T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.126.123
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn
RuskeGTT kaže...
Oldy kaže...

A gdje vidiš na zippyshare brzinu uploada ja vidim samo postotke?

na old

http://www.zippyshare.com/sites/index_old.jsp

Da pokazuje bravo, ali meni preko sticka previše šara od 176-609Kb/s na fileu od 93MB, da bar ima neki prosjek šteta.

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 10:40 (Oldy).
13 godina
odjavljen
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

Torrent i takve stranice cesto prikazuju laznu brzinu tj. previse variraju 
na kraju je prava brzina zapravo prosjecna brzina

Najbolje je vidjet kada uploudate na neki FTP server

tamo ja imam 67kbps konstantnu brzinu  

http://revohd.com
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

heh, nemas jer da imas toliko onda bi to znacilo da imas 8.375 KBps (kilobyte), kbps odnosno kb je kilobit ... klik, sry sto cjepidlacim ali prije je uvijek u ovoj temi dolazilo do nesporazuma sto se tice "b" i "B"

Probaj na rapidgatoru, tamo pokazuje trenutnu brzinu ali se osvjezava svako 2-5 sec.... ali drzi na maximumu kada krene malo, npr. meni se uploada brzinom 64- 65 KB/s (to je max i tako stoji uvijek odnosno sve dok se ne zavrsi upload), testirao sam odnosno kada limitiram upload sa jednim programom onda se smanjuje i na rapidgatoru, a i izracunao sam rucno i usporedio sa "elapsed time" na rapidgatoru, ugl, podudara se vrijeme sto znaci da je stvarnih 64-65 KB/s. Speedtest mi npr. zna reci i do 0.62 Mbps sto je u prijevodu 77.5 KB/s, znaci da speedtest malo laze...

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 11:26 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Konačno! Evo danas povećali i kod mene. Kloštar Podravski (KC-KŽ županija).

30.10.2012 30.10.2012
31.10.2012 31.10.2012
Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 9:02 (Micek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

Torrent i takve stranice cesto prikazuju laznu brzinu tj. previse variraju 
na kraju je prava brzina zapravo prosjecna brzina

Najbolje je vidjet kada uploudate na neki FTP server

tamo ja imam 67kbps konstantnu brzinu  

Torrent je dobro mjerilo download brzine.
One child dies every five seconds. Dirty water KILLS 6000 children per day. 45.000 people die in the US annually because they don't have health care. US spent $18 BILLION a WEEK on Iraq.
17 godina

upload na 60 :-D Grubišno Polje, bjelov-bilogorska.

magistar prava (diplomu još nisam poderao)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

evo ovako imam neka pitanja u vezi tcoma... 

ja sam dobio taj max adsl u srijedu proslu i radio mi je samo srijedu i cetvrtak i onda u petak ujutro dok sam pricao na telefon prekinulo me u sri razgovora i odtad neradi ni telefon ni internet odma sam nazvao szk i rekli su mi da ce doc za max 48 sati kad je proslo 48 sati ja sam ih opet zvao rekli su da ce doc za max 24 sata prisali su neke pozurnice i te gluposti u pon mi opet nije dosao internet ja opet zovem i kazu mi da ce sad sigurno doc za 24 sata i naravno opet nisu dosli... danas sam otisao do t centra i rekli su mi da ce sutra sigurno doc a ja opet nevirujem u to....

e sad me zanima do cega je se to pokvarilo jeli do modema ili neki drugi kvar jer ako je do modema mogli su mi dat odma drugi i problem rijesen.. ali i kad ustekam samo telefon bez modema adsla i ostalog opet mi neradi ...

sad ako mi oni nedodju sutra vjerovatno nece ni do pon zbog ovih praznika pa jeli ja ikako mogu taj problem sam rijesit? da odem kupit negdi modem?

0 0 hvala 0
17 godina
Ako ti ne radi niti tel. onda nije do tebe nego do njih.
Mozes probat posudit od nekog frenda modem pa isprobat kod sebe ili mozes pitat po susjedstvu ako ima jos netko slican problem.
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
13 godina
protjeran

jeli mozes probat ustekat samo telefon u uticnicu bez modema i vidi oce li ti zvonit? pa mi javit?

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 21:40 (Perceto).
17 godina
Perceto kaže...

jeli mozes probat ustekat samo telefon u uticnicu bez modema i vidi oce li ti zvonit? pa mi javit?

Mene pitas?

Trenutno nisam kod kuce nego na poslu.

Probaj ti to kod sebe napravit i vidi da li imas signala...ako mozes koga zvati.

Ako mozes onda je problem do modema ako ne nemozes onda je problem do telefonske linie vani i to ti oni moraju doci popravit.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
13 godina
protjeran

aha probao sam ja to nemogu nikog zvat nema signala telefon ...

0 0 hvala 0
13 godina

Napokon se i to desilo da ja dobijem povećanje uploada i nešto sitno downloada :)

povećanje brzine povećanje brzine
prije povećanja brzine prije povećanja brzine

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
peace_of_cake kaže...

Napokon se i to desilo da ja dobijem povećanje uploada i nešto sitno downloada :)

Dobra parica huh!

16 godina

nije moguće da nisam osjetio ovakvo povećanje

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 21:04 (marinn95).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jeli to sa maxtv-om?Jer meni je profil sa maxom kao na slici!

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 0:08 (petric1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
petric1 kaže...

Jeli to sa maxtv-om?Jer meni je profil sa maxom kao na slici!

Na thomson ruteru to nije maximalna propusnost parice vec trenutna, a na Siemensu je trenutna ono gore, a dolje ispod pise maximalna propusnost (dakle, thomson router ne racuna maximalnu propusnost, on samo zbraja max tv i adsl brzinu odnosno trenutnu).

SN Margin ti je los (premal), a line attenuation ti isto loos, dobro je sto i to imas....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 1:02 (lovac82).
17 godina
neaktivan

Znam kako računa Thomson a kako sx763 imao sam oba !Čuj 2 km od centrale tako je kako je... mada je kompletan zračni vod potpuno nov .Isto tako  znam da mi je sx763 prikazivao max propusnost oko 13000kbps što je ajmo rec trenutno ok .Trenutno stvar šljaka!

15 godina

I meni su digli brzinu:down 4,2 up 0,60

Vrbnik,otok Krk

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Da li ovo izgleda dobro?

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Janer kaže...

Da li ovo izgleda dobro?

Dali ti živiš na centrali?

16 godina
petric1 kaže...

Znam kako računa Thomson a kako sx763 imao sam oba !Čuj 2 km od centrale tako je kako je... mada je kompletan zračni vod potpuno nov .Isto tako  znam da mi je sx763 prikazivao max propusnost oko 13000kbps što je ajmo rec trenutno ok .Trenutno stvar šljaka!

Da, valjda zato i sljaka sve za pet...

Janer kaže...

Da li ovo izgleda dobro?

SN margin ti je dosta dobar, ocito si blizu centrale pa ti router stvara "gresku" odnosno nulu ili sto vec... probaj ga resetirati tamo kod "Thomson Gateway"! (imam 780 WL(i) i TG782 i normalno mi iscituje podatke).....

14 godina

Vidljiva razlika od servera do servera.

Samsung Galaxy SII crew.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

petric1, dobra parica u Lovranu. Barem je nešto dobro u tom malom gradiću.

Da li je brzina vezana za account od t-coma ili za priključak? Jer po mojem mišljenju onaj koji ima lošu paricu, t-com mu mora povisit brzinu kako bi taj dobio 4 mbit-a (zbog šuma). te ako se korisnik koji ima bolju paricu se logira sa accountom koji ima lošiju, trebao bi imat veću brzinu od 4 mbit-a. naravno, to bi trebalo vrijedit samo ako t-com "veže" brzinu za account te ako t-com autmatski ne testira brzinu ako se korisnik logira sa drugog priključka. neka netko to provjeri/testira.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 12:21 (peace_of_cake).
14 godina
neaktivan

Zna netko zašto mi je output power u minusu , to još nisam kod nikoga vidio i dali je štetno po liniju ?

Slika je u prilogu

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 13:43 (s-type15).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Artefakt probaj reset modema!

14 godina

Evo povećali su i u Zagorju.. nije loše za najmanju brzinu koju nude. {#}

2 0 hvala 0
14 godina
sudy_freak kaže...Vidljiva razlika od servera do servera.
Zasto?
Nek mi neko pojasni molio bih.
Usput koji je najbolji omjer SN margina,line atenuationa i slicno?
14 godina
neaktivan

ista stvar, tako mi je otkako imam maxadsl

14 godina

Usput,jel ovo dobra parica?

0 0 hvala 0
15 godina

ekipa moze samo jedna info.

znaci mislim prec uskoro na vip jer sa t-comom cu da puknem haha pogotovo radi racuna.

e sad gledma da uzmem brzinu 10mbps ali mi u selendari iako spadamo pod pulu a ne enku znj opcinu. jos uvijek nismo dobili nove centrale i parice tako da nemam ni iskon ni nista.

i najverovatnije cu vip uzet po t-comovoj infrastrukturi e sad znam kad je nekad davno bio tehnicar kod nas da je reko da nasa parica propusta maksimalno 6.

dok sad evo otvorio router i pise mi max 4896kbps.  evo i slikice pa mi mozete to malo objasnit ;).

I da zna mozda neko koliko je upload kod vipa jer nigdlje nemogu nac informaciju.

a sad sam se preporodio kad je t-com digo na 0.50 jer prije 4 kompa upaljena i neko ide uploudad sliku na net ostala tri kompa jedva google otvore xDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice