T-com (zaobilazenje problema)

poruka: 42
|
čitano: 10.962
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ovako nije nista da vrijedam za pocetak P.S {#} 

Zvao sam vec x puta tcom u vezi lagga u igrama.

Igram dugo cod 4 i lagga mi konekcija na niskom pingu.Nije nista sta blocka net (skype update windowsa torrent i sl.)

Kazem im ovako

Ja:Dobro vecer imam problema u online igracama imam laggove u igri a nemam programe koji mi blockaju internet.

Operater:(standardno broj telefona vlasnik linije itd.)Pa vas je internet spojen 24h (nije ni r reko za refresh IP)

Ja:Samo malo jos mi se IP refresha,naime prije kad sam zvao u vezi Refresh IP agent mi je rekao svaki 24 sat da se refresh IP.IP se refresha unutar 24h sto je tocno a ne ono sto mi je agent rekao(ali nvm).

Operater:Pa imamo i mi problema zadnjih par dana 

Ja:Mozete li mi srediti laggove?

Operater: Pa cujte nasa je krivica.

Ja:Kada mogu ocekivati *fix* lagova?

Operater:Imamo u ponudi novu tarifu(skrece sa teme i zaobilaze svoj problem a moji nek placaju ratu 180kn sa telefonom! -.-)

Ja:Ne necu to ocu da mi objasnite kada ce otprilike biti rjesena smetnja na liniji

Operater:Pa neznam dovidjenja (poklopi).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: T-com (zaobilazenje problema)
STORMIIY kaže...
Igram dugo cod 4 i lagga mi konekcija na niskom pingu.Nije nista sta blocka net (skype update windowsa torrent i sl.)

Pingaj google, koliko dobivas? Kako to definiras lagg pri niskom pingu, imas visok packet loss? Igras li ista osim CoD-a, imas li i tamo lagg?

STORMIIY kaže...

Na tvoju srecu, ti se razgovori snimaju, pa bi doticni mogao imati problema zbog takvog poteza.

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
13 godina
neaktivan

Gle za pocetak zahvaljujem na sudjelovanju.Lagg-a mi na svakoj online (samp,cod 2, cod waw i cod4 koji igram najvise).Moj susjed(najbolji prijatelj) isto ima problema no nesta su njemu sredili tako da moram cekat pametnog agenta koji nesta poduzima a ne stavlja problem ''pod tepih''.

Evo SS:   http://www.pohrani.com/?3x/Wi/1hrsj3yt/cod4mp-20120311-214530.png

Zeleno je dobro.

crveno nije. tako mi je 7 dana vec 24/7 prakticki.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 22:03 (STORMIIY).
15 godina
neaktivan

To tebi los lagometer???

Uglavnom to je do tebe,neki program ti se updejta ili slicno.

/snaps 30

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 22:05 (traktorista).

1 1 hvala 0
16 godina

lag u igri nije relevantan.

ping je samo donekle. npr ping google, može i speednet ali ni on nije relevantan za pojedinog ISPa. Ping je indikator problema, brzine. Uzrok problema može biti bilo što, najčešće je opeterećnost servera ili korisnički dio. Ako je problem s linijama, to se u pravilu drugačije manifestira (npr prekid linije, reset modema..)

- Previše stvari je povezano da bi krivica bila samo tcomova, tj da imaš prekide, malu brzinu.. to bi bila njihova odgovornost, ostalo je tvoj problem (PC-do-GameServera).

- svejedno, nakon razgovora možeš ocjeniti sugovornika.

-Ovakav bi trebao biti kažnjen (najvjerojatnije i hoće), jer tcom zapošljava hrpe zamjenjivih studoša na takvim mjestima, namjerno ih gura na 'bjesne korisnike' koji se često na njima istresaju.

edit: ping=26, je OK, nemaš problema s linijom, nešto drugo...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 22:20 (ihush).

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

/snaps 30 oke ty.

Vec je .. nista ne radi imam samo cod 4 na pC.. lagga vec 1 tjedan

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 22:39 (STORMIIY).
15 godina
neaktivan
STORMIIY kaže...
Zeleno je dobro.

crveno nije. tako mi je 7 dana vec 24/7 prakticki.

Aha, vidim sada, zelena linija ti pokazuje skokove u pingu, tj. nestabilan ping.

A sto se tice toga da ti je ping 26, e nije. Igre u pravilu sporo osvjezavaju ispis pinga u scoreboardu (jednom u sekundi ako imas srece, dok kod nekih igara to ide i do jednom u 15 sekundi, a nekada se racuna i prosjek u poslijednjih X sekundi). Dakle ovaj tvoj broj 26 zapravo nije najsvjezija informacija, ponekad se dogodi da izmedu dva refresha te brojke ping skoci pa se opet spusti i tebi scoreboard pokazuje ok ping, ostavljajuci te da se cudis zasto ti igra lose radi.

Jesi li apsolutno siguran da niti jedan pozadinski servis ne pokusava komunicirati sa internetom dok se igras?

edit: bas kao sto je ihush napisao, tako se ne manifestira problem sa konekcijom. Modem ne moze u letu smanjivati ADSL brzinu (to su mogli dialup modemi, i to je uzrokovalo sporadicne zastoje u komunikaciji), nego jednostavno kada sum postane prevelik DSL sinkronizacija se izgubi i veza pukne. Kod tebe je najvjerojatnije uzrok ili zagusenost servera, ili nekog od routera na putu prema serveru (bilo tcomovog ili nekog drugog ISP-a).

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 22:55 (rustweaver).
13 godina
neaktivan

Gle prije 7 dana do danas idu laggovi svakih 10-15 sec.. To je do T-com-a sigurno jer nema programa na PC koji blockaju Net.. Ja cu zapamtit ono kad sam pito kad misle *fixat* problem a operater kaze nasa krivica evo imamo u ponudi nove tarife i opet pitam kad misle kaze neznam i poklopi.. to je sve

17 godina

I moj prijatelj ima konstantno lagove u BF3,a ima odličan ping.

Tu nešto ne štima.

Ako skužiš rješenje obavezno ga stavi na forum,ili ako ti gamad napravi nešto sa linijom javi što su napravili.

Mrzim cheatere iz dna duše
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fala bogu neko ko me razumije budem javio..
13 godina
neaktivan
EDIT:na svim serverima lagga update ne radi i norton sam ugasio udem u server i opet po starome.ovo sta je crveno zaokruzeno je veliki lagg cimbe mi dok pucam i sl..
14 godina
Kad sam pročitao ovo sta je agent reko "pa neznam, dovidenja" reko sam onak refleksno o mamu ti je*em... Ja bi trazio da me ponovo spoje s istim agentom
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Puno je ljudi na svjetu a rijetko ko je covjek...
16 godina

Ostavi se gluposti i uhvati škole!!!

http://sibenik-meteo.webs.com/
Moj PC  
2 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
hehe ja nikada ne ucim doma sve sta ucim je u sk idem u 1.srednje imam prosjek za 4 meni dosta..
16 godina
odjavljen

Ovo kao neka teza sapunica...

Prvo, operater niti nema pojma kada ce biti rjesen problem, jer to rjesava 'tehnicar'.

On je tu za prvu ruku/pomoc. Ako ne moze pomoci, preusmjerava problem dalje - 'tehnicaru'.

Dakle, u cijeloj ovoj prici nedostaje jedna bitna karika....

Kao drugo, taj 'operater' tu kao poklapa nesto, a znam da su toliko oguglali na sve (drze se napisane procedure) da meni prvenstveno dignu tlak.

Nije da ih branim. Naletio sam i ja na pametnjakovice tamo, ali operater jednostavno ne zna kada to moze biti rijeseno, jer on niti ne rijesava taj problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Poklapanje... Niti dovidjenja/laku noc samo prekine derpe
16 godina
neaktivan
Dobro ti je netko rekao ,prihvati se knjige ili igraj u lanu ili nekoj wireless mrezi a ne preko neta.
16 godina
protjeran
STORMIIY kaže...

Kazem im ovako

Ja:Dobro vecer imam problema u online igracama imam laggove u igri a nemam programe koji mi blockaju internet.

Operater:(standardno broj telefona vlasnik linije itd.)Pa vas je internet spojen 24h (nije ni r reko za refresh IP)

Ja:Samo malo jos mi se IP refresha,naime prije kad sam zvao u vezi Refresh IP agent mi je rekao svaki 24 sat da se refresh IP.IP se refresha unutar 24h sto je tocno a ne ono sto mi je agent rekao(ali nvm).

Operater:Pa imamo i mi problema zadnjih par dana 

Ja:Mozete li mi srediti laggove?

Operater: Pa cujte nasa je krivica.

Ja:Kada mogu ocekivati *fix* lagova?

Operater:Imamo u ponudi novu tarifu(skrece sa teme i zaobilaze svoj problem a moji nek placaju ratu 180kn sa telefonom! -.-)

Ja:Ne necu to ocu da mi objasnite kada ce otprilike biti rjesena smetnja na liniji

kod poziva na centrali ti tip veli ako želite ocijeniti kvalitetu usluge da ne poklapaš slušalicu!!! Zašto to ne napraviš nego ovdje plačeš???

Roosvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
17 godina
neaktivan
STORMIIY kaže...

Kazem im ovako

lag ne mora biti krivica t-com-a

1. nisi napisao kako si ti spojen - žicom ili wlanom na ruter - wlan zna raditi probleme zbog raznih ometanja

2. ping ne znači apsolutno ništa, igre koje imaju do 300 ms odziv uredno se mogu igrati bez problema

3. tko ti kaže da ne laga sam server zbog previše igrača koji su zakačeni na njega, ili buga na serveru

4. t-com garantira samo brzinu od tvojeg rutera do njihove pristupne točke - kad te puste na opći internet onda dijeliš resurse sa svima i tu nema nikakvih garancija brzine

17 godina
neaktivan

Ako si prilikom poziva problem opisao na isti način kao nama jasno mi je zašto je agent bio nezainteresiran.

Ne možeš nazvati i reći "OMZ lagzorz fix pls kbai" (karikiram), moraš jasno objasniti u čemu je problem.

Ako si siguran da si dobro objasnio problem probaj ga opisati u mailu i poslati njihovoj korisničkoj službi, mailove ne ostavljaju neriješenima.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 11:19 (Danny_HR).

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zaboli T-Com tvoj lag u igrama a niti su ti dužni dat objašnjenje o tom pitanju (odakle oni znaju zbog čega ti je lag).

Možeš jedino zatražit da ti pročiste liniju (nemam pojma šta im to znači ali meni je ping znao bit 500 i nakon tog čišćenja pasti na 25-30ms).

I sumnjam da ti je samo tako poklopio. Znam da ima svakakvih tamo i da sam ih prije redovito zvao ali mi nitko nikad nije poklopio.

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517

3 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Ako si prilikom poziva problem opisao na isti način kao jasno mi je zašto je agent bio nezainteresiran.

Ne možeš nazvati i reći "OMZ lagzorz fix pls kbai" (karikiram), moraš jasno objasniti u čemu je problem.

Ako si siguran da si dobro objasnio problem probaj ga opisati u mailu i poslati njihovoj korisničkoj službi, mailove ne ostavljaju neriješenima.

Točno to sam mislio napisati i oš nešto dodati

a sad autoru:

Jesi slučajno bio nepristojan (to jest, jesi rekao neku stvar koju bi agent mogao smatrati nepristojom), ako jesi, imao ti je pravo poklopiti.

Ako nisi, onda si trebao odmah nazvati kad ti je poklopio i tražiti razogovor sa nadređenim.

Ne ulazim sad u tvoj problem, jer ga realno nevidim, ako ti pokreneš test na tcom stranici, i tamo imaš dobar down/up, i solidan ping, tcom nema više nikakve veze sa tim.

Ako je stavrno problem do tcoma, agent ti je trebao prijaviti neku smetnju, tražiti broj telefona ili nešto tako, definitivno nije ti smjeo poklopiti.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan

cassini nemoj mlatit gluposti.Dobro si vidio da nije jedino to tema!! :S Ako imas rjesenje za lagg u cod 4 reci ako nemas ne javljaj mi se agent je umjesto da mi rece vrijeme otprilike samo odjednom skrenuo na tarife j***e.

13 godina
neaktivan

E bahati su oni neznas kolko,ja sam 1. put imo takvo iskustvo.

13 godina
neaktivan

Nisam bio bezobrazan sve do rijeci pise u dijalogu.\

1. spojen sam zicu

2.paket 4 m-bit

3.Svi serveri na kojima igram laggaju a drugima ne.

4.To traje tjedan dana i tcom samo skrece s teme te melje o mutavim tarifama.

5.Lagga mi ko dok je torrent on a ja imam samo cod 4 na PC.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 12:27 (STORMIIY).
17 godina

Si probao staviti nove drivere? Ili si možda prčkao nešto po configu od cod4? Probaj staviti neki drugi, smanjiti koji detalj pa ti možda pomogne. Vrlo vjerojatno je to do tebe nešto, ping je ok.

Za lag može biti dosta razloga kako su već iznad mene rekli - server, nešto "štopa" komp, neki program i slično.

Ja bi probao staviti na default postavke u cod-u ako si ih mijenjao, ako to ne pomogne onda neke novije/starije drivere za grafulju.

Sve je moguće... ako ne znate o čemu pričate.
17 godina
neaktivan

Ajd za probu okači ss pingtesta.

Evo ti moj:

(T-Com ti ne priznaje ove rezultate ali čisto da vidimo)

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja već nekoliko dana imam problema s upload brzinom na t-comu

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Gledajte Tcom je bahat bio i ostat ce.Ne daju uopce sve sta nude.Oni mi nude 4mbit a daju mi manje od 3.Placam ratu mjesecno 180kn sa telefonom jos su bahati nije do cfg cod4 imam default i to vec tjedan dana novi win nista ne radi sta blocka net.Ovako ja mislim da imaju problema sa linijom tj da je previse korisnika na jednoj liniji.Meni isto upload slabiji nego ikada prije a download takodjer nadam se da ima neki *fix* za to..Samo znam da muljaju,to je vec opce poznato.Ovako ja se nadam da ima neko da mi pomogne to je kazem vec danas 8 dan svi serveri laggaju na cod4 pri niskom pingu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice