zna li ko kako popraviti ruter na kojem su se pomjesali portovi ? vrsta rutera je d-link adsl +2
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Reset rutera?
proba sam sve zivo i zva sam ove u tcom oni su rekli da su se pobrkali portovi i da ce poslati svog tehgnicara za par dana ,takoder sam pokusao i promjeniti lan kabel no nista .
Šta tebe ustvari muči? Kakavi portovi? Nema to veze sa kablovima.
Definiraj "pomjesali portovi".
Govoris li ti o fizickim konektorima na straznjoj strani modema ili tcp/udp portovima?
Ako je ovo drugo, izbrisi ih sve pa ih ponovno forwardaj....
Problem je u tome sto lampica za lan kabel uopce ne svijetli niti komp neocitava lan kabel ,zvao sam tcom i oni su rekli da su mi se portovi pomjesali ,takoder kad ustekam kabel u port 1 svijetli lampica porta 2 .
ako kupim novi ruter sve sto tribam je ustekati kabele ? netrebaju nekakve instalacije i to ?
Nemaš čemu kupovati novi ruter, ako je hardverski kvar i nije izazvan tvojom krivicom, moraju ti dati novi.
Čekaj tehničara ili resetiraj ruter (nađi u uputama kako se to radi, ima prekidač za to iza ili odozdola)
Problem je u tome sto lampica za lan kabel uopce ne svijetli niti komp neocitava lan kabel ,zvao sam tcom i oni su rekli da su mi se portovi pomjesali ,takoder kad ustekam kabel u port 1 svijetli lampica porta 2 .
ako kupim novi ruter sve sto tribam je ustekati kabele ? netrebaju nekakve instalacije i to ?
Munja?
Moj se D-link poceo tako ponasati poslije udara munje. Par dana nakon toga je prestao davati bilo kakve znakove zivota pa sam morao mijenjati modem...
Čekaj tehničara ili resetiraj ruter (nađi u uputama kako se to radi, ima prekidač za to iza ili odozdola)
D-link ima onu sitnu rupicu odozada u koju se treba gurnuti tanak predmet i drzati pritisnuto 10-ak sekundi (dok je modem ukljucen) da bi se resetirao...