Prijevremeni raskid ugovora s vipom

poruka: 8
|
čitano: 12.259
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Prijevremeni raskid ugovora s vipom

Ovako, trenutno imam vipov internet od 5gb za 75kn, potpisan prije 15 mjeseci. Ugovor me veze do 9 mjeseca ove godine.. Imam li pravo na besplatni raskid?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Prijevremeni raskid ugovora s vipom

ovako koliko sam ja upučen prema novom zakonu o telekomunikacijama, imaš pravo na raskid ugovora besplatno osim ak si uzimo neke uređaje od njih pa onda moraš platiti cijenu uređaja ili ako ti je isplativije otplatitit ugovor do kraja ako ti ostala teoretski govorim jedna rata.

17 godina
neaktivan
dejo1234 kaže...

ovako koliko sam ja upučen prema novom zakonu o telekomunikacijama, imaš pravo na raskid ugovora besplatno osim ak si uzimo neke uređaje od njih pa onda moraš platiti cijenu uređaja ili ako ti je isplativije otplatitit ugovor do kraja ako ti ostala teoretski govorim jedna rata.

Ne, ako nije uzimao nikakav uređaj, onda plaća onu drugu varijantu. Znam, bezveze.

budući da ta "nadoplata za uređaj"   je ustvari naknada za ostvarene pogodnosti, mogu to biti i besplatne minute, poruke, podatkovni promet iz tarife...

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
13 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
orlocar7 kaže...

Ovako, trenutno imam vipov internet od 5gb za 75kn, potpisan prije 15 mjeseci. Ugovor me veze do 9 mjeseca ove godine.. Imam li pravo na besplatni raskid?

Neki dan sam pitao dali se može raskinut prije istek ugovora i rekli su da nemože jer tad se plača ostatke pretplatu jer je ionako kako je prema ugovoru potpisanog. Ionako mi meni ugovor istječe u početku ožuljka pa ću krajem veljače mogu otkazat ugovor.

Savjetuje da izdržiš dokraja ili ako nađeš nekog ko bi mogao uzet za internet pa nek plati tebi svaki mjesec 75kn  (bez otkazivanja ugovora )ili ga nađeš nekoga pa da prebaci na nov osobu pa nek koristi trenutnu tarifu do isteka.

13 godina
neaktivan
Nello kaže...
orlocar7 kaže...

Neki dan sam pitao dali se može raskinut prije istek ugovora i rekli su da nemože jer tad se plača ostatke pretplatu jer je ionako kako je prema ugovoru potpisanog. Ionako mi meni ugovor istječe u početku ožuljka pa ću krajem veljače mogu otkazat ugovor.

Savjetuje da izdržiš dokraja ili ako nađeš nekog ko bi mogao uzet za internet pa nek plati tebi svaki mjesec 75kn  (bez otkazivanja ugovora )ili ga nađeš nekoga pa da prebaci na nov osobu pa nek koristi trenutnu tarifu do isteka.

varaju reci da nek ne glume da si upoznat s novim zakonom i da budeš pozvao inspekciju tak ja riješio s vipom ugovor u vezi mobitela :-)

16 godina
neaktivan
dejo1234 kaže...

varaju reci da nek ne glume da si upoznat s novim zakonom i da budeš pozvao inspekciju tak ja riješio s vipom ugovor u vezi mobitela :-)

Ok, al ja imam onu podatkovnu promet od 1gb tj od kojih koristi usb stick pa neznam jel može raskinut ugovor. Imam kolege koji rade u Vipu pa ču ga upitat.

17 godina
neaktivan

Radim u TM i svakodnevno imam desetke upita na tewmu "novog" zakona.

Znači, ako nisi uzimao mobitel, svejedno ne možeš raskinuti pretplatnički odnos bez naknade (ako si pod UO), zato je ti ne plaćaš Naknadu do pune cijene mpobitela, nego naknadu do cijene ostvarenih pogodnosti, što nije isto.

Odi na stranice HAKOM-a i educiraj se.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 21:22 (FlyBoy).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice