Pozdrav
Nabavio sam tmobile usb stick (ZTE Proprietary USB Modem) i zelio bi se spojiti preko carnet akaunta ali nikako ne mogu namjestiti postavke.
pronasao sam da treba biti ovo postavljeno:
Parametri veze koji su potrebni za Stick2CARNet konekciju su:
* Metoda autentikacije: "PAP"
* Korisnički podaci: korisničko ime tipa: username@ustanova.hr i lozinka
* Pristupna tocka (APN): "carnet.apn"
e tu mi je jos falio broj za spajanje i ja pronašao da treba staviti *99# .
i kad sam to sve namjestio opet ne radi :(. pise: "connect failed, do you want connect again"
što ne radim dobro?
uglavnom stick radi jer kad stavim za broj 076767676 i carnet ime i pass onda sve radi, samo mi se cini da bi to moralo ici bez spajanja na modemski ulaz jer mi sa tim vjerovatno trosi xxx novaca po sekundi :) .
pomagajte!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A joj....ne ZTE!!!!!Tu nema pomoci do danasnjeg dana....ako bude kakav novi firmware onda i mozda proradi kako spada.Najpametnije odi u t-com centar i zatrazi da ti instaliraju.Ne odustaj dok ne bude radilo.Za Hauwai ima nacina i znam kako ali za ZTE nema.Neda flashanje niti brisanje aplikacije i drivera koje ima i to je to.Zao mi je ali nemas srece.
cek, znaci da sam sve postavio kako treba i opet ne radi? pa koji k onda prodaju to sr*** ? :(
Pozdrav
Nabavio sam tmobile usb stick (ZTE Proprietary USB Modem) i zelio bi se spojiti preko carnet akaunta ali nikako ne mogu namjestiti postavke.
pronasao sam da treba biti ovo postavljeno:
Parametri veze koji su potrebni za Stick2CARNet konekciju su:
* Metoda autentikacije: "PAP"
* Korisnički podaci: korisničko ime tipa: username@ustanova.hr i lozinka
* Pristupna tocka (APN): "carnet.apn"
e tu mi je jos falio broj za spajanje i ja pronašao da treba staviti *99# .
i kad sam to sve namjestio opet ne radi :(. pise: "connect failed, do you want connect again"
što ne radim dobro?
uglavnom stick radi jer kad stavim za broj 076767676 i carnet ime i pass onda sve radi, samo mi se cini da bi to moralo ici bez spajanja na modemski ulaz jer mi sa tim vjerovatno trosi xxx novaca po sekundi :) .
pomagajte!!!
Koja je puna oznaka modela na poledjini USB sticka?
ZTE
Model: MF626 T
HSDPA USB MODEM
ZTE
HSDPA USB MODEM
To je web'n'walk "stick IV"u t-mobileu?
ZTE
HSDPA USB MODEM
To je web'n'walk "stick IV"u t-mobileu?
Da, u uputama pise WnW stick IV .
Jel si zatražio aktivaciju Carnet usluge u T-mobile-u? Ona ti je potrebna kako bi ti radio carnet preko sticka.
Jel si zatražio aktivaciju Carnet usluge u T-mobile-u? Ona ti je potrebna kako bi ti radio carnet preko sticka.
Karnet kao karnet je aktiviran ali nisam zatražio aktivaciju u tmobile, nitko nista nije rekao!!! znaci treba zvrcnuti korisnicku podrsku da to aktiviraju?
Ako se ne varam trebao bi u T centar, zatražiš aktivaciju usluge, oni dodaju sve potrebne produkte za tvoj mobilni internet broj i samo se u Tmobile internet manageru kreira carnet profil i sve bi trebalo raditi...
Samo prije kontaktiraj SZK da ti objasne što treba sve za aktivaciju i kako...
Ako se ne varam trebao bi u T centar, zatražiš aktivaciju usluge, oni dodaju sve potrebne produkte za tvoj mobilni internet broj i samo se u Tmobile internet manageru kreira carnet profil i sve bi trebalo raditi...
Samo prije kontaktiraj SZK da ti objasne što treba sve za aktivaciju i kako...
Proradilo!
trebalo je zvati sluzbu za korisnike i reci im da aktiviraju carnet apn.
hvala na pomoci!