Meni to liči na problem sa tvojim PCjem a ne sa linijom i T-comom.
1. Makni crackirani AV i instaliraj neki free (Avira) i skeniraj komp
2. Skeniraj komp sa MBAMom i CCleanerom
3. Defragmentiraj disk, pogotovo onaj sa CoDom na njemu
4. Odvrti memtest, optereti komp na koji sat u kakvoj zahtjevnoj igri ili furmarku da vidiš hoće li bit rušenja
5. Glupa ideja ali može upaliti (vjerovali ili ne) - zamijeni LAN kabel
Napravi SVE navedeno, LAN kabel zamijeni ako imaš koji viška.
[edit] - scandisk + error scan sa hdtuneom također obvezni.
I daj nam iz rutera malo informacija o liniji - max. propusnost, šum, snaga signala...
TO mu i ja govorim, a ono što bi mogao napraviti još, jest nazvati još jednom i provjeriti o čemu se radi.
U svakom slučaju, ako misliš da je tcom nepošten i ako ti stvarno ne isporučuju dogovorenu brzinu, zatraži raskid ugovora i probaj s drugim operaterom.
Oni mi nude 4mbit a daju mi manje od 3.
Eh, zato treba čitati sitna slova
Kad bi im lijepo objasnio, mogli bi vidjeti da li mogu poduzeti što po tom pitanju. Ako je infrastruktura takva da ne mogu, budi sretan što imaš i toliko. Znam nekoliko ljudi koji imaju i manje.
http://www.pohrani.com/?3J/QI/48DycAoO/untitled.png evo SS odlicno izgleda sve ali mi lagga internet kako ne kuzite zelena crta je za konekciju od mene do srvra (ping). Po mojem pingu 20-30 mora biti zelena ravna tanka crtica ona ima stupice (lagg koji se jako osjeti)
[URL=undefined][IMG]undefined/result/-1.png[/IMG][/URL]
zovem da mi poprave download speed i onda mi ga pokvare -.-" a zalio sam se sto sam imo 3.2 -.-
Neam viska.. Imam free AV nemam cracked novi win tek na PC jedino sam mjenjo SATA kabel.Imam samo cod na PC i xfire koji ne izaziva lagg.To je sve.
daj normalni link.. ovo nije nista [URL....
daj normalni link.. ovo nije nista [URL....
oh sorry
uglavnom 2.7 download upload 2.5 ping 13
Neam viska.. Imam free AV nemam cracked novi win tek na PC jedino sam mjenjo SATA kabel.Imam samo cod na PC i xfire koji ne izaziva lagg.To je sve.
Dok ne napraviš ono što sam ti rekao, možeš ovdje prdit do preksutra da ti CoD lagga a koliko vidimo, ping je ok.
Napravi sve ono i tek onda ćemo razgovarati. Trenutno nemamo NIKAKVIH podataka na osnovu kojih bi ti mogli pomoći.
http://www.pohrani.com/?3J/QI/48DycAoO/untitled.png evo SS odlicno izgleda sve ali mi lagga internet kako ne kuzite zelena crta je za konekciju od mene do srvra (ping). Po mojem pingu 20-30 mora biti zelena ravna tanka crtica ona ima stupice (lagg koji se jako osjeti)
ček, sam malo. Kako odlično izgleda? Jesi pročitao objašnjenje lijevo u okviru?
Gle kako to kod mene izgleda
zasto mi nece packet loss?