Konstantno Pucanje Veze ( T-com )

poruka: 7
|
čitano: 2.457
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Dakle problem je u tome da se router konstantno resetirava. Prico sam sa svojim i dok me nema doma, zapravo dok samo radi MaxTV onda je sve u redu. Cim dodem doma spojim net preko Wlana i oni upale Max automatski se resetira nakon kojih 25-30min. Pocinje zivcirat jer oni nemaju TV a ja nemam internet. U cemu bi bio problem i kako rijesiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Itko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

nazovi ti njih na 08009000 pa im to reci....

FC Barcelona
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nemoj im platiti racun dok ti ne srede net :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 21:07 (dejanMIRT).

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nazovi korisnicku i prijavi neprestano pucanje veze. Nek provjere da li je do njih a ako nije trazi da ti promjene modem (vidim da ljudi ovdje automatski se idu svadjat s studentima iz kor. službe...budeš pristojon i 100 puta je vece mogucnost da ce se potrudit uklonit problem)

0 0 hvala 0
17 godina

imoa sam isti/sličan problem (konstantno mi se resetirala veza) i bio je problem na kutiji, raspali se kontakti a sve bilo novo stavljeno 3god prije. uglavnom to promjenili i sada radi sve 5.

išlo je ovako:

prijavio kvar

došao njihov čovjek 2x puta i ništa(riješio), sve mi spojeve po kući, u portkovlju pogedao, promjenio...

došli njihovl podizvođači i radi sve ko podmazano, dok smo ja i čovjek pili kavu, radilo ko ludo (inače sam imao 5-6 reseta po satu) i gle čuda čim je otišao nakon 15min sranje.

možete zamisliti upotrebljivost maxtv-a sa toliko reseta rutera. došli dečki ponovo, čak mi paricu promijenili i sranje i dalje, sve dok nisu kutiju na banderi pregledali spojeve promijenili/sredili... uglavnom sam ih gnjavio na sve strane...i sve sredili.

možda bih ti preporučio da i mailom salješ pritužbe (i naravno nazoveš zatim) pošto tako ostaje direktno pisani trag masu puta kad zovem službu za korisnike imam osjećaj da odrade automatizmom i pitam se dali su dalje prosljedili moj problem/zahtjev.

ovako ako si slao mailove moćeš se možda kasnije žaliti/tužakati sa dokazima koliko ti puta nisu pomogli...

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 21:28 (sokre).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Zvao sam ali nedaju se krstit. Lik mi resetiro internet od tamo i reko sad je sve u redu. Skoro sam ga rukno preko slusalice. Morat cu bit uporan. Poslat cu im i mail da dodu to pogledat. Jer je ovo neizdrzivo. A pogotovo kad cujem iz sobe amter pas od starog kad gleda tekmu i pukne net :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice