B.net - Komplimenti i kritike

poruka: 11
|
čitano: 3.988
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Otvaram ovu temu kako bi pomogli potencijalnim korisnicima B.net-a te ih upoznali sa ponudom.

Ja imam 3DCARNet paket, i placam ga svega 230-ak kn mjesecno u sto je ukljucen telefon, flat internet i digitalna televizija.

No nije prosao jedan mjesec bez da nisam imao problema sa internetom. Svaki drugi tjedan pocinju problemi, onda nazovem sluzbu za korisnike i oni kazu da rasterecuju mrezu (vec pola godina, svakako...) i da ce poslati tehnicara koji ce rijesit problem a ako ga ne bude naplatit ce uslugu.

Tehnicara nisam vidio, iako sam zvao 3-4 puta a internet je svakim danom sve gori i gori. Nemogu pogledat 480p klip na youtube-u jer mi je 80% vremena download na 50kbps, a kad se popravi (najcesce u jutarnjim sati, od 8-12) onda je 800-900kbps sto je normalno.

Neki imaju, neki nemaju ovakvih problema, ali meni nema pomoci :( 

Stoga je moj savjet da uzmete 2D paket, po mogucnosti telefon i tv jer su stvarno jeftini i usluga je dobra, a ako zelite riskirati sa internetom uzmite i njega, mozda cete imat vise srece nego ja.

Sve u svemu dobar provider, al sluzba za korisnike je jako losa prema mojim iskustvima, i internet usluga je ocajna - blago receno. S obzirom da im je deklarirana brzina 8Mbps, ocekujem 6Mbps a dobijem 1Mbps tokom dana.

1 0 hvala 0
15 godina

Problem ti nije zbog b.neta neg zbog carneta... to ti je ta caka zasto je jeftinije :P svako malo neki problemi s vrazjim carnetom... a kada nisu s njima odna su oni rijetki s b.netom... znam nazalost iz iskustva, evo i meni danas neigrivo / nemrem pogledat youtube klip bez stekanja

0 0 hvala 0
16 godina
RE: B.net - Komplimenti i kritike

ja imam isto 3dcarnet, tv bez greške, telefon nekad zna puknut, a internet nekad radi dobro nekad šteka ... brzina stalno oscilira nikad nije deklalirana! Frend ima 3d njemu još ćešće puca telefon i net šteka! Ali sve u svemu ok, kad nemre bolje!

16 godina
belial13 kaže...

Problem ti nije zbog b.neta neg zbog carneta... to ti je ta caka zasto je jeftinije :P svako malo neki problemi s vrazjim carnetom... a kada nisu s njima odna su oni rijetki s b.netom... znam nazalost iz iskustva, evo i meni danas neigrivo / nemrem pogledat youtube klip bez stekanja

nema to veze, frend ima 3d bez carneta pa mu još gore radi nego meni!

16 godina
puls4R kaže...

kazu da rasterecuju mrezu (vec pola godina, svakako...) i da ce poslati tehnicara koji ce rijesit problem a ako ga ne bude naplatit ce uslugu.

Tehnicara nisam vidio, iako sam zvao 3-4 puta a internet je svakim danom sve gori i gori. Nemogu pogledat 480p klip na youtube-u jer mi je 80% vremena download na 50kbps, a kad se popravi (najcesce u jutarnjim sati, od 8-12) onda je 800-900kbps sto je normalno.

To se događa jer su umislili da mogu natrpat nekoliko milijuna korisnika,a tehnika im to ne može pratit.Negdje imaju usko grlo.Nije to samo kod tebe tako.Dva moja frenda imaju isto takve probleme.Administracija im je u rasulu jer masovno šalju opomene na več davno plačene račune.Frend mi je imao s njima rat jer su ga isključili bez ikakve opomene i upozorenja.Samo se pojavili i cak.Iako im je predočio davno plačen račun nisu ga htjeli uključit bez da plati naknadu isključivanja-uključenja.Nekako se nagodija da mu neče naplatit jer kad se jednom žalija na neispravnost routera oni su to opovrgavali,ali nakon zamjene istog dokazano je da ne znaju posao i eto ga.Nemaju baš neke profesionalce.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
16 godina
Ja imam taj carnet model, i ono sto me muci je da ne mogu spojit xbox na net. Jer kazu da carnet ne podrzava spajanje xboxa na net. Nisam valjda jedini u HR koji xbox-om hoce na net preko carneta?
16 godina

Signal tv b-net kasni 4 sekunde za digitalnim tv signalom.Pričam sa rođakom na telefon i gledamo istu utakmicu kad ja viknem gooool,on se čudi:ma koji gol?Kao da sam se teleportira u budučnost znam rezultat prije njega jer je na bnetu.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ne mora značiti. Ja sam imao TV karticu, a cimer običan TV, na istom priključku spojeno preko splitera i njemu su slika i zvuk kasnili cca 1-2 sec u odnosu na moju TV karticu jer je TV imao neko procesuiranje slike.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
15 godina

Gle to ti fakat ovisi od kvarta do kvarta od zgrade do zgrade. Ja osobno sam prošao golgotu sa T-comom i nebi više tamo ni mrtav, imao sam osobni broj od servisera jer sam imao BAREM jednu reklamaciju tjedno pa su me molili da više ne zovem na 0800 9000 pa da njega direkt zovem . Na kraju sam i raskinuo ugovor sa njima na njihovu štetu i nisam platio ni ugovornu obavezu ni ništa jer vide u centrali kako mi je stanje sa linijom i što je serviser radio i koliko puta.

Tako sam ja prešao na Bnet, i od instalacije nisam vidio servisera. I onda bum bile one poplave, meni linija sa 16 mbps (imam 3d upgradean) ma 100-400 kbps. Zovem ja njih oni ništa provjeriti će. Zovume me kasnije sa njihovoga 062/xxx i vele da su im poplavljena čvorišta (Novi Zagreb) da će riješiti tokom tijedna. Riješe oni to za 5-6 dana i pišem ja njima oče biti kakve kompenzacije  i šaljem im slike pinganja i speed neta kako mi je bilo 8 dana i navodim kada sam ih zvao i prijavljivao i opet i opet kvarove.

Djubrad mi odgovara 9 dana nakon mog maila da je sa mojom mrežom sve u redu ????? Nakon 9 dana oni mene pingaju i vele da je sada sve u redu. Ja im odgovorim da oni ionako snimaju sve svoje telefonske razgovore (to ti veli automat kada nazoveš) i da provjere što su mi govorili NJIHOVI djelatnici da je njihov kvar a ne moj.  Dobijem njihov mail da izvolim platiti račun a ako ustrajem da SADA nešto ne valja sa linijom da ćeposlat servisera i naplatiti mi 150 kuna. Ma smradovi smrdljivi. Da su rekli da će smanjiti 5 (pet) kuna zbog 8 dana koma interneta rekao bih ma gle poplava kaj sada. Ali oni meni govore da su mi kompjuteri puni virusa, trojanaca malwarea ono vrijeđaju me da sam retard neki i da izvolim platiti.

kada mi istekne ugovorna obaveza odo na optimu ili bilo kamo a već do sada sam odgovorio 2 je poznatih da ne uzmu njihove 3 d pakete jer su se na iste i odlučili zbog mojih skoro trogodišnjih hvalospjeva Bnetu koji su neslavno završili.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 18:54 (Crotiger).
16 godina
danijel0000 kaže...
Ja imam taj carnet model, i ono sto me muci je da ne mogu spojit xbox na net. Jer kazu da carnet ne podrzava spajanje xboxa na net. Nisam valjda jedini u HR koji xbox-om hoce na net preko carneta?

očito xbox radi preko klasičnog PPoE protokola dok carnet po novome koristi PPTP! Prebaci se na običan bnetov internet pa ćeš se moć spajat sa xboxom!

16 godina
neaktivan
Crotiger kaže...

Riješe oni to za 5-6 dana i pišem ja njima oče biti kakve kompenzacije  i šaljem im slike pinganja i speed neta kako mi je bilo 8 dana i navodim kada sam ih zvao i prijavljivao i opet i opet kvarove.

U ugovoru t-coma piše da garantiraju 95% godišnju raspoloživost. Što će reći da u ako u godini dana imaš više od 18 dana kada ti usluga nije bila raspoloživa, možeš potraživati naknadu/zadovoljštinu. Pogledaj svoj ugovor, kladio bih se da postoji neki takav period za koji i ako nemaš uslugu, možeš se žaliti upravi vodovoda.. Jedno ako je taj period duži nego što je u ugovoru, što sumnjam da je manje od tvojih tjedan dana.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice