma na sve sam ponosan dok radi i ne zeza me da trčim po servisima.
Dakle svaka komponenta je super ma da koliko bila stara glavno da radi kako treba.

Definitivno na moj beloved E8500, a nije daleko ni HD4850
na svoju knjigu iz programiranja
Definitivno na vlastite sive stanice LOL
Na svoj Samsung 2032BW, zadovoljavajući monitor koji se sad može nabavit za cca. 1400kn (ja ga prije više od pol godine platio 2100kn)!
na gtx295
na sve - potpis
Nekada davno imao sam Athlona XP 1.7 .... koji se dao natjerat na 2.5 GHz .... bila je to moja beba :)
Na vodeno hlađenje ako se to može nazvati hardverom.
Na svoju grafu 7300GT koja se dobro da clockati i koja vrti sve današnje igre bez imalo muke.
Dual Core E2180
Biostar P43-A7
Gainward HD4850 dual slot design
na svoj procesor :D Amd Athlon XP 2400+ 2.0 oc CAK na @2.3
na svoj mozak IQ preko 140 ....
Na kuciste: CoolerMaster Stacker STC - T01
Kupljeno 2004., u njemu vec dosta komponenti bilo, pa proslo, ono jos uvijek ponosno stoji, odlicno hladi i jos uvijek super izgleda.
Najbolje ulozen novac u bilo koji komad hardwarea ikad.