Siječanjske akcije internet providera

poruka: 3
|
čitano: 1.894
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Sretna vam Nova godina.{#}

Vidim da domači ISP-ovi, sem našeg monopoliste, nude neke meni primamljive ponude uz ugovorne obaveze.

Caka je da ako pređem na njih nažalost moram preko t-comve infrastrukture.

Zanima me kako izgleda račun vas koji koristite ADSL drugih ISP-ova preko postojeće linije.

Recimo Vip nudi telefon+ADSL za nekih 152 kune preko postojeće linije sad jesu li to svi troškovi ili na to moram platiti još i t-com uslugu korištenja infrastrukture?

0 0 hvala 0
15 godina

e sad meni jso nije doso vip jer t-com odugovlaci ali.

ako ides u vip znaci kod njih ti je uracunato to st amoras placat t-comu znaci oni placaju ne ti ti samo imas racune prema vipu.

dok kod optime il iskona nisam siguran moras posebno placat inffrasktruturu t-comu.

a i uvijek imas sluzbu za korisnike pa pitas

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Siječanjske akcije internet providera
Lacko kaže...

e sad meni jso nije doso vip jer t-com odugovlaci ali.

ako ides u vip znaci kod njih ti je uracunato to st amoras placat t-comu znaci oni placaju ne ti ti samo imas racune prema vipu.

dok kod optime il iskona nisam siguran moras posebno placat inffrasktruturu t-comu.

a i uvijek imas sluzbu za korisnike pa pitas

Pa normalno da će ti provider usluge plaćat korištenje infrastrukture HT-u, nećeš ti to radit, pa nebi ti se onda isplatio prelazak.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice