Portovi na ruteru

poruka: 8
|
čitano: 2.127
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Portovi na ruteru

zna li ko kako popraviti ruter na kojem su se pomjesali portovi ? vrsta rutera je d-link adsl +2 

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Portovi na ruteru

Reset rutera?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
neaktivan
Portovi na ruteru

proba sam sve zivo  i zva sam ove u tcom oni su rekli da su se pobrkali portovi i da ce poslati svog tehgnicara za par dana ,takoder sam pokusao i promjeniti lan kabel no nista .

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 17:38 (Phnemonen).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Šta tebe ustvari muči? Kakavi portovi? Nema to veze sa kablovima.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan

Definiraj "pomjesali portovi".

Govoris li ti o fizickim konektorima na straznjoj strani modema ili tcp/udp portovima?

Ako je ovo drugo, izbrisi ih sve pa ih ponovno forwardaj....

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 17:45 (rustweaver).
14 godina
neaktivan
Portovi na ruteru

Problem je u tome sto lampica za lan kabel uopce ne svijetli niti komp neocitava lan kabel ,zvao sam tcom i oni su rekli da su mi se portovi pomjesali ,takoder kad ustekam kabel u port 1  svijetli lampica porta 2 .

ako kupim novi ruter sve sto tribam je ustekati kabele ? netrebaju nekakve instalacije i to ? 

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Nemaš čemu kupovati novi ruter, ako je hardverski kvar i nije izazvan tvojom krivicom, moraju ti dati novi.

Čekaj tehničara ili resetiraj ruter (nađi u uputama kako se to radi, ima prekidač za to iza ili odozdola)

15 godina
neaktivan
Phnemonen kaže...

Problem je u tome sto lampica za lan kabel uopce ne svijetli niti komp neocitava lan kabel ,zvao sam tcom i oni su rekli da su mi se portovi pomjesali ,takoder kad ustekam kabel u port 1  svijetli lampica porta 2 .

ako kupim novi ruter sve sto tribam je ustekati kabele ? netrebaju nekakve instalacije i to ? 

Munja?

Moj se D-link poceo tako ponasati poslije udara munje. Par dana nakon toga je prestao davati bilo kakve znakove zivota pa sam morao mijenjati modem...

Sum_of_all_fears kaže...

Čekaj tehničara ili resetiraj ruter (nađi u uputama kako se to radi, ima prekidač za to iza ili odozdola)

D-link ima onu sitnu rupicu odozada u koju se treba gurnuti tanak predmet i drzati pritisnuto 10-ak sekundi (dok je modem ukljucen) da bi se resetirao...

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 18:00 (rustweaver).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice