Otvaram ovu temu kako bi pomogli potencijalnim korisnicima B.net-a te ih upoznali sa ponudom.
Ja imam 3DCARNet paket, i placam ga svega 230-ak kn mjesecno u sto je ukljucen telefon, flat internet i digitalna televizija.
No nije prosao jedan mjesec bez da nisam imao problema sa internetom. Svaki drugi tjedan pocinju problemi, onda nazovem sluzbu za korisnike i oni kazu da rasterecuju mrezu (vec pola godina, svakako...) i da ce poslati tehnicara koji ce rijesit problem a ako ga ne bude naplatit ce uslugu.
Tehnicara nisam vidio, iako sam zvao 3-4 puta a internet je svakim danom sve gori i gori. Nemogu pogledat 480p klip na youtube-u jer mi je 80% vremena download na 50kbps, a kad se popravi (najcesce u jutarnjim sati, od 8-12) onda je 800-900kbps sto je normalno.
Neki imaju, neki nemaju ovakvih problema, ali meni nema pomoci :(
Stoga je moj savjet da uzmete 2D paket, po mogucnosti telefon i tv jer su stvarno jeftini i usluga je dobra, a ako zelite riskirati sa internetom uzmite i njega, mozda cete imat vise srece nego ja.
Sve u svemu dobar provider, al sluzba za korisnike je jako losa prema mojim iskustvima, i internet usluga je ocajna - blago receno. S obzirom da im je deklarirana brzina 8Mbps, ocekujem 6Mbps a dobijem 1Mbps tokom dana.