Homebox ili T-com ADSL

poruka: 21
|
čitano: 14.523
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Homebox ili T-com ADSL

Koji internet da izaberem, koji je jeftiniji i koji od njih ima veću brzinu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Homebox ili T-com ADSL

Homebox zaboravi.

Mala brzina i samo 1gb prometa.

Uzmi rađe adsl

C2D@3360mhz@1,35V,GA-P35-DS4,2GB DDR2 Kingmax@960mhz@2,2V
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Homebox ili T-com ADSL
pc-haker kaže...

Koji internet da izaberem, koji je jeftiniji i koji od njih ima veću brzinu?

Pa to su dvije potpuno različite stvari, za različite namjene. Homebox uz to služi i za telefoniranje, a ne samo za pristup Internetu...

drpetric
17 godina
Homebox ili T-com ADSL

Ako imaš T-com telefon i blizu si modernije centrale, nema razloga da ne uvedeš adsl.

Ako si recimo na Velebitu ili na nekom svjetioniku odi kod Vip-aIzlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Homebox ili T-com ADSL

Pogrešno je uopće postaviti pitanje u kojem su ova dva pojma zajedno.

Dakle, homebox ti pruža uslugu telefoniranja bez fizičke fixne linije. Daje ti kakav takav internet ali to nije ni blizu kvalitete t-comovog ili adsla nekog drugog operatera. Sa homeboxom ćeš sigurno imati problema sa konekcijom i sa brzinom, a i skupo je. Dok će to sa T-Com adslom biti puno rjeđe.

Ako imaš liniju uzmi ADSL jer drugo nema smisla. Ako pak nemaš, nabavi liniju i onda ADSL. :-)

Uglavnom sam protiv homeboxa. Smijeh

Don't you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Uglavnom sam protiv homeboxa. Smijeh

Ne bih ja baš tako oštro bio protiv homeboxa - zamisli da živiš na nekom od brojnih otoka gdje ne postoji mogućnost dovođenja ADSL-a ili u nekoj ruralnoj sredini s istim problemom. Homebox je za ljude koji tamo žive sjajno rješenje.

drpetric
17 godina
neaktivan
Homebox ili T-com ADSL

Zato sam i napisao uglavnom.

Ako se ne može drugačije, ne može se... I ja bi ga uzeo. Ali ako postoji mogućnost za tel liniju, definitivno radije to. :-)

Don't you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Homebox ili T-com ADSL

Definitivno T-com. Za Homebox ti se puno naplacuje ako prodes 1GB. Mislim 0.20 kn po MB. A to ti je oko 200 kn za 1 dodatni GB.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jednostavno - ako nisi izoliran od svijeta nemoj Homebox uzimat! Smijeh

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Homebox ili T-com ADSL

Nemoj ni slučajno Homebox jer mi ga je nekoliko frendova uzelo i za par dana vratilo, za telefoniranje je OK ali za internet viruj mi 80% vrimena nije uopće brži od dial-upa dok njihovu reklamiranu brzinu ne bi postiga ni da ga obisiš na VIP-ovu antenu. Uzmi ADSL !!!

AMD Athlon64 X2 4000+, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB DDR2 Kingmax 800 Mhz, ATI Radeon HD2600XT, Hitachi 250 GB SATA II, Maxtor 250 GB SATA II, Samsung DVD-RW, Logitech Wireless Keyboard & Mouse !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Homebox ili T-com ADSL

Govorin ovo kao korisnik Homeboxa: NI U SNU! Jednostavno se ne isplati. Misečna naknada se plaća 150 kn (ubrojeno 1 GB prometa), ali po svakom dodatnom GB je još 200 kn!!! A onaj prvi će vam ionako otpast samo na surfanje.

I've got four words for you: I. Love. This. Company! Yeaaaahhhh!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Napokon dolazi i u moju ulicu ADSL

Evo napokon su se u T-comu sjetili i u jako kratkom roku poceli su postavljat žice za ADSL. Samo je trebao mali poticaj ljudima koji žive blizu mene i nagovoriti ih da predaju zahtjev za internet i evo već stavljaju žice. E sad neki su za priključivanje na ADSL čekali i do 6 mjeseci a kod mene to sad dolazi za manje od mjesec dana nakot potražnje interneta.

I jedno pitanje, koji modem da uzmem (žični ili bežični)?

Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Napokon dolazi i u moju ulicu ADSL
pc-haker kaže...

Evo napokon su se u T-comu sjetili i u jako kratkom roku poceli su postavljat žice za ADSL. Samo je trebao mali poticaj ljudima koji žive blizu mene i nagovoriti ih da predaju zahtjev za internet i evo već stavljaju žice. E sad neki su za priključivanje na ADSL čekali i do 6 mjeseci a kod mene to sad dolazi za manje od mjesec dana nakot potražnje interneta.

Ako će ti komp biti blizu routera uzmi žični, ako će biti dalje uzmi bežični (čak i ako ti je router blizu kompa uzmi bežični, žice samo smetaju)

Svi podaci su točni osim imena i prezimena...
17 godina
neaktivan

Moja preporuka ti je da, svakako, uzmeš bežični jer svaki bežični router, također, ima i opciju žičnog povezivanja (što je, još uvijek, najbolja opcija s obzirom na stabilnost i sigurnost same veze). Dakle, ukoliko misliš postaviti komp relativno blizu routeru; tada ih poveži žično (ethernet kablom). A, ako misliš, eventualno, laptopom se spajati na net, u tom slučaju radije posegni za bežičnom opcijom tj. WLAN-om. S tim da imaj na umu da, svakako, adekvatno zaštitiš svoju hipotetsku mrežu (WPA2 PSK enkripcijom)...

Light travels much faster than sound, that's why some people seem bright until you hear them speak
17 godina
Bežićni ti je 100% bolji, ako imaš vistu usporavat če ti brzinu (to vrijedi samo za žičani) a kod bežičnog nečeš imat problema oko brzine jer če ti stalno biti ista.Gdje uopće živiš možda nečeš imat signala?
17 godina

jel tko razumije sta je ovdje napisano?

ja ne ..

13 godina
neaktivan
Homebox ili T-com ADSL

ADSL si uzmi,bolje i jeftinije.Mislim brzina je ok,uvijek bude između 3 i 4mbps,a nekad i to prijeđe.Najžešće je to kad dolazi račun od 600 kn. LOL

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Homebox ili T-com ADSL

Homebox je lopovska sprava, dolazili su mi računi i do 700kn, a na internetu sam bil kuratz. Odkad imam ADSL stalno sam na internetu i plačam 180kn flat.

A najveći lopovluk je kod tih dodatnih megabajta/gigabajta, starim korisnicima(što sam bio i ja) je za prekoračenje cijena bila 200kn, a novim 20kn 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Homebox ili T-com ADSL
Who are you? kaže...

ADSL si uzmi,bolje i jeftinije.Mislim brzina je ok,uvijek bude između 3 i 4mbps,a nekad i to prijeđe.Najžešće je to kad dolazi račun od 600 kn. LOL

Ljudi dragi...{#}

Digli ste temu koja je mrtva već 3 godine. Prije 3 godine je čovjek pitao za homebox, teško da će mu tvoj savjet sada već pomoći.

Prije postanja u temu pogledaj datum posljednjeg posta. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 22:27 (84737).
15 godina
Re: Homebox ili T-com ADSL
maminho #74 kaže...

Homebox je lopovska sprava, dolazili su mi računi i do 700kn, a na internetu sam bil kuratz. Odkad imam ADSL stalno sam na internetu i plačam 180kn flat.

A najveći lopovluk je kod tih dodatnih megabajta/gigabajta, starim korisnicima(što sam bio i ja) je za prekoračenje cijena bila 200kn, a novim 20kn 

Homebox je riješenje za one koji malo koriste internet ili ga povremeno koriste, idealno za vikendice i sl.

13 godina
neaktivan
Re: Napokon dolazi i u moju ulicu ADSL
pc-haker kaže...

brate di zivis ti? to je i kod mene problem.. nema zica, cekam ima 1godinu :S jesu to poceli svugdje raditi ili samo tu kod tebe?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice