neš ti akcije 2 mjeseca^^
T-Com Internet
- poruka: 19.965
- |
- čitano: 7.110.830
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kaj brijes ti pa ostaju cijene i nakon 2.mj iste samo su manje nego prije ...sto je super ! u mom slucaju do 20Mbita 184 kn !
sto ti pricas? Ja imam 10mb i placam 180kn, sa ovom cijenom i ja mogu dobiti 20mb, ali o ovome nije rijec. Rijec je da ima ili je bila akcija za 10mb brzinu da se prva 2 mjeseca neplaca i govorim o ta 2 mjeseca kao da je to neka super akcija.
sto ti pricas? Ja imam 10mb i placam 180kn, sa ovom cijenom i ja mogu dobiti 20mb, ali o ovome nije rijec. Rijec je da ima ili je bila akcija za 10mb brzinu da se prva 2 mjeseca neplaca i govorim o ta 2 mjeseca kao da je to neka super akcija.
Pa smanjili su cjene. Više nećeš plaćati 180, nego 110kn, a onaj tko ima 4mbps će 2 mjeseca za istu cijenu imati 10, a onda se može vratiti na 4 ili ostati na 10 za 30kn više
Znači 110kn sa flatom za 10mb ili samo brzina? A nakon 2 mjeseca se vraća na 180kn? hvala na odgovoru ;)

Što se njima događa pa da malo spuštaju cijenu?
Tnx Patrik ;) Onda se ovo isplati, uzeti ću
Izgubili su dovoljan broj korisnika da hakom da zeleno za spuštanje cijene.
Tek sad saznao za ovu akciju. Ajde konačno nešto korisno od njih. Zvala neka cura iz tcoma i kaže za dva dana mi povećavaju.
Meni iskreno ne treba toliko za surfanje i torente. Za torente se strpim koji sat više. Ako osjetim poboljšanje u online gamingu 30 kn više nadoplate nakon 2 mjeseca nije tak strašno xd. Samo upload i dalje slabašan.
Evo možda još jedan razlog pada cijena: https://www.hrvatskitelekom.hr/paketi/opticki-paketi
Evo možda još jedan razlog pada cijena: https://www.hrvatskitelekom.hr/paketi/opticki-paketi
Slazem se.
Ljudi koji pricaju bezveze bez da procitaju ponudu i vise sa t-com stranice nek razmisle.
napokon su uklonili one nebuloze sa njihove stranice ...i do 80/180/350 puta brže od najbržeg dial-up pristupa na stranici sa brzinama
Cijene su malo zesce...
Mene iteresira da li to mogu svi zatrazit ili samo oni kojima je optika dostupna?Sta s onima koji nemaju optiku (otoci), kako bi se njima stavljala ili je to nemoguca misija br. 843?
TNX
Cijene su malo zesce...
Mene iteresira da li to mogu svi zatrazit ili samo oni kojima je optika dostupna?
Sta s onima koji nemaju optiku (otoci), kako bi se njima stavljala ili je to nemoguca misija br. 843?
U teoriji T-com je osnovni provider i sve usluge koje postoje oni bi tebi trebali omogućit ako ti kupiš parcelu na vrhu velebita i napraviš kuću. U praksi, ništa od optike za tebe. Nazovi i provjeri al reć će da ti možeš dobit bakar ako oćeš.
Da cijene su paprene, kao i sve ostale od ht-a, misliš da bi im hakom dozvolia da puste sve preko optike po toj brzini za neku nisku cijenu? Pa monopol opći bi nastao. Jedino što nekužim je 409 kuna internet i telefon, 409 kuna internet, telefon i max tv.
Cijene su malo zesce...
Mene iteresira da li to mogu svi zatrazit ili samo oni kojima je optika dostupna?
Sta s onima koji nemaju optiku (otoci), kako bi se njima stavljala ili je to nemoguca misija br. 843?
U teoriji T-com je osnovni provider i sve usluge koje postoje oni bi tebi trebali omogućit ako ti kupiš parcelu na vrhu velebita i napraviš kuću. U praksi, ništa od optike za tebe. Nazovi i provjeri al reć će da ti možeš dobit bakar ako oćeš.
Da cijene su paprene, kao i sve ostale od ht-a, misliš da bi im hakom dozvolia da puste sve preko optike po toj brzini za neku nisku cijenu? Pa monopol opći bi nastao. Jedino što nekužim je 409 kuna internet i telefon, 409 kuna internet, telefon i max tv.
Ovaj bez TVa ima neograničeno telefoniranje, a sa TVom ima samo liniju bez ikakvog paketa.

jel ovo moguče???
250 GB Internet prometa
(zbrojeno u downloadu i
uploadu) uključeno u mjesečnu
naknadu
Internet promet ostvaren iznad
250GB uključenih u naknadu
se obračunava u GB po svakom
započetom GB
Evo u čemu je problem sa optikom, nema totalne flat opcije...........i naravno svaki Gb preko početnih 250 Gb je 20 kn.......a sa 20 megabita se to lagano da potrošiti.
Nemoš ovce i novce.
Realno ponuda je za mene osobno dobra.
Ne troše svi 250+ GB mjesečno.
A brzine su kudikamo bolje.
Istina netroše svi preko 250 Gb , neki ni 100 al ima ljudi koji luduju za torrentima i tim stvarima pa im ovo neče odgovarati .......ja osobno imam u prosjeku potrošnju preko 250 Gb na mjesec, pa i da imam mogučnost optike ona mi se nebi isplatila.
upload mi se sviđa....XD

Nemoš ovce i novce.
Realno ponuda je za mene osobno dobra.
Ne troše svi 250+ GB mjesečno.
A brzine su kudikamo bolje.
dobra ponuda?
tel+tv+flat net 20/8 Mbps 261 kn/mj - 30/10 Mbps 361 kn/mj
Ali ovo ti je T-Com tema. Ne Bt net, metronet i ostalo FFS!!
Svi smo mi tu svijesni da ima jeftinijih operatera, ali to nije tu tema.
Ako kažem da ponuda nije dobra sam offtopic, ili?
To je tvoje mišljenje, ono moje, sve ok.
Isto tako treba bit realan i reći da je teško prijeći na Bnet ak živiš u zgradi itd itd.
Al i dalje stojim da je za prosješnog korisnika ono itekako dobra ponuda.
I da, ne pušim te "niske cijene novih" operatera...
probo sa H1, izgledalo divno i krasno dok računi ne dođu..ništa se ne ispoštuje(osobno iskustvo) a kasnije imaš problema kad ih ideš odj. za pop.
nisu u T-HT med i mlijeko al bar donekle..ponavljam vlastito iskustvo, ne navijam za nikog.
Izgubili su dovoljan broj korisnika da hakom da zeleno za spuštanje cijene.
hrpa gluposti, nisu izgubili nikoga i hakom im nije dao dopuštenje za suštanje cijena, ht-ov i iskonov adsl poskupljuje od 1 .6 pdf1 i pdf2
dalje, donesen je novi regulatorni okvir za optiku i iz hta kažu da im paše i da bi se mogla nastaviti ulaganja u optiku
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yFUFSMACxUY
5:15sek
Aha,znači osim što mi smanjuju brzinu sa 4,na 2 Mb/s,još će mi iskon i povisiti cijene. Epic.
To je tvoje mišljenje, ono moje, sve ok.
Isto tako treba bit realan i reći da je teško prijeći na Bnet ak živiš u zgradi itd itd.
Al i dalje stojim da je za prosješnog korisnika ono itekako dobra ponuda.
Teško je prijeći na B-net ako ne živiš u području gdje je dostupa = Teško je prijeći na optiku ako ne živiš na području gdje nije dostupna
Prosječni korisnik ne treba veću brzinu od one kod koje mu youtube video kvalitete 360p ne šteka, jer je to najzahtjevnija stvar koju radi na netu...tako da je sasvim suludo plaćati duplo više za nešto što ne treba...
U kojoj se još državi gleda 360p na youtube-u, DR Kongu? U mojoj četveročlanoj obitelji ima 6 uređaja s pristupom internetu, i možete misliti kako je gledati i tih 360p kad neko drugi isto to pokušava. Zamislite kako je igrati neku MP igru ili čekati nekoliko minuta da se skine par desetaka megabajta (neću sad napominjat ono za maxtv jer sam sam sebi dosadan).
Ugl 4 mbps nikako nije dosta, pogotovo ako ima više korisnika.