Mobilni bežični modem

poruka: 3
|
čitano: 1.874
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Mobilni bežični modem

Pozdrav svima,

ne znam jesam dobro napisao naslov, ali meni treba neki mobilni modem, na koji bi se mogao spajati sa laptopom, tabletom i ostalim tehnikalijama...

Vidim da VIP nudi ovo:

http://www.vipnet.hr/podrska/mobilni-internet/huawei-e5830s-wifi

pa me zanima jel ima tko iskustva s tim? Cijena uređaja je 199 kn i 70 kn bon od 2 GB. To mi je ipak malo preskupo, budući da mi treba mjesečni promet od cca 10 GB.

Zna li netko jel ima nešto slično tome, odnosno da li neki drugi operateri nude nešto takvo?

Mogao bi koristiti mobitel kao hot spot, no to bi ako ne nađem neko bolje rješenje, jer bi onda mobitel stalno trebao biti u blizini i nebi ga mogao nositi sa sobom, a internet bi koristilo više korisnika...

Hvala unaprijed na pomoći!

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Mobilni bežični modem

Ja imam taj Huawei. Sve je ok, samo treba biti uvijek na punjaču, jer se baterija brzo troši. Ima limit od 7.2 Mbps ak ti je to dosta.

Ja sam ga platil ravno 1000 kuna (ne kužim kaj si ti to napisal za cjenu), ali imaš slične MiFi uređaje za 50 eura, pa na više koji imaju limit do 21 Mbps. Pogledaj na E-bayu, sigorno je jeftinije nego Vip.

Crkva je zlo 21. stoljeća
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Mobilni bežični modem
daniel.hajdinjak666 kaže...

Ja imam taj Huawei. Sve je ok, samo treba biti uvijek na punjaču, jer se baterija brzo troši. Ima limit od 7.2 Mbps ak ti je to dosta.

Ja sam ga platil ravno 1000 kuna (ne kužim kaj si ti to napisal za cjenu), ali imaš slične MiFi uređaje za 50 eura, pa na više koji imaju limit do 21 Mbps. Pogledaj na E-bayu, sigorno je jeftinije nego Vip.

pa u službi za korisnike su mi rekli tu cijenu...

a ako kupim tak nekaj na ebayu, kak to onda funkcionira? ide u njega kartica od domaćeg operatera (naravno, mora biti unlockan)? ustvari to mi je onda ista stvar, samo veća brzina, jel tako?

znači druge opcije nema? jel imaju i drugi operateri tu mogućnost?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice