Naime Idem instgalirati ponovno windowse i zanima me kako ću posli moći biti na internetu da li se treba instalirati nekako ili će se odma uključiti?
HITNA POMOĆ
Hvala
Naime Idem instgalirati ponovno windowse i zanima me kako ću posli moći biti na internetu da li se treba instalirati nekako ili će se odma uključiti?
HITNA POMOĆ
Hvala
HITNA POMOĆ
Hvala
koje si windowse instalirao?
XP
2 puta
Jesi instalirao sve drivere?
evo ovdje imaš sve..ako si dial up..ako imaš maxadsl..klikni čekaj da ti se pokrene film i sve ti je objašnjeno..do detalja..
http://www.t-com.hr/privatni/kzona/podrska_savjeti/
sve ti je tu..kako podesit internet..instaliraj xp..i postavi... klikni na filmić,sve ti je objašnjeno.
Trebao si to malo opširnije napisati. Uglavnom, sve ovisi kako se spajaš na internet...
Uglavnom, zaključak je:Dok još imaš pristup internetu skini sve najnovije drivere za matičnu i instaliraj ih nakon reinstalacije windowsa.. Ako imaš problema sa pronalaskom/instalacijom drivera javi pa ti pomognemo
Trebaš instalirati drivere.
Pogledaj u device manageru koju mrežnu karticu imaš i onda skini i instaliraj drivere i resetiraj komp.