Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.079
|
čitano: 1.559.818
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

Ako već imaš G400 s PID PZ 1333 ili noviji - onda baš i ne možeš kupiti miša s boljim senzorom.

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi
Luka123 kaže...

Uvelike fps-ovcima preoprucam deathadder 3.5G, zajedno sa QCK+ ili sharkoon podlogom.

dobro kaze :) death adder i sensei najjaci misevi za fps, oboje sjedaju skoro isto u ruku, samo sto je sensei brzi.

preporucam qck podlogu takodjer ili goliathus 

14 godina
yoh1eb kaže...
Luka123 kaže...

Uvelike fps-ovcima preoprucam deathadder 3.5G, zajedno sa QCK+ ili sharkoon podlogom.

dobro kaze :) death adder i sensei najjaci misevi za fps, oboje sjedaju skoro isto u ruku, samo sto je sensei brzi.

Nisam imao prilike probati sensei, ali hvala na podrsci :). Do prije godinu dana sam imao mx518, nevjerojatno koliko aim poraste kad se naviknes na deathadder.

11 godina
neaktivan

Ima li netko Steelseries Rival?

Kakva je kvaliteta izrade u odnosu na DA 2013?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
yoh1eb kaže...
Luka123 kaže...

pa i ne bas{#}, osobno mi je deathader abnormalno brz mis s jos brzim i meksim tipkama i poprilicno je ergonomski izveden dok je sensei hebeno tezak mis i totalno simetrican i nije uopce brzi od deathadera, s simetrije na ergonomiju treba poprilicno duga navika dok obrnuto bas i ne... sensei je najprecijenjeniji  mis i nista drugo, za te novce uopce ne opravdava kvalitetu izrade (ponajvise gornjeg sloja koji se doslovno unisti za manje od god dana)! svaki mis s teflonom je brz na brzoj podlogi nema tu nikakve znanstvene fantastike! LP

||| Core™ inside ||| ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/SoldierStippy/ ; http://nl.xfire.com/profile/2fu2l/
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 18:52 (Stjepanj).
17 godina

Deathadder 105g

Sensei 102g

13 godina
protjeran
Sil kaže...

Deathadder 105g

Sensei 102g

i sta s tom gramažom? se to odnosi na mene? jer ako da, nigdje nisam spomenuo deathaderovu tezinu nego brzinu!no svejedno hvala na informaciji nebi nikad rekao da su isti po tom pitanju, sigurno sam zbog brzine i ergonomije dobio da nije tako tezak kao SS...lp

||| Core™ inside ||| ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/SoldierStippy/ ; http://nl.xfire.com/profile/2fu2l/
16 godina

Ja sam danas naručio Logitech G400s pa ce mo vidjeti kakav je{#}.

Frka85
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

lol, kakav je to "brzi" mis?!?! o kakvoj brzini vi pricate?!

Battlelog: just_mau5
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
odjavljen
berto kaže...

lol, kakav je to "brzi" mis?!?! o kakvoj brzini vi pricate?!

E moj Maus - to su brzine svetlosti i mi to ne kuzimo {#}.

14 godina

Ima li tko informaciju koliko je dugačak kabel na G700s?
I može li raditi s bilo kojim Micro USB kabelom? 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Trebam novi miš. Svaki savjet bit će dobrodošao. By the way, nisam hard-core igrač, ali onih par sata dnevno volio bih udobnog i odzivnog miša.

Molim za savjet iz osobnih iskustava.

Do danas imao sam:

1. Logitech MX518 - nakon 10 minuta ruka me počela strašno boljeti, a osim toga se veoma znojila. Zato sam skeptičan do Logitechove serije G i svih glossy miševa.

2. Razer diamondback 3G - bez obzira na defekt levog gumba (double click) i čudnog desnog klikanja bio mi je u veselje! A onda mi ga je čak uspjelo prodati nekome ko ih servisira, za dobru cijenu :) Za moju ruku i način držanja (palm grip) bio je nekoliko prenizak i maleni ali nekako sam progurao sa "claw gripom". Samo - kako je lepo klizio (mislim da je imao keramičke "čizme")...

3. Do malo prije logitech M500, ali sam brzo prodao. Generalno gledano bila je komfortna, ali u nekim igrama prespora (fiksni senzor) i previše se upirala na podlozi (roccat taito). Mislim da je problem i u relativno malim, prosječnim nogicama.

Sada imam logitech M90, kupljen u goloj nuždi.

Preference su sledeće:

- po mogućnosti žičan,
- ne trebam (ne želim) ekstra gumbove,
- nežan do kože (znojenje),
- stil "palm grip" (nije absolutni uvjet),
- ergonomija ima prednost, izdržljivost mi nije važna.

Trenutačno je lista favorita takva:

1. razer deathadder (prijašnji model, ne volim Synapse 2.0) - znam da ima loše switcheve, no to mi ne smeta;
2. logitech G500 (ako mi neko dobro argumentira, da ima drukčiju ergonomiju nego MX518),
3. logitech G9X,
4. gigabyte thor (M7),
5. gigabyte M69XX,
6. gigabyte GM-M8000X,
7. coolermaster storm havoc,
8. steelseries sensei raw (rubberized).

Vjerovatno ću kupiti na ebayju ili iz druge ruke. Ako tko zna gdje ima najveći izbor miševa za testiranje na području Rijeke? Inače sam iz Slovenije, sem ovdje je izbor više-manje ograničen na Logitech, što se tiče fizičkih dućana...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 9:53 (Mulsanne).

0 0 hvala 0
13 godina

Ja sam probao Bog zna koliko gamerskih miseva, nista mi nije *leglo* kako treba osim najbolje *klasike* visokog nivoa!

Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0 probaj ovaj mis, ja ga koristim otkad je izasao, njegove prethodnike explorer 1.0, vrhunski misevi, olicenje pouzdanosti i preciznosti!

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Hmm, ne znam baš, prije ca. 8 godina imao sam njegovog prethodnika (ne znam da li je bio IE ili Intellimouse Optical), i nisam bio zadovoljan. Znojila ruka, prevelik. Aktualni model mi se čini previše sličnim onom prije.

17 godina
Razmisli o Roccat Kone Pure ili Kobe XTD.
Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja sam prezadovoljan sa 3.0 verzijom dok je 4.0 totalni promasaj, bar 50% njih se pokvari nakon godinu dana i mozda bas zbog toga microsoft je prestao da ide dalje :/

Intelli 3.0 je odlican, to ti je moja preporuka jer to je mis miseva sto bi se reklo! :)

S(p)retno u izboru!

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Našao sam. Senzor je samo 400 dpi. Premalo {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 13:57 (Mulsanne).
17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Našao sam podatak da je kabel dugačak 6ft što bi bilo 1.80m.

Može raditi sa bilo kojim standardnim micro USB kabelom, meni je radilo npr. sa kabelom kojeg sam dobio s mobitelom.

Ako nađeš neki tanji kabel (obični su relativno kruti) ne znam koliko bi to bilo dobro jer dok miš puniš to teče malo veća struja + standardni podaci na vezi PC-miš.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
13 godina
AA-d00d kaže...
sudy_freak kaže...

Može raditi sa bilo kojim standardnim micro USB kabelom, meni je radilo npr. sa kabelom kojeg sam dobio s mobitelom.

Ako nađeš neki tanji kabel (obični su relativno kruti) ne znam koliko bi to bilo dobro jer dok miš puniš to teče malo veća struja + standardni podaci na vezi PC-miš.

Pozdrav.

Može li se taj G770s jer ga imam namjeru kupiti koristiti odmah sa žicom tj.sa tim mini USB kabelom sem da sluzi samo za punjenje.

17 godina
neaktivan
darijoman kaže...

Pozdrav.

Može li se taj G770s jer ga imam namjeru kupiti koristiti odmah sa žicom tj.sa tim mini USB kabelom sem da sluzi samo za punjenje.

Ne znam ako sam dobro shvatio: Miš je sam po sebi plug-and-play. Moj g700 je odmah prepoznao, čak nisam morao drivere instalirat za receiver. Ne vidim razlog da isto ne bi bilo i za G700s.

Ali ako hoćeš napredne opcije, onda moraš instalirati drivere (u slučaju G700s to je LGS). Miš se također može koristiti bez baterije (u tom slučaju je primjetno lakši) ali isključivo uz spojeni kabel.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
14 godina
darijoman kaže...
AA-d00d kaže...
sudy_freak kaže...

Pozdrav.

G700* :)

Može, da. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
sudy_freak kaže...

G700* :)

Može, da. 

Jaooooo {#}....da G700s.....

Tnx.

11 godina

Misljenja o Zalman M300 misu?

Imali sta bolje do 100kn, ikakva iskustva s ovim misem mozda? Ili ima znatno boljih gaming miseva do 150kn,  najvise 200kn?

14 godina
The_Fichek kaže...

Imali sta bolje do 100kn, ikakva iskustva s ovim misem mozda? Ili ima znatno boljih gaming miseva do 150kn,  najvise 200kn?

Fireglider (njuškalo)

Ili ako hoćeš novi

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2014 0:45 (sudy_freak).
11 godina
sudy_freak kaže...
The_Fichek kaže...

Fireglider (njuškalo)

Ili ako hoćešnovi

Wow, izgleda fora. Jel ima mozda tipke za hotkeys? I jesi cuo sta o zalmanu, izgleda dobar za 75kn kolko kosta vec.

14 godina
The_Fichek kaže...

Wow, izgleda fora. Jel ima mozda tipke za hotkeys? I jesi cuo sta o zalmanu, izgleda dobar za 75kn kolko kosta vec.

Imaš dvije s lijeve strane i srednju koja inače služi za promjenu DPI profila.

Svojevremeni best buy i moja osobna preporuka.
Imao sam ga prije nasljednika Darkglidera, koji nije ni približno dobar kao Fireglider.

A što se Zalmana tiče - koliko para, toliko muzike (rekao bih). 

11 godina
sudy_freak kaže...

Imaš dvije s lijeve strane i srednju koja inače služi za promjenu DPI profila.

Svojevremeni best buy i moja osobna preporuka.
Imao sam ga prije nasljednika Darkglidera, koji nije ni približno dobar kao Fireglider.

A što se Zalmana tiče - koliko para, toliko muzike (rekao bih). 

Kolko sam skuzio nije Zalman tako los za te pare, ali da..

Taj sharkoon jako lijepo izgleda i ima hrpu opcija kolko vidim. Da li bi za njega preporucio i ovu podlogu pretpostavljenu za taj mis ili neka jeftinija podloga od sharkona na isto dodje?

I sto mislis o ovim Genius misevima, ako si cuo sta o njima. Mogu li paradirati tom sharkonu?

Genius X-G500

Genius Maurus obadva za oko 150kn

Genius Maurus X za mrvu preko 200kn

I konacno ako imas kakvo misljenje o Sharkoon Drakonia, razlikuje li se puno od Fireglidera po kvaliteti?

Bilokakva opcija jos je dobrodosla da malo usporedim..

14 godina
The_Fichek kaže...

Kolko sam skuzio nije Zalman tako los za te pare, ali da..

Taj sharkoon jako lijepo izgleda i ima hrpu opcija kolko vidim. Da li bi za njega preporucio i ovu podlogu pretpostavljenu za taj mis ili neka jeftinija podloga od sharkona na isto dodje?

I sto mislis o ovim Genius misevima, ako si cuo sta o njima. Mogu li paradirati tom sharkonu?

Genius X-G500

Genius Maurus obadva za oko 150kn

Genius Maurus X za mrvu preko 200kn

I konacno ako imas kakvo misljenje o Sharkoon Drakonia, razlikuje li se puno od Fireglidera po kvaliteti?

Bilokakva opcija jos je dobrodosla da malo usporedim..

Za Fireglidera govorim iz vlasitog iskustva.
Genius ne želim komentirati jer nisam koristio, a zbog loših iskustava s Genius zvučnicima izbjegavam taj brand kao vrag od tamjana.
Drakoinu također nisam koristio, ali pretpostavljam da je okvirno al pari Fireglideru.

Što se podloge tiče, tu ne možeš pogriješiti.
Bar ne previše. Nek je gumena baza da se ne kliže po stolu, nek bude glatka površina i naravno, prilagođena površinom.
To je sva mudrost.
QCK mini ako su ti dimenzije bitne 

14 godina

Jel ima ljudi koji koriste G700s?

darijoman jesi kupio? 

Evo gledam, kod naših lihvara je preko 650+ kuna.
U Europi je isto dosta skup.

59,99+16,99 USD

58,49+14,99 USD 

Evo još jedna super ponuda MX performance

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2014 23:55 (sudy_freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kolega je dao malu usporedbu između G700 i G700S - KLIK

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 16:17 (Haf932).
Moj PC  
2 0 hvala 3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice