SpeedTouch ruter(sigurnost bežične mreže)-problem

poruka: 7
|
čitano: 4.845
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
SpeedTouch ruter (sigurnost bežične mreže)-problem

dakle,spojio net sve super i genialac mora nesto cackat i sad neam neta.

sta sam napravio

isao sam na netu podesavat rad speedtoucha sigurnost mreže i sta sam napravio

uglavnom sam u wireless access pointu isao stavljat druge postavke i ostao bez neta

evo sad malo detaljnije

dakle promjenio sam postavke:

1.broadcast network name-"maknuo kvacicu"

2.allow new devices-stavio na "manual"

- "not allowed"

idem na net i nema mi mreze

i naravno sad ne mogu to sve vratit na normalno jer neam neta

e sad znam sta sam napravio ali neznam kako to rijesit.

dakle napravio sam da se moju mrezu ne vidi ali nisam mislio na to da ni moj komp nece sad vise vidjet mrezu cije ime treaba rucno napisat a ja neznam ni sta ni gdje to napravit

p.s.

ako mi mozete to objasnit kako da sredim uzmite u obzir da imam na kompu windows7

nadam se samo da sam dobro to objasnio...

aaaaa kreten!!!  :(

0 0 hvala 0
17 godina

To sto nemas neta,nema veze. Otvori svoj browser i u adresnu traku upisi: 192.168.1.1 i vrati sve na staro.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: SpeedTouch ruter(sigurnost bežične mreže)-prob

ne zeli mi otvorit

internet explorer cannot display the webpage

ofcors meni nije taj broj isti-zadnje dvije znamenke su drugacije,to pretpostavljam da svatko ima drugacije..bo

17 godina

Kod svih bi taj broj trebao biti isti (predpostavljam da koristis T-com-ov ADSL). A kako si spojen na ruter? Preko UTP-a ili USB-a?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Napravio istu stvar nedavno :D. Imas dvije stvari koje mozes napraviti, prva je da upises 192.168.1.254 i probas to vratiti. Ako to ne bude nikako islo onda fino imas rupicu iza rutera u koju zapiknes cackalicu/iglu/nesto_tanko, drzis stisnuto 10ak sekundi. Nakon toga ce ti se ruter vratiti na tvornicke postavke. Nakon toga se spojis na tu mrezu (samo pazi sada neces imati nikakav key), upises gornji IP i podesis sve kao prvi put :D. Uf al sam ga zakomplicirao.

Let's just say that if complete and utter chaos was lightning, he'd be the sort to stand on a hilltop in a thunderstorm wearing wet copper armour and shouting 'All gods are bastards'.
17 godina
neaktivan
kule kaže...

To sto nemas neta,nema veze. Otvori svoj browser i u adresnu traku upisi: 192.168.1.1 i vrati sve na staro.

Maknuo je broadcast SSID pa se ne moze nakaciti an mrezu nikako. Ako zna kako se mreza prije zvala treba ici na other netwprk i rucno ukucati ime mreze pa e se moci spojiti. Ili povezati se kabelom i podesiti to.

16 godina
neaktivan

ako je defaultni SSID i nije mjenjan, njegovo ime zajedno sa ključem je na poleđini SpeedToucha.

ako ni to ne pomogne tipka za reset je vjerovatno pored wireless antenice :) pa ju pritisneš i držiš ~10 sec

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2009 10:25 (marko1103).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice