Optički kabel

poruka: 3
|
čitano: 4.707
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Optički kabel-dali smanjuje ping i latenciju

Uskoro mi uvode optički kabel u zgradu (u puli) pa me zanima da li će mi to smanjiti latenciju,ping i nešto brža internetska veza biti?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Optički kabel

da

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Optički kabel-dali smanjuje ping i latenciju
lzgr kaže...

Uskoro mi uvode optički kabel u zgradu (u puli) pa me zanima da li će mi to smanjiti latenciju,ping i nešto brža internetska veza biti?

Ja imam optički (u Šibeniku) priključen od 23.12.2009. Brzina je kao i u bakrenoj žici - od 1.5 - 4 Mb/s. Sada je ping manji nego prije; najčešće oko 30 ms. Iskreno - ne znam što je latencija. Brzina je onolika koliko plaćaš po cjeniku. Kad sam dozvolio T-comu da mi instalira optiku u stanu dali su mi novi router "speedtouch" i 3 mj. flat promet. Sve za 2 kn. zadnjih 7 dana očito testiraju mogućnosti optike pa mi brzine budu i do 68 Mb/s. Ovo mjerenje sam učinio prije par minuta. Na Speedtest.net nije točno vrijeme  http://www.speedtest.net/result/738660444.png

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 2:00 (papuk).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice