Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.079
|
čitano: 1.555.500
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi
tonchy kaže...
molim preporuku nekog miša.. do sad sam koristio prijateljev logitech g700, i to kako leži u ruci mi se sviđa, ali mi je preskup, pa tražim nešto drugo, jeftinije. usredotočeno na fps gaming :) i koristim hibridni grip

Pozz kolega!

Po svemu spomenutom, mislim da bi ti odgovaralo nešto od Roccata: http://www.bug.hr/cijene/kateg/misevi/49.aspx?sort=2&count=30&q=&cod=&cdo=&f=305756&a=1

Vjerojatno kone pure...

coffe,coffe,coffe.....
12 godina
neaktivan
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

Pozdrav, ako je netko zainteresiran prodajem Kone pure, Naval Strike, za 300 kn. Inače korišten sve skupa sat vremena. Kupljen prije par mjeseci za 480 kn. Super je miš ali navikao sam se na nešto drugačije.

Oglas: http://www.njuskalo.hr/tipkovnica-mis/roccat-kone-naval-storm-oglas-16558365

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav. sutra kupujem mis koristim finger gripping sa malo claw ( nekada znam saviti prste ali polozaj dlana je uvijek isti) i odmaram zglob na povrsini stola dok bilo sta radim.. razmisljam o steel series kana ili logitech g303. Hvala :)

0 0 hvala 0
13 godina

Vjerojatno misliš na logi g302 jer je 303 teško dobavljiv i puno skuplji.

U svakom slučaju dobar izbor za tvoj stil, i ja sam se dvoumio između ta 2, nažalost nisam probao kanu.

Ako možeš probaj ih, ako ne ipak su oba visoko rangirani po review-ovima, nema greške.

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

miškec do 600 kuna,vrijeme je da zamjenim ovaj 6 godina stari mx518 :D

uglavnom,malo sam gledao neke videe i rekli da je ovaj best buy atm!

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=14944

igram od mmoa (rift online,LoL,tenkove) do fpsa CoD4,BF4...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Amormian kaže...

igram od mmoa (rift online,LoL,tenkove) do fpsa CoD4,BF4...

S G502 ne možeš fulat. Imam ga od kad je došao i jako dobro "stari"; još je kao novi, a o performansama da ne govorim.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
12 godina
neaktivan

Bas kupio dns novi G502 i miš je zbilja odlican. Dosada sam imao G500 i solidan je bio no nikako mi nije lezao palac dobro, jer je tesko claw gripat njega, dok je kod 502 to odlicno rjeseno i super lezi u recu za prakticki sve vrste gripova. Nesto je uzi od g500 ali taman kako treba biti. Imam dosta veliku saku.

Software je navjerovatan sto sve moze. Dizajn super, materijali, a dodatni utezi su odlicno rjeseni da usred igre bez beda moze promjenit tezinu.

Zbilja svaka preporuka, ja sam uspio za 350 ga preko njuskala uzet. Jedina zamjerka dosada je malo labavija desna tipka, tojest preosjetvljiva na tezinu ali se valjda da naviknut.

Takoder da spomenem i Roccat Kone pure, premali mi je bio za ruku, ali oblik je odlican, takoder prelagan i nije imao dodatne utege. Kone Xtd je puno bolja opcija veci je i ima utege. I jos jedna zamjerka - materijali su mi losi bili.

Dvojio sam se izmedu Xtd i G502, ali Logitech je ipak raznovrsniji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Žena je na poslu dobila ponudu da može uzeti Sharkoon Fireglider za uredski posao

Najviše radi u Auto CAD-u.

Dal da uzme taj, ili radije neki generic Logitech ili Genius miš?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Žena je na poslu dobila ponudu da može uzeti Sharkoon Fireglider za uredski posao

FG je ok za velike ruke. Ako voli velike stvari, neka uzme.

Twitter: @191x7
13 godina
191x7 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

FG je ok za velike ruke. Ako voli velike stvari, neka uzme.

Da, naviknuta je na velike stvari u ruci. Hvala.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina

(Ponovno) pozdrav ekipa. Dok čekam preporuku na temi za headset/slušalice da postavim pitanje i za miš. Znači cijena bi bila 250-300 kn. Nebi uzimao bežični nikako. Koliko sam istražio moj tip držanja miša je tzv. finger tip pa onda nešto u tom điru. Prema mojoj nekoj procjeni najviše mi odgovara neka srednja veličina miša, znači nikako ne neki predugačak. Težina nije previše bitna, ali ako trebam birati, onda ipak lakši. Želio bi da ima što manje dodatnih tipki (ako je muguće nijednu :D), ali ako je miš baš dobar i ima koju tipku koja je postavljena tako da neću slučajno kliknuti, onda može i tako. I ako može preporuka neke podloge za miša, znači ništa preskupo samo da nije a4 papir kojeg trenutno koristim. Bilo bi lijepo da je neka tkanina da se može lako oprati. Nebi uzimao neke prevelike dimenzije, tj. pucam na neku srednju veličinu. Neću stavljat cijenu jer je cilj da bude što jeftinije.

EDIT: Zaboravio sam napomenuti da mi prilikom malo "žešćeg gaminga" žulja mali prst jer s njim jače stišćem miš i on mi ne leži na mišu nego sa strane, pa onda ako ima neki prilagođeniji za dešnjake tj. da ima desno malo više prostora za nasloniti taj mali prst :D.

EDIT2: I volio bi da miš nije od nekog materijala da se odma počne guliti jer mi se prsti prilikom dužeg i intenzivnijeg korištenja znaju oznojiti malo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2015 10:54 (AirLive).

0 0 hvala 0
17 godina

Nislim da tražiš Logitech G100s al ipak bih ti preporučio CM Storm Alcor.

Podlogu CM Storm Speed RX Medium.

11 godina

Hmm, nekako mi ti miševi nisu baš "ergonomski", nemoj se ljutit :D. Probat ću ponovo malo pojasnit. Trenutno imam posuđeni logitech g400 i jako mi je udoban, ne smetaju mi tipke u radu, jedino što me naravno nervira to što me mali prst smeta nakon intenzivnijeg gaminga. Zaboravio sam napomenuti da bi bilo dobro da je iz linksa. Npr. kako je vaše mišljenje o sharkoon fireglider ili sharkoon shark zone m20. Ovaj 2. mi se posebno dopada radi ovog produžetka s desne strane.

Od podloga iz linksa vrijedi li ova išta?

Eto ispričavam se, trebao sam navesti ovo prije da mi bezveze ne preporučujete.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2015 13:07 (AirLive).
17 godina

Fireglider će ti onda sigurno biti preveliki, a ti shark zoni su ko sa štanda što se plastike tiče. Manje tiskaj malim prstom :)
Šalim se naravno ;)

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nešto si pobrkao, Alcor baš i je ergonomski, a i G100s je ergonomski OK.

Logitech G400 je anti-ergonomski. Za veće šake je "udoban" ali je koncipiran tako da s vremenom uništava šaku i aim.

Sharkoon FG je ogroman i relativno težak. Nije loš, ali je odavno prevaziđen. Prije nekoliko godina bio je OK.

Ovaj drugi Sharkoon je low end miš i tako i izgleda.

Podloga koju si naveo je očajna, nisi skužio da je debela samo 1.2mm? Nema šanse da je to udobno na stolu.

11 godina

A dobro možda sam se krivo izrazio. Mislio sam baš na ergonomiju što se tiče malog prsta :D. Meni je g400 skroz u redu, ne znam što se događa s vremenom jer sam ga nakratko samo posudio, ali ako je ovaj neergonomski, onda super ako dobijem neki ergonomski. Ovaj jeftini sharkoon priznajem da po izgledu nije nešto, ali me je privukao radi produžetka sa desne strane. Ugl. onda mi preporučite nešto što je po vašem mišljenju najbolje, ali bi moralo bit iz Splita. Filtrirao sam što sam mogao:

links

chipoteka

hgshop

Jeli podloga očajna radi teksture ili samo radi debljine? Jer želim da bude što tanja, ali da miš ne zapinje nego da dobro prianja i da su pokreti glatki. Ako može onda neka preporuka podloge što jeftinije iz ovih dućana.

Cijena miša ostaje do 300kn.

17 godina

Imaš G302 za 299 Kn. Dobar miš. I sharkoon Drakonia je ok. 

Podloga je očajna radi debljine. ZAŠTO pobogu želiš da podloga bude što tanja?!

11 godina

Sviđa mi se g302, njega ću uzeti. Pretpostavljam da se ovo svjetlo može ugasiti. Ne znam što fali tanjoj podlozi, nije da mi je stol grbav pa da će mi deblja podloga to ispraviti. Dosad sam imao a4 papir pa mi je jedini problem bila dimenzija jer kad mi pobjegne miš onda me nervira. Tako da ipak neću uzeti onu podlogu nego vjerojatno ovu od 1.4mm radi većih dimenzija.

17 godina
AirLive kaže...

Sviđa mi se g302, njega ću uzeti. Pretpostavljam da se ovo svjetlo može ugasiti. Ne znam što fali tanjoj podlozi, nije da mi je stol grbav pa da će mi deblja podloga to ispraviti. Dosad sam imao a4 papir pa mi je jedini problem bila dimenzija jer kad mi pobjegne miš onda me nervira. Tako da ipak neću uzeti onu podlogu nego vjerojatno ovu od 1.4mm radi većih dimenzija.

Uzmi nešto deblje. Ruka će ti biti zahvalna. Te tanke su ti kao da igraš na stolu, pretvrdo, ode brzo zapešće i nastanu problemi s karpalnim tunelom.

11 godina

Treba paziti na zdravlje kažeš? Ajde dobro nagovorio si me :D. Uzet ću onda ovu od 3mm. Koliko vidim rijetke su deblje od 3mm. Većina je 2.5-3mm.

17 godina

Neće ti biti mala?

11 godina

Da, bila bi mala :D. Krivi link. Ova je prava.

16 godina
neaktivan

Cujem da je ovo best buy za male pare:

http://www.protis.hr/products/details/mis-prestigio-pmsg1-laser-5040dpi-7btn-usb-carbonred-scrolling-wheel-retail-1pk/30097

Navdono ima dobru izradu, precizan je, a sto je tebi najvaznije, vrlo je ergonomski oblikovan. Cujem samo rijeci hvale o njemu.

Dugo ga nije bilo u prodaji, ali se vratio.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
AirLive kaže...

Da, bila bi mala :D. Krivi link. Ova je prava.

Ta je dobra. 

alen29 kaže...

Cujem da je ovo best buy za male pare:

http://www.protis.hr/products/details/mis-prestigio-pmsg1-laser-5040dpi-7btn-usb-carbonred-scrolling-wheel-retail-1pk/30097

Navdono ima dobru izradu, precizan je, a sto je tebi najvaznije, vrlo je ergonomski oblikovan. Cujem samo rijeci hvale o njemu.

Dugo ga nije bilo u prodaji, ali se vratio.

Dobra je izrada, ali kvaliteta nije baš nešto ekstra (lako ga je potrgati, pogotovo ako se često prenosi, udara, pada, trese,...).

Vjerojatno najbolji miš za te novce. Čudi me da ga opet ima.

13 godina
protjeran

Moze mi netko reci par rijeci o CM Devastator-u, danas sam ga probao i cini mi se odlican, pase mi za ruku, lagan i onak finjak klizi??? inace koliko sam vidio u njemu je "Avago 3050 Optical" senzor! jel to valja kaj?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2015 19:25 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Stjepanj kaže...

Moze mi netko reci par rijeci o CM Devastator-u, danas sam ga probao i cini mi se odlican, pase mi za ruku, lagan i onak finjak klizi??? inace koliko sam vidio u njemu je "Avago 3050 Optical" senzor! jel to valja kaj?

Imaš na Bugu review. Ljudi i nisu nešto oduševljeni tim mišem.

---Life is ours, we live it our way---
11 godina
neaktivan
Ja sem imal Devastatora prije (sad imam KPM i Alcora) i nije bas nekaj, ni kvaliteta izrade, ni senzor (ako se dobro sjecam imal je akceleracije) i jos sem ga bil rastavim i na vrhu misa zasarafljen je bil komad metala.
10 godina

Planiram kupnju novog miša jer je ovaj moj koma.

Valja kaj ovaj: http://www.bloody.tw/en/products.php?pid=10&id=25

Preporučite nešto bolje do max. 450kn

Lijep da umreš!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pqweasdyxc kaže...

Planiram kupnju novog miša jer je ovaj moj koma.

Valja kaj ovaj: http://www.bloody.tw/en/products.php?pid=10&id=25

Preporučite nešto bolje do max. 450kn

Roccat Kone Pure Military Optical.

11 godina
neaktivan
Čisto informativno, kakva su vaša mišljenja o Logiju g402
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka: