eto imas u perkovicu iza dva lan utora,sada ti je jedan iskoristen i drugi ceka 20 metara kabela...kakvi svichevi.
mogao si odmah to napisat..ostala dva ulaza ti sluze za maxtv i sljedeca dva za voip.
eto imas u perkovicu iza dva lan utora,sada ti je jedan iskoristen i drugi ceka 20 metara kabela...kakvi svichevi.
mogao si odmah to napisat..ostala dva ulaza ti sluze za maxtv i sljedeca dva za voip.
Ma kabel lako ustekam ali sam mislio da postoji switch pa mi je to lakse sloziti.
a sada kada ide jedan kabel do jednog pc-a,neka ide i drugi malo dalje do drugoga...sto je tu je.
neces wifi,onda rastezi do one sobe kabel.
jesmo li sada sve rijesili?
:D
a sada kada ide jedan kabel do jednog pc-a,neka ide i drugi malo dalje do drugoga...sto je tu je.
neces wifi,onda rastezi do one sobe kabel.
jesmo li sada sve rijesili?
:D
Sve rjeseno,hvala!
P.S:Jos ne vjerujem da ne postoji onakav switch od 10 kuna!
Za sta je ovo?
Ono što si gore stavio sliku nije switch nego splitter za telefonsku žicu koji razdjeljuje žicu od telefona....ide jedan kabel iz zida (telefonske utičnice) u njega i dva idu iz njega, jedan je za telefon a drugi za ADSL tj. za router i nigdje nema switch za 10 kn, najjeftiniji košta oko 100 kn
to je neki masazer sa top shopa...ajde imas kupit bunt kabela i doma spojit drugi pc, sa tomsonom i njegovim lan2 konektorom.
Najbolje da cijelu kucu omota kabelima. Svasta cu ovdje procitati.
Ovi prijedlozi ovdje se slažu s nekadašnjom temom, Kome vjerovati na ovom forumu? Pa izgleda da sam baš bio u pravu.
Tko je ovdje spomenuo WiFi i antene? Ako nekog nešta zanima tu sam,ručno pravim antene ako treba.

Tko je ovdje spomenuo WiFi i antene? Ako nekog nešta zanima tu sam,ručno pravim antene ako treba.
^^^^^^
My point exactly.
dobio je rjesenje,a da je napisao tomsona i prije bi.
meni je i wifi i swic prica komicna,te je za taj topic greatest shits.
ili?
Zasto spamas?
lol
Zasto spamas?
pet dana si ovdje i meni govoris da spamam? I malo postovanja prema judima koji ti zele pomoci ne bi bilo na odmet.
Strašno.