Wireless spajanje Help! :)

poruka: 1
|
čitano: 1.181
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Wireless spajanje Help! :)

Hitno triban pomoc,prijatelju mi je osa cili komp od virusa i zva me da mu sredin.

Ima je Vistu,formatira san mu disk (bilo je nepovratno) i standardno instalira 7icu x64.

Ima neku asusovu ploču čiji mi driveri odma u startu (na autorun) kazu da 'does not support this OS' pa san mora priko troubleshoot managera i comppatibility-a rjesit stvar da mu instaliran

chipset drivere,zvuk i realtek ethernet,na kraju-instalirano ok.

PROBLEM je internet odnosno spajanje na isti priko nekog Siemensovog wireless sticka kojeg ja neznan nikako konfigurirat,instalacijski cd mi nece instalirat jer 'You don't have administrator privilages on this machine' sta je smisno jer san friško inst. OS i po defaultu san admin ako se ne varan.

Nazoven sluzbu u T-com,oni provjere status konekcije i utvrde da je s njihove strane sve ok.

Ispada da jednostavno NEZNAN ili NEMOGU coviku instalirat net kako triba.

Sad,neznan kolko su admini ode rigorozni ali amo rec 'hipotetski',ako je kopija win7 not genuine,da li moze ikako biti do tog?

I dalje hipotetski,ako nije genuine i upise se legalni pravovaljani key,da li mi to otvara nekakve opcije?

Malo san zakomplicira pitanje ali ovako stvari stoje pa molin da mi neko objasni sta i kako,

fala unaprid.

Sweettooth
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice