T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.110.843
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: T-Com Internet

eto ekipa predao sam zahtjev za opticki internet 6mjeseci za 1kn a poslije 180kn...

jednokratna naknada za busenje i uvodenje optickog kabla je 60kn mislim...

9 godina
neaktivan
roby27 kaže...

eto ekipa predao sam zahtjev za opticki internet 6mjeseci za 1kn a poslije 180kn...

jednokratna naknada za busenje i uvodenje optickog kabla je 60kn mislim...

Očekujem pivu 

12 godina

naravno ako si u zagrebu javi se na pm :)

nego jel ovaj flat telefon znaci da se moze zvat sve mobilne i fiksne mreze po 0kn ili samo ht fiksu i mobilnu mrezu?

16 godina
T-Com Internet

Imam MAX2 S paket koji je istekao negdje prošli mjesec i lumeni u tcomu su mi sa 01.06.2016. isključili flat opciju bez mog znanja i ikakve obavijesti. Naravno da imam cca 55gb prometa do sad.
Ljudi u pomoć.

Za sad je dat prigovor tcomu i poslat upit hakomu vezano za to može li operater isključiti neku opciju bez znanja korisnika.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2016 9:30 (tintin).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Što ti je rekla njihova korisnička podrška prije prigovora?

16 godina
T-Com Internet

Da je istekao ugovor za flat.
Nije istekao onda samo za flat nego valjda i za dodatnu brzinu koja je btw ostala ista
Ugovor je inače istekao sredinom (oko 20-tog) prošlog mjeseca, a na računu za 5.mj. dio je uvečan za punu cijenu flata od prestanka ugovora. Po kojoj logici su ga onda ostavili do kraja 5. mjeseca, a sad isključili bez obavjesti

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pa jesi li tražio objašnjenje, ako je istekao ugovor za flat zašto ga nisu automatski produžili?

Na koji način kontaktiraš s njima? Preporučujem ti chat na moj telekom portalu ili facebook-u.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2016 10:15 (Tino_TA).
16 godina

Kontak je bio na chatu.
Nemam pojma zašto ga nisu ostavili/produžili. Vidim da mi je uključena nekakva 1GB opcija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2016 11:37 (tintin).

0 0 hvala 0
16 godina
tintin kaže...

Ugovor je inače istekao sredinom (oko 20-tog) prošlog mjeseca, a na računu za 5.mj. dio je uvečan za punu cijenu flata od prestanka ugovora.

Bok, ja imam istu situaciju kao i ti, te mi je isto naplaćen račun za 5 mj. kako si ti napisao.

Početkom mjeseca sam preko njihovog portala u chatu pitao da li ostaje i brzina i flat, na što su mi potvrdno odgovorili, jedino je cijena veća pošto više nemam ugovorne obveze.

Sada kada sam pročitao tvoj post, i nakon što sam se logirao na moj telekom vidim da mi isto ne stoji flat, već mi obračunava 1GB pakete (imam trenutno preko 300GB) te sam odmah posalo upit preko facebooka, odmah su odgovorili da mi je flat aktivan što je vidljivo iz računa, a da je došlo do greške u sustavu koja će biti uklonjena u najkraćem roku.

Imam spremljena oba chata za svaki slučaj i čekam slijedeći račun, nadam se da je stvarno greška sustava.

10 godina
tintin kaže...

Imam MAX2 S paket koji je istekao negdje prošli mjesec i lumeni u tcomu su mi sa 01.06.2016. isključili flat opciju bez mog znanja i ikakve obavijesti. Naravno da imam cca 55gb prometa do sad.
Ljudi u pomoć.

Za sad je dat prigovor tcomu i poslat upit hakomu vezano za to može li operater isključiti neku opciju bez znanja korisnika.

Nema straha, ono sto si potpisao prije mora bit aktivno i sad, samo vise nemas ugovornu obvezu. Prigovorom ces tu stvar rjesit.

16 godina

Iskreno se nadam da si u pravu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2016 11:38 (tintin).
15 godina
T-Com Internet

...

0 0 hvala 0
17 godina
T-Com Internet

Ima danas netko problema sa maxtv telefon internet?

Primorsko-goransks zupanija....od cca. 4 popodne.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
T-Com Internet

Govna, sve su izposkupljivali..

Bio sam prisiljen promijeniti vlasnika linije, pa su me ladno odjebali sa paketom koji je bio uključen, jeftinijim..Nema prebacivanja samo vlasnika, već sve isključuju pa opet uključuju..

Nema više toga paketa pa se ti slikaj..Potpiši ugovor na 24 mjeseca za skuplji..

Gledam konkurenciju, sve je to razlika deset kuna, pet kuna..I još sve opet ide preko tcom-a..Samo se produžuje vrijeme rješavanja ako bude problema..

Sad je najjeftiniji net i telefon 235 kuna plus brzina..Zadnje dvije tri godine, sve si mogao složiti za maximalno 200 kuna..

I onda kao brzine su samo 10 kuna..Poskupili su osnovno, a cijene brzina su smanjili..Dođe na isto, lijep marketinški trik..

Brzine su ionako morali dizat, jer smo zadnji u svijetu valjda po brzinama neta, u eu sigurno, sa socijalnim brzinama od 4..Pa su se lijepo dosjetili kako će to naplatiti, i sve lijepo upakirali marketinški..

Eto, ništa, plati pa se rugaj..

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
boatenga kaže...

Govna, sve su izposkupljivali..

Bio sam prisiljen promijeniti vlasnika linije, pa su me ladno odjebali sa paketom koji je bio uključen, jeftinijim..Nema prebacivanja samo vlasnika, već sve isključuju pa opet uključuju..

Nema više toga paketa pa se ti slikaj..Potpiši ugovor na 24 mjeseca za skuplji..

Gledam konkurenciju, sve je to razlika deset kuna, pet kuna..I još sve opet ide preko tcom-a..Samo se produžuje vrijeme rješavanja ako bude problema..

Sad je najjeftiniji net i telefon 235 kuna plus brzina..Zadnje dvije tri godine, sve si mogao složiti za maximalno 200 kuna..

I onda kao brzine su samo 10 kuna..Poskupili su osnovno, a cijene brzina su smanjili..Dođe na isto, lijep marketinški trik..

Brzine su ionako morali dizat, jer smo zadnji u svijetu valjda po brzinama neta, u eu sigurno, sa socijalnim brzinama od 4..Pa su se lijepo dosjetili kako će to naplatiti, i sve lijepo upakirali marketinški..

Eto, ništa, plati pa se rugaj..

A da jedostavno dogovoriš posjet prodajnog predstavnika ili zatražiš kontakt savjetovanja korisnika i ugovoriš neki save desk paket? Tipa MAX2 start 160kn flat, još dodaj 10 za turbo opciju i 10 za flat razgovore na telefon i eto ti.

11 godina
neaktivan
wAlpha kaže...

A da jedostavno dogovoriš posjet prodajnog predstavnika ili zatražiš kontakt savjetovanja korisnika i ugovoriš neki save desk paket? Tipa MAX2 start 160kn flat, još dodaj 10 za turbo opciju i 10 za flat razgovore na telefon i eto ti.

Zašto mi ovo što navodiš, ako postoji, nisu savjetovali u t centru..Uopće ne znam za save desk paket?..

A redovno pratim stranice t coma i ovaj topic..

Inače u t centru rade sve djeca, njih pet šest i ako skupa imaju zajedno 21 godinu, puno sam rekao..

Uzeo sam sve bez ugovora, za sad, tako da me net i tel dođe skoro 300 kuna..

Razmišljam kud dalje..

Prije sam imao Max2 S + dodatne opcije za 210 kuna..Pa su mi rekli da nema više toga paketa..

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2016 11:32 (boatenga).
16 godina
T-Com Internet

Ne znam kako im to uspjeva, ali ovi u t-comu su fantasnični.
Nakon problema koje sam imao sa flatom sad su to sredili ali su mi smanjili brzinu, kao njihova greška i sredit će to.
Nije mi jasno kako ne vide da sami sebi "izbijaju" ljude sa svojih usluga. Da je moguće toliko šlamperaja i da se neke stvari ne mogu danima srediti ili još gore da nešto kao poprave, a nešto drugo zeznu...nevjerovatno.
Ne moram vam niti govoriti što bi se meni ili mojim kolegama na poslu desilo da radimo tako

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2016 11:43 (tintin).

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
boatenga kaže...
wAlpha kaže...

Zašto mi ovo što navodiš, ako postoji, nisu savjetovali u t centru..Uopće ne znam za save desk paket?..

A redovno pratim stranice t coma i ovaj topic..

Inače u t centru rade sve djeca, njih pet šest i ako skupa imaju zajedno 21 godinu, puno sam rekao..

Uzeo sam sve bez ugovora, za sad, tako da me net i tel dođe skoro 300 kuna..

Razmišljam kud dalje..

Prije sam imao Max2 S + dodatne opcije za 210 kuna..Pa su mi rekli da nema više toga paketa..

MAX2S je oduvijek 165kn. On uključuje osnovni telefon i internet pristup. Na njega se dodavala FLAT opcija koje je uz UO 24mj. koštala 40kn, pa je tzv. popularni MAX2S+ stajao 205kn/mj. + 10kn/mj. turbo opcija ako želiš. Od ove godine FLAT opcije se prodaju isključivo bez UO, i samim time idu po redovnoj cijeni od 60 kn, što uz ovih 165 kn dođe ukupno 225, plus 10kn ako želiš turbo opciju. Suma sumarum 235kn kao što su ti u t-centru i rekli.

Mislim da se odgovor na tvoje pitanje nameće sam po sebi. Stavi se u poziciju poslodavca, bi li nudio korisnicima paket na kojem nemaš praktički nikakvu zaradu? Ti paketi se nude jednom kada korisnik već podnese zahtjev za prelazak kod drugog operatera kako bi ih zadržali kod sebe, ali se mogu dobiti i pozivom savjetovanju korisnika ili putem prodajnog predstavnika. 

I to možeš putem web-a zatražit, dođe čovjek, dogovorite paket sa onim što ti najviše odgovara po razumnoj cijeni. 

Ja sam nedavno dogovorio 241kn/mj. flat telefon i internet bez uspostave, maxtv osnovni i 6mj. arena paket i to sve na optici. Prije nekoliko godina bio na H1, preveslali me da ću plačati duplo manje a imati više, čim su počeli problemi sa paricom, pucanje veze, ponudili raskid ugovora umjesto popravak. 

10 godina
wAlpha kaže...
Stavi se u poziciju poslodavca, bi li nudio korisnicima paket na kojem nemaš praktički nikakvu zaradu?

Kako si ovo izracunao? :)

16 godina
Mene isto to zanima.
Svu moguću infrastrukturu do privatizacije su skoro pa 100% platili korisnici. Muka mi je kad se sjetim koliko sam platio uvođenje telefona.... Od privatizacije su po nekim gradovima možda i nešto napravili, a kod mene apsolutna nula. Kooperanti koji rade kod njih žale se kako ih upozoravaju na probleme koje imaju npr. sa optičkim kabelima, ... i tcom se oglušuje na to pa nek ide dok ide

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
tintin kaže...
Mene isto to zanima.
Svu moguću infrastrukturu do privatizacije su skoro pa 100% platili korisnici. Muka mi je kad se sjetim koliko sam platio uvođenje telefona.... Od privatizacije su po nekim gradovima možda i nešto napravili, a kod mene apsolutna nula. Kooperanti koji rade kod njih žale se kako ih upozoravaju na probleme koje imaju npr. sa optičkim kabelima, ... i tcom se oglušuje na to pa nek ide dok ide

Tak i kod mene, otkad je postavljena infrastruktura nije maltene dirana, osim zamjene par 100 metara nadzemnog kabla, dok podzemni kabel koji je u qurcu neće zamjenit pa eto imam 2-2,5 Mbita u downloadu

16 godina
A još su i otpustili masu ljudi...i bratić mi je među otpuštenima

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
sandokan111 kaže...
wAlpha kaže...
Stavi se u poziciju poslodavca, bi li nudio korisnicima paket na kojem nemaš praktički nikakvu zaradu?

Kako si ovo izracunao? :)

Stekao sam takav dojam. Kak na tržište dođe novi operater, počne se nametati niskim cijenama i ubrzo pod pritiskom lošeg poslovanja padne pod vlasništvo velikih. 

A i imao sam priliku godinu dana raditi u HT-u, za nepovjerovat koliko odjela i administracije tamo ima, i to sve puta dva za poslovne korisnike, a gdje su još terenski radnici, vanjski izvođači i kakvo takvo održavanje infrastrukture, popravak kvarova, investicije što fiksne što mobilne mreže. 

Ako se netko bavio proučavanjem njihov financijskih izvješća, volio bih da me ispravi 

11 godina
neaktivan
T-Com Internet

U centru su rekli Max 2S paket 235 kuna, plus brzina još 10 kuna..

Čak mi nisu ponudili ni ovu Lumiu, koju nude na stranicama, recimo..

Baš su žarko željeli mi prodati nešto..Ne baš..Apsolutno ih nije briga, čak sam i spomenuo da ću možda promijenit operatera..

A o zaradi ne bih..Dovoljno je pogledati izvještaje, i kuda pare idu..

Jebiga, nitko nam nije kriv što živimo u banana državi..Sa velikim B..

Pa onda imamo takvu uslugu kakvu imamo, a na drugu stranu zaradit 200 kuna nije lako..Iz istog razloga, zbog banana države i banana gospodarstva..

0 1 hvala 0
17 godina
T-Com Internet

Da li se moze dobiti samo internet i MaxTV bez telefona?

Po kojoj cijeni (vjerujem da je razlika minimalna u odnosu na sve tri usluge) i da li bi to bio "normalan" MaxTV ili satelitski?

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Da li se moze dobiti samo internet i MaxTV bez telefona?

Po kojoj cijeni (vjerujem da je razlika minimalna u odnosu na sve tri usluge) i da li bi to bio "normalan" MaxTV ili satelitski?

Samostalni adsl ti je 216,43 flat + 4mbit, maxtv 75kn tako da računaj 300ak kuna. Pa ti vidi isplati li se, max3 bez ugovorne obaveze je čak jeftiniji od tog.

10 godina
wAlpha kaže...

Stekao sam takav dojam. Kak na tržište dođe novi operater, počne se nametati niskim cijenama i ubrzo pod pritiskom lošeg poslovanja padne pod vlasništvo velikih.

Hah :). Nemoj ga onda stjecat :)

Nitko od nas nezna gdje je njima profitabilnost na paketu. Profitabilnost novog operatera je dijametralno suprotna od neceg sto ima tcom, em imaju svoju infrastrukturu, em su dovoljno veliki da zakup trase i peering nekom takvom kosta puno manje nego da ja i ti otvorimo telekom itd itd itd.

16 godina
Tako mi i treba kad sam se žalio prije ;).
Sad su opet ovi genijalci iz tcoma nešto sprčkali i sad uopće nemam telefona i interneta.
Za ne vjerovati!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
tintin kaže...
Mene isto to zanima.

A kad smo to platili? Ti misliš da oprema koju jednom kupe traje vječno? Pa jedan DSLAM koji oposluzuje 24 korisnika košta 3-4 tisuće dolara. A koliko tek košta backbone? Velike centrale za cijelu državu u Zagrebu? A uostalom znam ljude iz T-coma koji su mi rekli da su oni htjeli spustit cijene ali im HAKOM ne da zbog konkurencije.

Naruči si prodajnog predstavnika koji ima veći autoritet i može ti ponuditi bolje pakete od onih koje nude "javno".

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2016 16:41 (JozoBozo121).
10 godina
JozoBozo121 kaže...

A kad smo to platili? Ti misliš da oprema koju jednom kupe traje vječno? Pa jedan DSLAM koji oposluzuje 24 korisnika košta 3-4 tisuće dolara. A koliko tek košta backbone? Velike centrale za cijelu državu u Zagrebu?

Poanta je da je cijena infrastruktura izgradjena od socijale, nisu morali sami ulagat. To dal su dalje nesto servisirali to i dalje ide svima ostalima u troskove poslovanja.

JozoBozo121 kaže...

A uostalom znam ljude iz T-coma koji su mi rekli da su oni htjeli spustit cijene ali im HAKOM ne da zbog konkurencije.

To je davno poznato, zato i kupuju ostale telekome jer preko njih furaju jeftinije pakete (iskon/optima). Nek se ukine to ogranicenje i lagano ce i iskon i optima pod okrilje tcoma i pravno nestat. Pravno su izbjegli ogranicenje hakoma. Al to je i oke, kad neko ima monopol na cijelu infrastrukturu, bilokoji novi igrac mu nikako ne bi mogao konkurirat. Eto pokazalo se da ni s tim ogranicenjem ne mogu konkurirat al eto, barem su pokusali :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice