Zakonski rok nakon prijave kvara?

poruka: 8
|
čitano: 2.640
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa,

postoji li zakonski rok u kojem tehnicari ISPa moraju izaci na teren nakon prijave kvara? Ja cekam svoje vec preko 2 tjedna, sva sreca pa kvar nije prestrasan (random pucanje veze nakon cega slijedi moj restart routera i tako svakih 1h u prosjeku :))

No s druge strane mogao bi isto biti slucaj i da uopce nemam neta. Skoro svaki dan uredno zovem tehnicku podrsku jer mi su se vise popeli na da ne kazem sta. Uglavnom mole za stpljenje i kazu da smo stavljeni na "hitno" (mos mislit ...)

Hvala!

PS: Mozda netko ima iskustva zbog cega bi uopce moglo doci do takvog random pucanja veze. Medjutim treba naglasit da se dosta cudne i meni neopisive stvari dogadjaju. Npr ako u trenutku pucanja veze skidam neki torrent ili sam na fb-chatu, ja uredno i dalje skidam taj isti torrent sa 1MB/s i mogu se dopisivat s ljudima na chatu, no kada odem otvorit index.hr onda mi dodje Page not available. (I ne, nisam lud :))

Router mi je Innbox f50.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2015 20:57 (interista).

0 0 hvala 0
17 godina

Da se meni to dogodi ja bi ih zvao svaki dan, a ne jednom pa čekao neznam šta.. tako ti neće nitko doći

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Zakonski rok nakon prijave kvara?
Kazem ti da zovem, ali oni su navodno nemocni (i nesposobni) i kvar je prijavljen i moram samo cekati. Na spomen da cu preci kod drugog operatera ni ne trepnu (mislim da to govori dovoljno o tome koliko im je uopce stalo do svog korisnika).
12 godina
neaktivan
interista kaže...

Letimično sam pogledao naziv tvog profila i pročitah internista. Tek pažljivim čitanjem naziva profila skužio sam da sam krivo pročitao.

Ontopic: pošalji im mail na tehničkoj podršci, zovi opet službu i reci da trebaš nekog odgovornijeg tamo, a u zadnje vrijeme i preko socijalne mreže (fb, tw) možeš im se obratiti u PM direktno sa OiB-om i objasni im napismeno do detalja. Bolje im napisati nego ovak telefonski.

Btw, koji operater?

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2015 21:12 (marin_sagovac).
15 godina
neaktivan

Radi se o bTnetu

10 godina
neaktivan

48 sati nakon dodjele naloga tehnicaru za privatne korisnike, za poslovne jos i manje ( ovisno o kojem se korisniku radi) 

Ako ti ne dođe kroz dva dana zovi opet ali izgasi ruter kompletno.. kad te pita reci nista ne gori nema znakova zivota i da doje tehnicar, kad zavrsi poziv upali i nastavi... zbog tog pucanja te mozda ni ne j*** 2 % a kad u ovom "slucaju" nemas nikakvu uslugu onda prioritet skace prema gore.. pozz

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
interista kaže...

Radi se o bTnetu

Evo i ja sam na BT netu -optici...

Mogu ti reći da sam ih i ja čekao 2 tjedna zadnji put.

Ovo što se tiče pucanja veze tj neotvaranja pojedinih stranica/domena ti je njihov globalni problem, jednostavno škrtare na routingu i to sve skupa ide preko tko zna čijih servera.

Meni je to zadnjih godinu dana tako, navikao sam da moram neke stranice refreshati 2-3 puta da se ispravno učitaju.

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
14 godina
FlyBoy kaže...
interista kaže...

Radi se o bTnetu

Evo i ja sam na BT netu -optici...

Mogu ti reći da sam ih i ja čekao 2 tjedna zadnji put.

Ovo što se tiče pucanja veze tj neotvaranja pojedinih stranica/domena ti je njihov globalni problem, jednostavno škrtare na routingu i to sve skupa ide preko tko zna čijih servera.

Meni je to zadnjih godinu dana tako, navikao sam da moram neke stranice refreshati 2-3 puta da se ispravno učitaju.

Jesi pokuso DNS promjeniti?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice