Pa zafrkavao sam se, ništa osim toga nisam krao...
Ma znam, ali tko na selu ili u nekom manjem mjestu može zamisliti djetinstvo bez brštenja susjedove trešnje.
Ona druga rečenica je bila općenita.
Pa zafrkavao sam se, ništa osim toga nisam krao...
Ma znam, ali tko na selu ili u nekom manjem mjestu može zamisliti djetinstvo bez brštenja susjedove trešnje.
Ona druga rečenica je bila općenita.
Jel ću dobit puno minusa ak kažem da sam jednom ukrao BUG sa kioska?
Ukrao sam oko 1tb podataka, a i što je najgore dalje sam to širio pa je moj zločin duplo veći
Cokoladice, lizalice, kinderjaja. U 5. osnovne cini mi se. Otada nista, niti zelim ikada vise.
Pa moglo bi se reći da jesam. Nisam nikada u trgovinama ništa krao, ali sam kao mali 8-9 godina imao posla i sa tadašnjom milicijom, a kada su mi došli na kućna vrata onda sam imao još većeg posla sa ocem. Imao sam u blizini par fabrika i sa društvom smo poslije škole harali po hangarima, vozali neka velika električna kolica skoro razvalili vrata, pa onda od umora i bježanja od tadašnjh portira bježali u druge fabrike i sjećam se da smo jednom upali u novoizgrađenu kuhinju i tu smo našli hrpu sendviča i sokova. Znali smo ponekada mazunuti i one ukrasne žute plastike tzv. "mačje oči" za bicikla, imao sam kolekciju od nekih 200 mačjih očiju. Sve sam to morao vratiti miliciji, a pošto sam izmješao sa svojim morao sam i svoje dati.
Nabr'o sam tada gadnih batina od oca. Nije mala stvar da ti tadašnja milicija dođe na vrata zbog 8-godišnjeg sina. Nikada sam i nikada nešto vrijedno, bilo nas je nekih 10-tak dobrih drugova, niko nas nije mogao udarati a da ne bude i on bjen. Bila su to dobra vremena, al pođe rat i razjeba djetinjstvo, svi se raselili po svijetu.
Par puta sam ukrao nevinost i to je to...
Gomilu softwarea...
Par WoW Accounta :)
Nikad nikome nisam ništa otuđio...
Ali meni su otuđili ono što sam najviše volio...
svaki dan kradem sa neta,,i jos se nekad zadesi neka sitnica
Kako je ovo pitanje? Pa nismo mi političari, saborski zastupnici, ministri, premijeri ili bivši i sadašnji predsjednik!
Kako je ovo pitanje? Pa nismo mi političari, saborski zastupnici, ministri, premijeri ili bivši i sadašnji predsjednik!
Hehe, ali bi netko mogao postat... I onda cemo imati njegovo priznanje da je kao klinac krao kinder jaja iz konzuma!
Sad su na našoj školi radovi pa su iz dvorane jedan gol stavili ispred škole,a ja i još par frendova se svaku večer okupljamo isped škole da se malo podružimo, i tako se mi spominamo i jedan frend kaže "kak bi bilo ovaj gol lijepo doma imat" i onda primimo mi gol po sredini ceste u 8h navečer več je noč bila nosimo nas 5 dečki taj gol k frendu. Bili smo se taj dan pošteno nasmijali.Ali 2 dana poslije smo ga vratili opet po sredini ceste jer su mu starci rekli neka gol vrati....
par puta žvake i jedanput red bull
Sad su na našoj školi radovi pa su iz dvorane jedan gol stavili ispred škole,a ja i još par frendova se svaku večer okupljamo isped škole da se malo podružimo, i tako se mi spominamo i jedan frend kaže "kak bi bilo ovaj gol lijepo doma imat" i onda primimo mi gol po sredini ceste u 8h navečer več je noč bila nosimo nas 5 dečki taj gol k frendu. Bili smo se taj dan pošteno nasmijali.Ali 2 dana poslije smo ga vratili opet po sredini ceste jer su mu starci rekli neka gol vrati....
lol