T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.110.367
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: T-Com Internet
Ja ću se strpiti ali žena i djeca nemaju strpljenja,žena me ubija u pojam još od jučer lol.Probaj neku dijagnostiku baciti da vidimo šta je sa internetom ako možeš.
15 godina
neaktivan
T-Com Internet

Pričekaj još malo :)

Kontakt broj: 0800 9000
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2015 14:46 (pandza94).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Ne nažalost,ništa ne radi još.Lampica od interneta je crvena i tako stalno već 3 sata.
17 godina
T-Com Internet
Kako provjeriti dostupnost VDSL-a?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
T-Com Internet

ima li se smisla žaliti i kome, jer ovo je očajno, kad se spoji još mobitel na wifi onda upload bude 0.12

18:59 18:59
19:02 19:02
Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
roby777 kaže...

SZK.

cola777 kaže...

ima li se smisla žaliti i kome, jer ovo je očajno, kad se spoji još mobitel na wifi onda upload bude 0.12

Možda,mislim da je upload premali.

Nazovi SZK pa nek restartiraju liniju.

LP

16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...
roby777 kaže...

SZK ili mi daj broj u PP.

cola777 kaže...

Možda,mislim da je upload premali.

Nazovi SZK pa nek restartiraju liniju,ili daj meni broj u PP.

LP

Jel možeš stari i meni provjeriti kad stigneš za VDSL, i kakvo mi je stanje s optikom. 

Jedna cura iz Tcoma mi isto kako sređuje, ali očitno se ne može baš nešto riješiti. Pa već je evo 60dana kako sam predao zahtjev za optikom. A od toga niti mic, ma ni pomak, niti da bi tko zvao.

Ja se volim žaliti, i hoću da vide da se žalim, pa kad budem htio da ugasim sve da vide da sam se žalio. Jer znam kakve probleme rade.

Pošaljem ti broj u inbox i tko je vlasnik linije.

15 godina
neaktivan
T-Com Internet

nazval SZK predal zahtjev za tubro opciju... i sve ok.. da me 10min nakon toga nazovu i kažu da mi centrala ne podržava takve brzine... :( :( :(

a bar imam doma i taj ruter i papire da sam prebačeni na VDSL... tako da sam sad na čekanju da slože centralu :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
T-Com Internet

Ako su nekom do sada omogućili ovu turbo 30 opciju nek se javi s prvim dojmovima (brzine, ping i sl.).

Zlo se sprema, dobro biti neće ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
T-Com Internet

Ja sad zvao i kaže mi lik "to vam je dodatnih 100 kn"...lol?

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

-

12 godina
neaktivan
T-Com Internet

Čitam MAX3 specifikaciju i za oko mi zapada ovo(označeno na slici) http://prntscr.com/5i60ku

Dakle, 20 mbita preko ADSL-a za 0kn?

Nema mi logike da se 10 mbita plaća, a 20 ne,  opet u fusnoti piše samo da ne mogu korisnici registrirani poslije 15.12.

2Dodatna ADSL pristupna brzina od 14336/384 kbit/s do 20480/768 kbit/s nedostupna je za nove korisnike od 15.12.2014.

linija bi mi to trebala podnijeti

Maximum line rate:20668 kbps (downstream) / 1269 kbps (upstream)

može netko pojasniti u čemu je kvaka?

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2014 12:22 (igor2007).

1 0 hvala 1
15 godina
T-Com Internet

Gdje vi nađete taj turbo? To meni nigdje na sajtu nema, ma da sam vjerovatno slijep.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
igor2007 kaže...

Čitam MAX3 specifikaciju i za oko mi zapada ovo(označeno na slici) http://prntscr.com/5i60ku

Nema mi logike da se 10 mbita plaća, a 20 ne,  opet u fusnoti piše samo da ne mogu korisnici registrirani poslije 15.12.

2Dodatna ADSL pristupna brzina od 14336/384 kbit/s do 20480/768 kbit/s nedostupna je za nove korisnike od 15.12.2014.

16 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Vdsl modem je zte 931VII

jel podržan na ovom routeru WDS da radi preko WEP enkripcije, sad sam zvao u podršku i kao da samo dijele te routere. 

Jer koliko znam, da moj stari tompson i siemens rade samo preko wep na wdsu. 

17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Reedy kaže...
igor2007 kaže...

Provjerio sam sad na njihovoj fb stranici, i naravno, zvucalo je predobro da bi bilo istinito, 20mbit je dostupno za 0kn ako ste brzinu koristili prije 15.12.

a sintagma "novi korisnici" se odnosi na nove korisnike te brzine,a ne MAX3 paketa uz koji je to povezano.

Kakogod logike i dalje nema, da neki placaju i dalje ono sto su koristili prije(10mbit), a neki ne placaju 20 mbita.

14 godina
neaktivan
Jura iz druge galaksije kaže...

Ako su nekom do sada omogućili ovu turbo 30 opciju nek se javi s prvim dojmovima (brzine, ping i sl.).

Meni su omogucili dan nakon zahtijeva preko 08009000. Brzina je kako i govore. 30mbps / 3mbps. Ping je 20ms do HT servera. Na stranim serverima standardno, kao i prije.

Mogu reci da sam dosta zadovoljan s ovom ponudom. Nema problema ni sa cime.

Never let a computer know you are in a hurry.
16 godina
neaktivan

tu nikakvog govora o wds-u. 

Iako sam neke druge upute imao gdje se samo spominje, ne i kako radi i koji načini i ostalo sve. 

Nadam se da netko od Vas ima tu taj router i da koristiti WDS? 

16 godina
neaktivan
T-Com Internet

upravo sam skužio da ja imam taj router doma :S

dobio sam ga probao naštimati da mi radi doma, i ništa nije htjelo raditi kako sam si zamislio spremio u kutiji i stoji.

Jer go*** nisam mogao naštimati da mi radi bežično s ostalim routerima.

A nije pogrešno niti reći da mi ovi stari koje imam isto zastarili pa ne podržavaju sve isto ko ovaj i obratno.  

A probati ću se malo sad više igrat s njim pa vidjeti jel šta iskoristiv taj uređaj. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Evo meni nakon dva dana bez neta napokon vratili adsl jer centrala ipak nije trenutačno dobra za vdsl brzinu.
16 godina
igor2007 kaže...
Reedy kaže...
igor2007 kaže...

Provjerio sam sad na njihovoj fb stranici, i naravno, zvucalo je predobro da bi bilo istinito, 20mbit je dostupno za 0kn ako ste brzinu koristili prije 15.12.

a sintagma "novi korisnici" se odnosi na nove korisnike te brzine,a ne MAX3 paketa uz koji je to povezano.

Kakogod logike i dalje nema, da neki placaju i dalje ono sto su koristili prije(10mbit), a neki ne placaju 20 mbita.

Možda su ti krivo napisali, u pdfu jasno piše da su to nadogradnje na max pakete. Vidjet ćemo šta će napisati ovi s foruma koji rade tamo.

14 godina
neaktivan
T-Com Internet

Ovako izgleda moj glavni priključak: http://img.torrenthr.org/images/2014/12/18/P_20141218_152451.jpg , ali je nakon njega puno raznih spajanja te je ovakvo stanje: http://img.torrenthr.org/images/2014/12/16/adsl.jpg . Sada sam odlučio ruter spojiti direktno na taj priključak, ali nisam znao kako to izvesti, pa sam na ovu utičnicu spojio dvije bakrene žice i spojio kabel od rutera: http://img.torrenthr.org/images/2014/12/18/P_20141218_152650.jpghttp://img.torrenthr.org/images/2014/12/18/P_20141218_152719.jpg te je nakon toga ovakvo stanje:  http://img.torrenthr.org/images/2014/12/18/adsl_novo.jpg . Poboljšanje se vidi, kako da još direktnije to spojim i kako da tražim da se isproba druga parica?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Poboljšanja su minimalna. To gdje si se spajao je sekundarni izvod.

Zovi ih nek oni to ispitaju, ti imaš problem na relaciji centrala - izvod.

My name is Legion... For we are many!
14 godina
neaktivan

Dosta sam daleko od centrale i osobno znam da je elektra dva puta presijekla podzemni kabel kada je mijenjala stupve, pa to možda igra ulogu. Koga da točno zovem i što mogu učiniti jer hoću veću brzinu. 

13 godina
neaktivan
Svaki spoj na kabelu igra ulogu pogotovo kad se podzemni presijece.
A mozes tcom silovat al od tog vecinom nikad nista.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina
moderator
T-Com Internet

Meni su povećali brzinu,al ni ovaj put nije prošlo bez problema.

Nakon povećanja brzine su mi resetirali ruter i sve mi nestalo.(maxtv,telefon i internet)

Zvao sam ih i kaže tehničar da je nešto do centrale,jer nisam ja ni bio spojen na centralu.

Evo sad nakon 3h sve ok.

Hvala pandza94 na pomoći.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
T-Com Internet

od kad je t-scum digo up na 4mbp/s?

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2014 18:04 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
T-Com Internet

Meni doma došao tehničar da podnesem zahtjev za optikom (navodno mi je optika do kućnih vrata te da bi u prvom mjesecu trebali postaviti). Baš me zanima koliko ću morati čekati...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

Meni su povećali brzinu,al ni ovaj put nije prošlo bez problema.

Nakon povećanja brzine su mi resetirali ruter i sve mi nestalo.(maxtv,telefon i internet)

Zvao sam ih i kaže tehničar da je nešto do centrale,jer nisam ja ni bio spojen na centralu.

Evo sad nakon 3h sve ok.

Hvala pandza94 na pomoći.

Kako imas 4mbps upload? Inace turbo20 opcija je 20/2mbps. Imas vise nego ja na turbo30 opciji od 30/3mbps? Logika t-coma?{#}

Never let a computer know you are in a hurry.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2014 18:45 (IVOX).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice