T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.110.774
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn

neš ti akcije 2 mjeseca^^

www.mmo-balkan.com/forum
17 godina
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

kaj brijes ti pa ostaju cijene i nakon 2.mj iste samo su manje nego prije ...sto je super  ! u mom slucaju do 20Mbita 184 kn ! 

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.4.2013 13:53 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran

sto ti pricas? Ja imam 10mb i placam 180kn, sa ovom cijenom i ja mogu dobiti 20mb, ali o ovome nije rijec. Rijec je da ima ili je bila akcija za 10mb brzinu da se prva 2 mjeseca neplaca i govorim o ta 2 mjeseca kao da je to neka super akcija.

www.mmo-balkan.com/forum
16 godina
DeathBringer12 kaže...

sto ti pricas? Ja imam 10mb i placam 180kn, sa ovom cijenom i ja mogu dobiti 20mb, ali o ovome nije rijec. Rijec je da ima ili je bila akcija za 10mb brzinu da se prva 2 mjeseca neplaca i govorim o ta 2 mjeseca kao da je to neka super akcija.

Pa smanjili su cjene. Više nećeš plaćati 180, nego 110kn, a onaj tko ima 4mbps će 2 mjeseca za istu cijenu imati 10, a onda se može vratiti na 4 ili ostati na 10 za 30kn više

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina

Znači 110kn sa flatom za 10mb ili samo brzina? A nakon 2 mjeseca se vraća na 180kn? hvala na odgovoru ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 6:04 (Baldurion).
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
110 je brzina od 10mb i takva ce ostati (prije je bila 180 za 10mb). sada je promocija da dobis 2mj 10mb vezu po cijeni 4mb. Ako ostanes na 10 nakon ta dva mjeseca placat ces 110kn za 10mb brzinu. Znaci na kraju te 10mb veza kosta samo 30kn skuplje od 4mb veze
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
15 godina
neaktivan

Što se njima događa pa da malo spuštaju cijenu? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Tnx Patrik ;) Onda se ovo isplati, uzeti ću {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 7:56 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
turbojc kaže...

Izgubili su dovoljan broj korisnika da hakom da zeleno za spuštanje cijene. 

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
neaktivan

Tek sad saznao za ovu akciju. Ajde konačno nešto korisno od njih. Zvala neka cura iz tcoma i kaže za dva dana mi povećavaju.

Meni iskreno ne treba toliko za surfanje i torente. Za torente se strpim koji sat više. Ako osjetim poboljšanje u online gamingu 30 kn  više nadoplate nakon 2 mjeseca nije tak strašno xd. Samo upload i dalje slabašan.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 13:58 (gringo88).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo možda još jedan razlog pada cijena: https://www.hrvatskitelekom.hr/paketi/opticki-paketi

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
cecenac kaže...

Evo možda još jedan razlog pada cijena: https://www.hrvatskitelekom.hr/paketi/opticki-paketi

Slazem se.

Ljudi koji pricaju bezveze bez da procitaju ponudu i vise sa t-com stranice nek razmisle.

{#}

uBlowMeBro?
13 godina

napokon su uklonili one nebuloze sa njihove stranice ...i do 80/180/350 puta brže od najbržeg dial-up pristupa na stranici sa brzinama

0 0 hvala 0
17 godina
cecenac kaže...

Cijene su malo zesce...

Mene iteresira da li to mogu svi zatrazit ili samo oni kojima je optika dostupna?

Sta s onima koji nemaju optiku (otoci), kako bi se njima stavljala ili je to nemoguca misija br. 843?

TNX

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao | Imam problema s laptopom HP 6715 - Crni ekran? - POMOC!
13 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Cijene su malo zesce...

Mene iteresira da li to mogu svi zatrazit ili samo oni kojima je optika dostupna?

Sta s onima koji nemaju optiku (otoci), kako bi se njima stavljala ili je to nemoguca misija br. 843?

U teoriji T-com je osnovni provider i sve usluge koje postoje oni bi tebi trebali omogućit ako ti kupiš parcelu na vrhu velebita i napraviš kuću. U praksi, ništa od optike za tebe. Nazovi i provjeri al reć će da ti možeš dobit bakar ako oćeš. 

Da cijene su paprene, kao i sve ostale od ht-a, misliš da bi im hakom dozvolia da puste sve preko optike po toj brzini za neku nisku cijenu? Pa monopol opći bi nastao. Jedino što nekužim je 409 kuna internet i telefon, 409 kuna internet, telefon i max tv.

16 godina
cecenac kaže...
djigibao kaže...

Cijene su malo zesce...

U teoriji T-com je osnovni provider i sve usluge koje postoje oni bi tebi trebali omogućit ako ti kupiš parcelu na vrhu velebita i napraviš kuću. U praksi, ništa od optike za tebe. Nazovi i provjeri al reć će da ti možeš dobit bakar ako oćeš. 

Da cijene su paprene, kao i sve ostale od ht-a, misliš da bi im hakom dozvolia da puste sve preko optike po toj brzini za neku nisku cijenu? Pa monopol opći bi nastao. Jedino što nekužim je 409 kuna internet i telefon, 409 kuna internet, telefon i max tv.

Ovaj bez TVa ima neograničeno telefoniranje, a sa TVom ima samo liniju bez ikakvog paketa.
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
12 godina

Ovaj bez TVa ima neograničeno telefoniranje, a sa TVom ima samo liniju bez ikakvog paketa.
Ipak ima onih koji ispeku pa reku :)
bravo{#}
uBlowMeBro?
14 godina
neaktivan

jel ovo moguče???

􀂃 250 GB Internet prometa

(zbrojeno u downloadu i

uploadu) uključeno u mjesečnu

naknadu

􀂃 Internet promet ostvaren iznad

250GB uključenih u naknadu

se obračunava u GB po svakom

započetom GB

Evo u čemu je problem sa optikom, nema totalne flat opcije...........i naravno svaki Gb preko početnih 250 Gb je 20 kn.......a sa 20 megabita se to lagano da potrošiti.

0 0 hvala 0
12 godina

Nemoš ovce i novce.

Realno ponuda je za mene osobno dobra.

Ne troše svi 250+ GB mjesečno.

A brzine su kudikamo bolje.

uBlowMeBro?
14 godina
neaktivan

Istina netroše svi preko 250 Gb , neki ni 100 al ima ljudi koji luduju za torrentima i tim stvarima pa im ovo neče odgovarati .......ja osobno  imam u prosjeku potrošnju preko 250 Gb na mjesec, pa i da imam mogučnost optike ona mi se nebi isplatila.

upload mi se sviđa....XD

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 10:32 (lowrideros).
16 godina
Što ti je veća brzina više ćeš trošiti. Od kad sam prešao na 10mbit trošim skoro duplo više prometa(sada je oko 270GB, prosli mjesec je bilo 160), a nista ocito ne skidam vise, dovoljno je samo sto YT sad gledam u 1080p jer mogu, kad skidam filmove/serije skidam 720p/1080p, a prije je bilo 480p... pa se tako skupi dosta. Sa 20mbit je 250GB nije bas za skidanje bez rasmisljanja, kao na flatu ili s manjom brzinom
15 godina
protjeran
u2Noobish4Me kaže...

Nemoš ovce i novce.

Realno ponuda je za mene osobno dobra.

Ne troše svi 250+ GB mjesečno.

A brzine su kudikamo bolje.

dobra ponuda?

24/24 Mbps 179kn

tel+tv+flat net 20/8 Mbps 261 kn/mj - 30/10 Mbps 361 kn/mj

tel+tv+int 15/15 mbps 192 kn/mj

15 godina
neaktivan

Ali ovo ti je T-Com tema. Ne Bt net, metronet i ostalo FFS!!

Svi smo mi tu svijesni da ima jeftinijih operatera, ali to nije tu tema. 

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 12:18 (Bernard Huky Hux).
15 godina
protjeran
Bernard Huky Hux kaže...

Ako kažem da ponuda nije dobra sam offtopic, ili?

12 godina
RaNzO kaže...
Bernard Huky Hux kaže...

To je tvoje mišljenje, ono moje, sve ok.

Isto tako treba bit realan i reći da je teško prijeći na Bnet ak živiš u zgradi itd itd.

Al i dalje stojim da je za prosješnog korisnika ono itekako dobra ponuda.

{#}

uBlowMeBro?
12 godina

I da, ne pušim te "niske cijene novih" operatera...

probo sa H1, izgledalo divno i krasno dok računi ne dođu..ništa se ne ispoštuje(osobno iskustvo) a kasnije imaš problema kad ih ideš odj. za pop.{#}

nisu u T-HT med i mlijeko al bar donekle..ponavljam vlastito iskustvo, ne navijam za nikog.

uBlowMeBro?
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
cecenac kaže...
turbojc kaže...

Izgubili su dovoljan broj korisnika da hakom da zeleno za spuštanje cijene. 

hrpa gluposti, nisu izgubili nikoga i hakom im nije dao dopuštenje za suštanje cijena, ht-ov i iskonov adsl poskupljuje od 1 .6 pdf1 i pdf2

dalje, donesen je novi regulatorni okvir za optiku  i iz hta kažu da im paše i da bi se mogla nastaviti ulaganja u optiku

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yFUFSMACxUY

5:15sek

15 godina
neaktivan

Aha,znači osim što mi smanjuju brzinu sa 4,na 2 Mb/s,još će mi iskon i povisiti cijene. Epic. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
u2Noobish4Me kaže...
RaNzO kaže...
Bernard Huky Hux kaže...

To je tvoje mišljenje, ono moje, sve ok.

Isto tako treba bit realan i reći da je teško prijeći na Bnet ak živiš u zgradi itd itd.

Al i dalje stojim da je za prosješnog korisnika ono itekako dobra ponuda.

{#}

Teško je prijeći na B-net ako ne živiš u području gdje je dostupa = Teško je prijeći na optiku ako ne živiš na području gdje nije dostupna

Prosječni korisnik ne treba veću brzinu od one kod koje mu youtube video kvalitete 360p ne šteka, jer je to najzahtjevnija stvar koju radi na netu...tako da je sasvim suludo plaćati duplo više za nešto što ne treba...

14 godina
neaktivan

U kojoj se još državi gleda 360p na youtube-u, DR Kongu? U mojoj četveročlanoj obitelji ima 6 uređaja s pristupom internetu, i možete misliti kako je gledati i tih 360p kad neko drugi isto to pokušava. Zamislite kako je igrati neku MP igru ili čekati nekoliko minuta da se skine par desetaka megabajta (neću sad napominjat ono za maxtv jer sam sam sebi dosadan).
Ugl 4 mbps nikako nije dosta, pogotovo ako ima više korisnika.

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2013.
Moj PC  
11 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice