Bnet supercarnet - spajanje preko mobitela

poruka: 5
|
čitano: 2.087
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Imam gore navedeni internet, žični i želim se spojiti preko wifija preko mobitela

ako bi mi mogao netko objasniti kao debilčeku koji nema pojma o tome kako da se spojim

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako rijesiti problem stalnog disconnectanja? Galaxy S4, Kitkat, stalno se disconnecta sa ovog supercarnet wifija, a na drugima radi normalno. Router je Thomson TWG850-4. Pokusavao sam ukljuciti/iskljuciti WPA, WPA2, WEP, promijeniti u TKIP i AES, ukljuciti/iskljuciti MAC filter, sve moguce kombinacije, ne radi ni u jednoj. 

S laptopom i tabletom nema slicnih problema, spajaju se bez greske. U cemu bi mogao biti problem?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Bnet supercarnet - spajanje preko mobitela
dipstick kaže...

Kako rijesiti problem stalnog disconnectanja? Galaxy S4, Kitkat, stalno se disconnecta sa ovog supercarnet wifija, a na drugima radi normalno. Router je Thomson TWG850-4. Pokusavao sam ukljuciti/iskljuciti WPA, WPA2, WEP, promijeniti u TKIP i AES, ukljuciti/iskljuciti MAC filter, sve moguce kombinacije, ne radi ni u jednoj. 

S laptopom i tabletom nema slicnih problema, spajaju se bez greske. U cemu bi mogao biti problem?

Sam si si dao odgovor. Problem je u mobitelu, tj. ROM-u/kernelu kojeg koristiš.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
15 godina
neaktivan

Kako da onda najlakse rijesim problem? Nista nije modano, jailbreakano na mobitelu

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Bnet supercarnet - spajanje preko mobitela
dipstick kaže...

Kako da onda najlakse rijesim problem? Nista nije modano, jailbreakano na mobitelu

Instaliraj neki ROM i kernel koji nisu stock Samsung, trebalo bi rješiti probleme. Pogledaj na XDA forumu za svoj uređaj točna uputstva.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 13:35 (mind_challenge).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice