Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaminga izdvojena tema

poruka: 7.598
|
čitano: 2.075.436
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta

Pa, s 5.1 u headsetu imaš ovako...

+ Prostornost zvuka (dojam smjera zvuka)

- težak headset

- centralni zvučnik nije u centru (na čelu) već raspoređeno na lijevi i desni

- mali driveri odnosno magneti = u principu niža kvaliteta zvuka

- čudan zvuk pri slušanju stereo zvuka

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Kupio sam Razer Kraken 7.1 u Linksu, ovako slušalice su stvarno super, kvaliteta izrade pogotovo, udobnost vrh, zvučna izolacija čisto okej, bass odličan, nemam zamjerke na ništa, ali mislim da ću vratiti headset jer me nervira stalni šum. Recimo to ovako, svaki ton windowsa/skypea popračen je šumom koji se kao aktivira, isto tako šum se aktivira kad je početak bilo koje pjesme onako se čuje, ali kad pjesma svira onda je pjesma ipak glasnija, da bi bila neka tiha pjesma recimo isto bi se čuo šum, uglavnom ne znam kako rješiti taj šum, googlao sam kažu da je zbog usb porta, probao ih sve problem je ostao isti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta
Reedy kaže...

Kupio sam Razer Kraken 7.1 u Linksu, ovako slušalice su stvarno super, kvaliteta izrade pogotovo, udobnost vrh, zvučna izolacija čisto okej, bass odličan, nemam zamjerke na ništa, ali mislim da ću vratiti headset jer me nervira stalni šum. Recimo to ovako, svaki ton windowsa/skypea popračen je šumom koji se kao aktivira, isto tako šum se aktivira kad je početak bilo koje pjesme onako se čuje, ali kad pjesma svira onda je pjesma ipak glasnija, da bi bila neka tiha pjesma recimo isto bi se čuo šum, uglavnom ne znam kako rješiti taj šum, googlao sam kažu da je zbog usb porta, probao ih sve problem je ostao isti.

Pozz kolega. Probaj sluse negdje drugdje, mislim da ti nije do njih nego imas problem sa front panelom ili sa izolacijom audio kabela. ;)

coffe,coffe,coffe.....
16 godina
metallic kaže...
Reedy kaže...

Pozz kolega. Probaj sluse negdje drugdje, mislim da ti nije do njih nego imas problem sa front panelom ili sa izolacijom audio kabela. ;)

sve sam vec probao, probao sam i u druge usb portove, i u zadnji panel, sve... btw. slušalice su usb. 

11 godina
neaktivan

Pozdrav

Trenutno imam logitech g35 ali mi se slušalice baš ne sviđaju previše i želim uzeti neke nove. Jel ima kakva preporuka ?

Planirao sam ih sa ebaya uzeti pa sto mislite o siberia V2 sluskama? Vidim da ih ima vec za 20ak dolara kupiti. To su valjda orginal?!

0 0 hvala 0
15 godina
Guzomat kaže...

Pozdrav

Trenutno imam logitech g35 ali mi se slušalice baš ne sviđaju previše i želim uzeti neke nove. Jel ima kakva preporuka ?

Planirao sam ih sa ebaya uzeti pa sto mislite o siberia V2 sluskama? Vidim da ih ima vec za 20ak dolara kupiti. To su valjda orginal?!

Cimer mi je kupio te sluske, uopce nema mikrofon na njima ni kabel za mikrofon koji je dugacak je otprilike 50cm i ima samo zeleni 3.5mm ulaz za audio, jastučići od slusalica su totalno spljošteni udobnost je nikakva, i desna slusalica mu je prestala radit tako da je sam morao lemit žice jer nema garanciju, tako da nevjerujem da je original, kinezi svasta prekopiraju danas. {#} Have a nice day!

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2013 10:25 (darko099).
17 godina
Te sto dolaze bez ambalaže su sve odreda kopije, neke malo bolje neke lošije.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Planiram kupiti neke sluške iskljućivo za igranje do cijene cca 300kn ima li kakav izbor ili si mogu za tu cijenu odmah ubosti Plantronic 380 da netražim dalje ili ima neki drugi prijedlog bitna mi je udobnost, a zvuk i nije nešto od presudne važnosti pošto imam oštećenja sluha(zujanje) pa i nebi davao za nešto skuplje lovu.

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Smille kaže...

Planiram kupiti neke sluške iskljućivo za igranje do cijene cca 300kn ima li kakav izbor ili si mogu za tu cijenu odmah ubosti Plantronic 380 da netražim dalje ili ima neki drugi prijedlog bitna mi je udobnost, a zvuk i nije nešto od presudne važnosti pošto imam oštećenja sluha(zujanje) pa i nebi davao za nešto skuplje lovu.

Hvala.

Ubodi Plantronics 380 {#}

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 12:50 (darko099).
14 godina

Kolega me zamolio da pitam sluške pa eto, nisam pretjerano stručan, a da se ne zaleti.

Radi se o sljedećem:

• Do 1000 kuna (naravno, što jeftinije to bolje)
  • Bežične (ali ne nužno)
  • Ima PS3 pa da može koristiti i na njemu

Ja ovako nestručan sam mu preporučio Logitech F540.
Zadovoljavaju sve ranije navedeno.

Netko drugi neku drugu ideju? 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sudy_freak kaže...

Kolega me zamolio da pitam sluške pa eto, nisam pretjerano stručan, a da se ne zaleti.

Radi se o sljedećem:

• Bežične (ali ne nužno)

Corsair Vengeance 2100 Kvalitetne kao što je i sve ostalo od Corsaia, 7.1 zvuk bećične ja ih kupujem za par dana :D

http://valid.canardpc.com/2749994
14 godina
Ivanjino96 kaže...

Corsair Vengeance 2100 Kvalitetne kao što je i sve ostalo od Corsaia, 7.1 zvuk bećične ja ih kupujem za par dana :D

Argument u pm.

Zašto bi davao 300 kn više ako F540 nudi isto.

Samo mi nemoj reći da si napisao samo kako bi mogao napisati (boldano).

Al dobro, hvala na savjetu. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
sudy_freak kaže...
Ivanjino96 kaže...

Argument u pm.

Zašto bi davao 300 kn više ako F540 nudi isto.

Samo mi nemoj reći da si napisao samo kako bi mogao napisati (boldano).

Al dobro, hvala na savjetu. 

Ne ja se ne hvalim onime kj kupujem putem nekih postova il nešto.

Tražio si da ti da etko drugi neku drugu ideju, eto ja sma ti dao skuplje su 300Kn l ti je od frenda buđet 1000 tak da ne vidim razloga čemu tvojoj reakciji da zaš bi davao 300kn više 

Ito tako je netko drugi mogao predložiti Razer Chimaera ti bi isot reagirao zašto bi davao 300Kn više il

Htio si savjet da ti predložimo nešto novo ja sam ti predložio sada oćeš li me poslušat il ne tvoja i frendova stvar. 

http://valid.canardpc.com/2749994
17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Radi se o sljedećem:

• Bežične (ali ne nužno)

Sony Pulse Wireless?

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2013 9:10 (Chaky).
12 godina
neaktivan

Jel valjaju šta Logitech F540 Gaming, ili ima bolje za istu lovu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Dvoumim se izmedju Razer Kraken i Logitech G230 vec sam krenuo narucit G230 i ono vidim Kraken black predobro izgledaju, nemam pojma koje cu uzet haha {#}

Ipak bitan mi je zvuk i udobnost pa ce valjda to presudit..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
17 godina
Fr0st kaže...

Nemam neko posebno mišljenje o njemu, za cijenu bi trebao biti sasvim solidan.

14 godina
neaktivan

Gledajući omjer kvalitete i cijene što je najbolje odabrati?

2 Siberia Elite
2 Siberia frost blue
2 Siberia V2

0 0 hvala 0
12 godina

Ovak trebam sluske iskljucivo za ps4 za igranje online igra. Trebaju imat mikrofon i biti bezicne. Sad neznam koje ce se sve dat spojit na ps4.

ja sam razmisljao o logitech g230 kojeg vidim i preporucate svako malo tu po forumu. Prihvatljiva im je cijena,bezicne su,imaju mic a sad neznan kakva im je kvaliteta zvuka dal su 5.1 ili 7.1 i dal ina uopce razlike i najvaznije od svega dal se daju spojit na ps4

edit pardon sad sam skuzim zicane su sluske. Moze prijedlog bezicnih sluski za gaming po mogucnosti logitech

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 21:16 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Trebam headset za gaming do 500 kn.
dakle, mora imat mikrofon i dobru kvalitetu zvuka. kvaliteta mikrofona mi je vrlo vazna. 

SamimiCraft [SURVIVAL] [CREATIVE WORLD] [FACTION WORLD] [MINIGAMES] || samimicraft.beastnode.net || samimicraft.com.hr || http://youtu.be/Ns0bqH0tv9s

0 0 hvala 0
17 godina

Na kojoj zvučnoj će se koristiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
191x7 kaže...

vidim da si ti aktivan na ovoj temi mozes meni pomoci u vezi mojeg pitanja?

14 godina
neaktivan

Pozz

Treba mi preporuka jednih dobrih in-ear slušalica za mobitel sony xperia z1. Marka kao i cijena nije bitno , moze biti i s Amazona , uglavnom da ima dobar i čist zvuk , udobnost također .

Hvala !!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
omomomomoomm kaže...
191x7 kaže...

vidim da si ti aktivan na ovoj temi mozes meni pomoci u vezi mojeg pitanja?

Da ti mogu pomoći dao bih ti odgovor na tvoje upite, no nemam pojma o zvuku na PS4.

NeZnam kaže...

Pozz

Treba mi preporuka jednih dobrih in-ear slušalica za mobitel sony xperia z1. Marka kao i cijena nije bitno , moze biti i s Amazona , uglavnom da ima dobar i čist zvuk , udobnost također .

Hvala !!!

Nije tema za to.

12 godina

Oke hvala na odgovoru

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Ovak trebam sluske iskljucivo za ps4 za igranje online igra. Trebaju imat mikrofon i biti bezicne. Sad neznam koje ce se sve dat spojit na ps4.

ja sam razmisljao o logitech g230 kojeg vidim i preporucate svako malo tu po forumu. Prihvatljiva im je cijena,bezicne su,imaju mic a sad neznan kakva im je kvaliteta zvuka dal su 5.1 ili 7.1 i dal ina uopce razlike i najvaznije od svega dal se daju spojit na ps4

edit pardon sad sam skuzim zicane su sluske. Moze prijedlog bezicnih sluski za gaming po mogucnosti logitech

Mozda su Sony Pulse Wireless podrzane na PS4?

Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Na integriranoj

SamimiCraft [SURVIVAL] [CREATIVE WORLD] [FACTION WORLD] [MINIGAMES] || samimicraft.beastnode.net || samimicraft.com.hr || http://youtu.be/Ns0bqH0tv9s
13 godina
neaktivan

Ne znam zasto ljudi misle da mogu sluske od 500 kuna dobit za 200 kuna. Sve te povoljne ponude imaju kvaku, a najcesce ih kupujete preko ebaya i dobijete obicne kopije.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice