Tražim preporuke za novog providera.

poruka: 4
|
čitano: 2.954
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Hello, otkad znam za sebe imamo telefon i adsl preko T-com, nemogu se požalit, radi sve ok. Sad krajem veljače nam ističe dvogodišnji ugovor po tko zna koji puta i razmišljam da prebacim telefon i adsl na nekog drugog operatera. TV imamo preko B-net i onih njihovih kablova nekih:D... Razlog zašto razmišljam da se prebacim je jednostavan, T-com su skupi ko vrag (400ak kn mjesečno za telefon koji ne koristimo puno i 4 mbit/sec flat adsl paket) i iskreno ne nude nikakve akcije, kombinacije paketa ni niš da bi me zadržali, već sam dvaput zvao da pitam što trenutno daju za produljenje ugovora na još 2 god (router, prijenosni hdd itd.) i kažu ništa O.O... I da, znam da kruže priče da će od sredine prosinca dijelit prijenosni hdd... 

Inače dosta igram MMO-e i ono, ping i nije baš naj (Aion - ping je obično 100-200), nisam ih doduše zvao da probaju smanjit ako se uopće može?

Vidim da svi ostali operateri nude većinom flat telefon i adsl duplo brži i duplo jeftiniji, još k tome imam opciju Carnet-a jer sam student tako da još bolje... Zanima me kojeg biste mi operatera preporučili? Usred sam Zagreba tako da oko dostupnosti nebi trebalo biti problema... Bnet mi ima privlačan XCarnet paket 8 mbit/sec za 101 kn, no koliko sam skužio to je neki kabelski internet? Optima i Metronet mi se čine kao veoma potencijalni kandidati, Optima jer ima jako jeftino i onu opciju 6 sati max brzine na liniji za 5 kn, a Metronet koliko sam skužio čak nudi optiku (stvarno?) i 5 mbit/sec download i upload skupa sa flat telefonom za 120 kn. Opet, bojim se da neće bit ono da se premjestim, obavežem na dvije godine i da ne radi kak spada i onda ću lupat glavom o zid što sam se premještao:D...

Pomagajte, hvala!

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 20:57 (FFdreamer).

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Tražim preporuke za novog providera.

Za Bnet ti garantiram dobru uslugu (i jako mali ping). Ako su ti dostupni, ja ne bih razmišljao.

Međutim tebi je dostupan i Metronet (lucky you) koji je stvarno san snova (upload {#}{#}{#}), tako da...ako su pouzdani njih uzimi. Ali sa njima nemam iskustva, tako da ti ih ne mogu preporučiti. Ugl. pričekaj da se javi netko na Metronetu.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan

A po čemu je Metronet stvarno toliko dobar osim po većoj brzini uploada (za koju ja ne vidim da će mi trebatXD)? Jesu oni stvarno preko optike? Oće to trebat šta bušit po stanu?:D I šta im znači ono za korisnike ADSL2+ je dostupno samo 2 mbit/sec?

Iz Bnet su mi već sto puta nudili Internet jer imamo tv preko njih, no to da ide preko tih nekih kablova preko koijih je i tv i nije standardni modem valjda me uvijek zbunjivalo... Moram ja i još drugo računalo u wireless moć spojit...

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 21:16 (FFdreamer).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Inače, morat ću za Metronet još točno provjerit jesu li mi dostupni:/... Po naseljima na njihovim stranicama izgleda ne:S... Tek sad to nađoh...

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 21:26 (FFdreamer).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice