H1 Vaša mišljenja ili preporuka

poruka: 5
|
čitano: 5.710
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

bilo bi vrijeme da promijenim operatera (sadašnji je T-com znamo kakav je). Neki dan su me zvali iz h1 (imam telefon kod njih) dal bi prešao skroz kod njih internet i telefon zajedno za 155kn mjesečno.

Brzina je 4mb/s, flat promet. Nude mi i brzinu do 24mb/s ali to bi došlo nekih 400kn (što opet nije sigurno da će isporučiti tu brzinu koju su naveli).

Jel ima netko nekakva iskustva sa h1 (brzina downloda, koji router itd...) Kvart dubrava, odjednom idu tri kompa na net!!!!.

zahvaljujem

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

i mene interesira, ja sam na trnju. došla mi danas žena na vrata i hoće da joj potpišemo ugovor. rekli smo joj da ćemo razmislit. mi bi rado prešli, ali nema puno info po forumima... neki kažu super, neki kažu bježi... i što to čitam, da neki još plaćaju pretplatu t-comu? to im nije ugovor istekao, ili?

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 21:00 (weber101).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: H1 Vaša mišljenja ili preporuka

Kaj nitko niš??

Pa kaj su svi osuđeni na t-com ili je h1 banana.

Bar nešto o njima.

14 godina
neaktivan

Ja sam se malo bolje raspitao i ispalo da mi je teta pred neko vrijeme uzela h1 i na kraju su joj računi bili skuplji. Još je imala neke zezancije s njima, nakon čega ih je odj... i na kraju uzela iskon. S iskonom je sad neko vrijeme i jako je zadovoljna. Za iskon sam još čuo od brata moje drage koji je rekao da internet odlično radi (on ima opciju do 3 Mbs (sad sam vidio da po novom prodaju do 4Mbs)), a tel, tv i internet ga mjesečno dođe 200kn. Tako da sam i ja odlučio preći na iskon. Iako je kad sam gledao na internetu pisalo da mi nije dostupan, zvao sam ih i ispalo je da ipak imam dostupnu opciju iskon duo. nema tv, ali sam izračunao da me mjesečno dođe jeftinije oko 70-80kn, pa mi se to isplati.

Nadam se da ti to pomaže.

Lp

14 godina
neaktivan

Imam H1 internet cca. godinu dana. Brzina 24Mbps, efektivno 18-19Mbps-a. Router je Davolink(Samsung) Dv2020 http://www.davolink.co.kr/eng/product/productRead.asp?Cate=IAD&pIndex=122&menuSeq=14.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice