Prelazak na flat?

poruka: 8
|
čitano: 3.843
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Prelazak na flat???

ovako. imam 15 gb prometa sa standarnom brzinom koju nudi t-com. Istekao mi je obavezni ugovor prije nekih mjesec dana. Sad me zanima kad bih se prebacivo na flat(vidjeo sam da je sada sa standard brzinom 160 kn s ugovorom na 12 mjeseci) dali moram ponovno obnavljati ugovor, itd. ili jednostavno promijeniti paket bez ikakvih dodatnih radnji?

vjerovatno da jer mi je isteko pa moram ponovo radit ovaj ugovor od 12 mjeseci ako bih želio promijenit paket, ali me zanima ima li načina bez novog ugovora

i ako ga budem morao raditi koliko će to trajati

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 22:22 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prelazak na flat???
Pitanje: Naplaćuje li se prelazak s jednog Internet paketa na drugi i kako često mogu raditi promjene?
Odgovor:

Prelazak na novi internet paket je u potpunosti besplatan, a moguća je jedna promjena paketa u razdoblju od 30 dana. Dakle, nakon isteka 30 dana od zadnje promjene paketa, moguća je nova promjena. Ukoliko odaberete novi internet paket tijekom tekućeg mjeseca, novoodabrani paket postat će aktivan slijedećeg dana.

http://www.t-com.hr/privatni/kzona/pitanjaiodgovori/top.asp?a=show&ID=478

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Prelazak na flat???

znači moguć je prelazak bez ičega. no dali se to računa samo kada mijenjaš preko interneta("promijeni paket") ili je moguće i u poslovnicama t-coma

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 22:25 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Prelazak na flat???
fighterZu kaže...

znači moguć je prelazak bez ičega. no dali se to računa samo kada mijenjaš preko interneta("promijeni paket") ili je moguće i u poslovnicama t-coma

Ne vidim logiku da bi na prodajnom mjestu napravili kontra pravilnika. Doduše teta na prodajnom mjestu, ako je dobra u svom poslu, ce ti sasvim sigurno pokusati utrapiti ugovor. :)

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related
16 godina
neaktivan
Prelazak na flat???

Kada ti istekne ugovor na tcom-u i dalje si na istom paketu-tarifi, samo bez ugovorne obaveze. Ti sad zelis na flat,samo se spoji na njihove korisnicke stranice sa svojim posacima ,naravno, i odaberi promjenu paketa-stavi na flat i od onda si na flatu bez ugovorne obveze sve dok opet sam na korisnickim stranicama ne promjenis paket u 15Gb,Start ili koji god vec hoces paket .Dakle mozes na flat bez potpisivanja ugovorne obveze,ako potpises na 12mj onda ce te flat kostati 150 kn a ovako 180kn. Samo da znas da ako ukljucis sada ,sutra ili bilo koji drugi dan u 10mj ,flat ti pocinje teci od prvog dana sljedeceg mjeseca,dakle od 1.11. I to ti je bolje obaviti preko korisnickih stranica ,a ne ici kod njih ,u njihov centar jer te tamo moze zafrknuti covjek dok na stranicama tcom-a kad sam ukljucis to obavlja njihovo racunalo i onda si siguran da ti je doista zaprimljena prijava.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Prelazak na flat???
vombat kaže...

.Dakle mozes na flat bez potpisivanja ugovorne obveze,ako potpises na 12mj onda ce te flat kostati 150 kn a ovako 180kn. Samo da znas da ako ukljucis sada ,sutra ili bilo koji drugi dan u 10mj ,flat ti pocinje teci od prvog dana sljedeceg mjeseca,dakle od 1.11.

ne počinje od 1.11.nego sutradan odmah i računa se proporcionalno danima korištenja znači npr.do danas bi mu bilo naplaćeno 15,a od sutra do kraja mjeseca Flat u skladu s danima koliko je što imao

14 godina
Prelazak na flat?

dai i još samo jedno, znači ja mogu i ovaj s ugovornom obvezom uzet preko interneta. znači ako uzmem ovaj na 12 mjeseci ugovorne obveze moram li ići kod njih po taj ugovor ili? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Prelazak na flat?
fighterZu kaže...

dai i još samo jedno, znači ja mogu i ovaj s ugovornom obvezom uzet preko interneta. znači ako uzmem ovaj na 12 mjeseci ugovorne obveze moram li ići kod njih po taj ugovor ili? 

ne moras ici po nikakav ugovor nego si jednostavno pod ugovorom  ...

:D

Bilo bi zgodno ... ali nije potrebno
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice