Dakle problem je u tome da se router konstantno resetirava. Prico sam sa svojim i dok me nema doma, zapravo dok samo radi MaxTV onda je sve u redu. Cim dodem doma spojim net preko Wlana i oni upale Max automatski se resetira nakon kojih 25-30min. Pocinje zivcirat jer oni nemaju TV a ja nemam internet. U cemu bi bio problem i kako rijesiti.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Itko?
nazovi ti njih na 08009000 pa im to reci....
Nemoj im platiti racun dok ti ne srede net :)
Nazovi korisnicku i prijavi neprestano pucanje veze. Nek provjere da li je do njih a ako nije trazi da ti promjene modem (vidim da ljudi ovdje automatski se idu svadjat s studentima iz kor. službe...budeš pristojon i 100 puta je vece mogucnost da ce se potrudit uklonit problem)
imoa sam isti/sličan problem (konstantno mi se resetirala veza) i bio je problem na kutiji, raspali se kontakti a sve bilo novo stavljeno 3god prije. uglavnom to promjenili i sada radi sve 5.
išlo je ovako:
prijavio kvar
došao njihov čovjek 2x puta i ništa(riješio), sve mi spojeve po kući, u portkovlju pogedao, promjenio...
došli njihovl podizvođači i radi sve ko podmazano, dok smo ja i čovjek pili kavu, radilo ko ludo (inače sam imao 5-6 reseta po satu) i gle čuda čim je otišao nakon 15min sranje.
možete zamisliti upotrebljivost maxtv-a sa toliko reseta rutera. došli dečki ponovo, čak mi paricu promijenili i sranje i dalje, sve dok nisu kutiju na banderi pregledali spojeve promijenili/sredili... uglavnom sam ih gnjavio na sve strane...i sve sredili.
možda bih ti preporučio da i mailom salješ pritužbe (i naravno nazoveš zatim) pošto tako ostaje direktno pisani trag masu puta kad zovem službu za korisnike imam osjećaj da odrade automatizmom i pitam se dali su dalje prosljedili moj problem/zahtjev.
ovako ako si slao mailove moćeš se možda kasnije žaliti/tužakati sa dokazima koliko ti puta nisu pomogli...
Zvao sam ali nedaju se krstit. Lik mi resetiro internet od tamo i reko sad je sve u redu. Skoro sam ga rukno preko slusalice. Morat cu bit uporan. Poslat cu im i mail da dodu to pogledat. Jer je ovo neizdrzivo. A pogotovo kad cujem iz sobe amter pas od starog kad gleda tekmu i pukne net :D