VIP mobilni internet područje Pelješca, Orebić

poruka: 6
|
čitano: 4.321
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

Kako naslova kaže....da li netko ima informaciju iz prve ruke kako funkcionira navedena usluga u Orebiću na Pelješcu? 

Na VIP-ovoj karti pokrivenosti Orebić se nalazi u pojasu jako dobre pokrivenosti, ali koliko je vjerovati tim kartama, pošto češće čujem pritužbe nego pohvale.

Stoga ako ima netko da je koristio uslugu na tim lokacijama, bit ću zahvalan da podijeli svoje iskustvo na forumu.

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Solidna pokrivenost.Imat ćeš GPRS , EDGE signale.Dakle brzine , od katastrofalnog GPRSA oko 22 kb/s , do solidnog EDGE-A između 100 i 200 kb/s.Sigurno će biti dobar signal.Surfanje na tim brzinama je li-la.Izgorit na živce , al' gura.Po meni jendostavnije je koristiti mobilne puteve , nemal broj puta sam imao problema sa njihovim modulom u laptopu , dok u isto vrijeme ono na mobitelu ide solidno.Pa sam sada odlući.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: VIP mobilni internet područje Pelješca, Orebić

Hoćeš reći da je bolje tu  istu karticu staviti u moj HTC i onda surfat? Onda mogu HTC koristiti kao AP?

17 godina
neaktivan

HTC je ugodan za surfanje.Ja bi na tvom mijestu aktivirau neku tarifu , ovisno na kojoj si mreži u hrvatskoj.Meni za surfanje sve skupa 30min-1h je za cijeli tjedan bilo dosta 20MB , ali sam digao 100 na vipu.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Pa ja inače imam HTC Touch pro 2 sa Tele 2 knockout 150 tarifom unutra na pretplatu. 

Ionako sam mislio aktivirati postojeće tarife na Tele 2, a VIP mobilni internet uzeti svejedno, što zbog komoditeta, što zbog kakve takve reputacije, jer vidim na onoj karti da im je cijeli Orebić pokriven 3G-om. 

Postoji određeni razlozi zašto se još uvijek ne odlučujem sve odraditi preko TELE 2. Mislim meni bi bilo puno jednostavnije napraviti od HTC-a AP i bog te veseli. Ali nitko mi ne garantira da će se TELE 2 spajati na baš na TELE 2 odašiljače, jer potpuno su druge tarife ako se spaja preko t-mobile odašiljača. 

Ali....prema onome što ste mi napisali.....ispada da je dobro kupiti od VIP-a uslugu i Data SIM, staviti u HTC i onda surfati, što HTC-om, što laptopom (preko HTC)? 

Eto, ako mi netko može nešto potvrditi, bio bih zahvalan.

Ali svejedno hvala svima do sada na odgovorima....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dobro bi bilo.Ali to ovisi o tome koliko želiš se zadržati izvan dometa vašeg kučnog interneta , i koliko u budućnosti namjeravate putovati.Ako je Orebić pokriven sa 3G-om , onda nećete imati problema sa signalom , te možete uzesti i laptop.Odluka je sada na vama.Obje su opcije i tekako prihvatljive. :)

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice