UTorrent brzina jakoooo pala zaključana tema

poruka: 16
|
čitano: 5.447
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
UTorrent brzina jakoooo pala

PozZ svima!

Evo ja sam dobio flat na Novu godinu. Skido sam puno igrica i datoteka do sada. Prije nekih 5 6 sati mi se skinio Home Alone 2. Od tada mi je brzina jako pala. Sada skidam Need for Speed: Shift i brzina je na 45.0kb/s, a bila je na 490/500 (prosj. 480.5kb/s). Da li netko zna u čemu je problem. Firewall je isključen, skidam preko µTorrent-a. Izvora ima 26(787), a klijenata30(485).

Molim vas da li mi možete pomoći?

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Isuse ljudi molim vas za jednu godinu ce se skinit igrica, dajte pa znate nešto sigurno, ako još treba koji detalj pogledajte pod Moj PC ili me pitajte.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Updejtaj trakere

Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.

3 0 hvala 4
15 godina
protjeran

To ti značii??? Di da to napravim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: UTorrent brzina jakoooo pala
DombaCoD kaže...

Isuse ljudi molim vas za jednu godinu ce se skinit igrica, dajte pa znate nešto sigurno, ako još treba koji detalj pogledajte pod Moj PC ili me pitajte.

ajme je si naporan, na torrentu ti ovisi koliko ti ljudi seeda a ne o hardwareu.....strpi se malo ce ti skidat po 45kb/s, a kad se neko sa seedboxon spoji(ili ima 50+ aktivnih seedera) ce ti ic na max

17 godina
neaktivan

A da pogledas u jednu od hrpe tema o sporom uTorrentu?

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

3 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Evo gle sad ovo, prekinem torrent (mama se žali na sporu vezu) jeli to do flata što sam nekoć dobio ili su mi poništili brzinu koju sam imo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DombaCoD kaže...

Evo gle sad ovo, prekinem torrent (mama se žali na sporu vezu) jeli to do flata što sam nekoć dobio ili su mi poništili brzinu koju sam imo?

a koliko si skinuo do sada, ali tek ti je 2 dana ovi misec, neznan otkad T-shit racuna.....i evo nesto za sto nisan siguran ali san cuja da t-shit kad skines preko neke granice ti uspori, bez obzira na flat, neka me neko ispravi...

15 godina
neaktivan

Evo ja sad Skidam jedan film i jednu igricu i totalno su drugacije brzine > 431.9kB/s

> 3.1kB/s

Cim vise seedsa to bolje!

Tko je to tamo

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
DombaCoD kaže...

a koliko si skinuo do sada, ali tek ti je 2 dana ovi misec, neznan otkad T-shit racuna.....i evo nesto za sto nisan siguran ali san cuja da t-shit kad skines preko neke granice ti uspori, bez obzira na flat, neka me neko ispravi...

De šuti... skinio sam 20 i neš giga...

16 godina
neaktivan
DombaCoD kaže...
Mitsuoka kaže...
DombaCoD kaže...

De šuti... skinio sam 20 i neš giga...

a kako ti se to pocelo manifestirat, da ti se winsi ne updejtaju u pozadini mozda....a mozda to je samo do seedera

i ako ti neko pomaze budi pristojan, jer se vidi na kojoj si razini, nigdje nisi napisa koliko si skinia...a u nekoj temi na forumu je reka kad dosta skine da mu uspori masu....

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 20:10 (Mitsuoka).
15 godina
protjeran

da, inače brzina interneta ovisi o seederima, aj tamo šuti, obriši temu, sa jednog na drugo preskaces...

Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
DombaCoD kaže...

da, inače brzina interneta ovisi o seederima, aj tamo šuti, obriši temu, sa jednog na drugo preskaces...

procitaj malo bolje....i uTorrent ti zdere resurse interneta dok skida, nema veze kojom brzinom jer pokusava nac seedere....

evo ti procitaj po ovoj temi ako ti se da tu je neko napisa o usporavanju kad prode odredenu kolicinu,

a vise se uopce necu trudit ti nesto pisat...prvo se nauci pristojnosti, sramotno je kakva sve dica idu po internetu....

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 20:17 (Mitsuoka).
17 godina
neaktivan

ako skidas sa javnih trackera sto predpostavljam da radis po omjeu seeda i leecha onda ti je do toga. ona bagra samo skine tamo i prestane djelit ili ogranici upload na nekakvih par kb uploada....sjecam se kad sam koristio mininovu, trebalo mi je citavih 10 dana da skinem jednu igru od 4 gb...

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
GeForce kaže...

ako skidas sa javnih trackera sto predpostavljam da radis po omjeu seeda i leecha onda ti je do toga. ona bagra samo skine tamo i prestane djelit ili ogranici upload na nekakvih par kb uploada....sjecam se kad sam koristio mininovu, trebalo mi je citavih 10 dana da skinem jednu igru od 4 gb...

Imaš preporuku kakvih stranica za skidanje torrenata i da neždere resursa?

16 godina
neaktivan

Koliko sam ja skužio iz prvog posta imaš više leechera nego seedera,a trebalo bi biti obrnuto(barem 2x više seedera nego leechera).Brzina skidanja ne ovisi o tebi i sve je u redu s tvojim internetom.

oko za oko,pasta za zube

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice