Savjetnik za izbor pc zvučnika izdvojena tema

poruka: 4.903
|
čitano: 1.438.295
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Koji media player kupiti?, Vaš audio kutak
13 godina
Re: Savjetnik za izbor pc zvučnika
explorer 4 kaže...

Wharfedale diamond 9.3....

I kako ovi drmaju ?

14 godina
neaktivan
darijoman kaže...

Sa druge strane da je sve to tako kako ti navodiš svi bi onda slagali HI-FI sustav za manje love a bolje i nebi se nikada logi prodavao tako munjevito kao što je rasprodao sa serijom Z-5500,Z-2300 i Cinema.

Morat cu se ukljucit u ovo besmisleno prepucavanje. Logitech prodaje PC zvucnike. Vecina korisinika misli da za PC trebaju PC zvucnike i to je razlog zasto se Logitech dobro prodaje. Nisu oni losi, ali za onoliko koliko kostaju uvijek se moze naci bolje. Ako pricamo o iznosima preko 2000kn onda se slozi bolji sustav pojacalo + 2 zvucnika a ako pricamo o jeftinijima opet mozes kupit bolje PC zvucnike.

Sto se tice fraze "hi-fi" ja iskreno ne znam sto zadovoljava uvjete za zu kategorizaciju.

15 godina
neaktivan
darijoman kaže...
explorer 4 kaže...

Wharfedale diamond 9.3....

I kako ovi drmaju ?

Za moje potrebe dovoljno dobro, a još sam u zgradi tako da od drmanja ništa :/

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
14 godina
neaktivan
Savjetnik za izbor pc zvučnika

Drmanje je izgleda kod mnogih mjerilo kvalitete ozvucenja.

3 0 hvala 0
17 godina
explorer 4 kaže...

Za moje potrebe dovoljno dobro, a još sam u zgradi tako da od drmanja ništa :/

Ja imam prastare E30 kupljene krajem 70-ih, stvarno genijalni zvučnici...

13 godina
BlueMax kaže...

Drmanje je izgleda kod mnogih mjerilo kvalitete ozvucenja.

Moguče je,ali ja sam samo upitao za snagu u šaljivom smislu drmaju li.

13 godina

Sto se tice fraze "hi-fi" ja iskreno ne znam sto zadovoljava uvjete za zu kategorizaciju.

Što se tiće fraze hi-fi čuo sam također i za frazu mini hi-fi.

Vjerojatno kategorizacija potječe još od davnina zvučnici+pojačalo+player.

12 godina
neaktivan

Možeš li mi savjetovat za koje zvučnike da zamjenim Logitechove Z313 2.1 u Protisa jer je zvuk preloš? Hvala :)

15 godina

Do kolko para ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

do 300kn

15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
josipa7 kaže...

do 300kn

Probaj se protegnut do Genius HF 1800A , definitivno se isplati !

Ako nemozes , onda uzmi ove Genius !

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan

hvala ;)

14 godina
neaktivan
Do 400 kn su ovi HF1800a najbolji izbor za gledanje filmova i muziku?
17 godina
soft kaže...

http://www.njuskalo.hr/zvucne-kutije/behringer-ms16-aktivni-monitori-oglas-7356614

Ovi nisu loši - za te novce.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
14 godina
neaktivan
Hvala, ali nekako ne bih rabljene. Ima li itko još kakav prijedlog? Hvala.
15 godina
soft kaže...

Do 400kn best-buy , uzimaj !

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu i isprike na OT;

Koliko je FLAC kvalitetniji od MP3? Od zvučnika imam 2 x Z623 sustava, zvučna je Auidigy 2 ZS, da li bi se osjetila kakva osobita razlika? Probao nisam, jer nisam mogao pronaći besplatni konverter da si to prebacim, pa ak se netko igrao sa tim da zna razliku?

kuku lele

0 0 hvala 0
17 godina

Može preporuka nekih zvučnika za 400-500 kn. Uglavnom za slušanje glazbe, gledanje filmova i možda pokoju igru. Dugo vremena sam mislio da su 2.1 sustavi superiorni nad 2.0 al eto čitajući temu izgleda da nije baš tako... Imao sam na piku Logitech Z523 (500kn), al nisam ni razmatrao 2.0 sustave pa ne znam nudi li se nešto bolje u tom cjenovnom rangu? Ili možda neki bolji 2.1 sustav?

0 0 hvala 0
17 godina
Legiija kaže...

Da ne otvaram novu temu i isprike na OT;

Koliko je FLAC kvalitetniji od MP3? Od zvučnika imam 2 x Z623 sustava, zvučna je Auidigy 2 ZS, da li bi se osjetila kakva osobita razlika? Probao nisam, jer nisam mogao pronaći besplatni konverter da si to prebacim, pa ak se netko igrao sa tim da zna razliku?

Napravi ABX test pa vidi čuješ li razliku - drugačije nećeš znati.

No dosadašnji rezultati testiranja govore da je lame na V2 transparentan za 99,9999% ljudi na planeti.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
15 godina
Bichanich kaže...

Može preporuka nekih zvučnika za 400-500 kn. Uglavnom za slušanje glazbe, gledanje filmova i možda pokoju igru. Dugo vremena sam mislio da su 2.1 sustavi superiorni nad 2.0 al eto čitajući temu izgleda da nije baš tako... Imao sam na piku Logitech Z523 (500kn), al nisam ni razmatrao 2.0 sustave pa ne znam nudi li se nešto bolje u tom cjenovnom rangu? Ili možda neki bolji 2.1 sustav?

Genius HF 1800A !

Music As A Weapon !!
17 godina
Haf932 kaže...

Ako može malo obrazloženje ne bi bilo loše, hvala... Malo sam pogledao Genius, ne čini se loš mada mu neki spočitavaju da mu je bas malo slabiji. Zna netko kakvi su u usporedbi sa Logitechovim Z523 modelom?

Nisam napomenuo da bih zvučnike spajao na laptop (integrirana zvučna i svakodnevno ištekavanje) pa ne znam utječe li to ikako na odabir?

14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
Bichanich kaže...

Genius HF 1800A !

ja ih uzeo danas. i zbilja sam jako zadovoljan.

ps. mislim da je u telebitu ostao još jedan komad.

15 godina
neaktivan

Vikend akcija u Linksu, ako nekome trebaju zvučnici za ured ili manju sobu, studentski dom itd.

2.1 Arctic sound za samo 99kn.

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 7:50 (thedream).
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina

Polako sam prekrižio Logitech i više se naklonio Geniusu - ako bih se protegnuo do SP-HF 2020 (590 kn) bi li se to isplatilo u odnosu na SP-HF 1800A (390 kn)?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bichanich kaže...

Polako sam prekrižio Logitech i više se naklonio Geniusu - ako bih se protegnuo do SP-HF 2020 (590 kn) bi li se to isplatilo u odnosu na SP-HF 1800A (390 kn)?

Testovi na netu (češke,poljske koje sam čitao) kažu da baš i ne, dapače, da je 1800A čak i boljeg zvuka, a i priličan broj se vraća RMA (znam za četiri konkretno) slučaja 2020 modela koji su reklamirani u roku par mjeseci od kupnje, očito elektronika šepa u njima.

Moj glas za 1800A, 200kn bolje u memoriju uložiti ili nešto drugo, miša itd.

Faith divides us. Death unites us.
15 godina
Bichanich kaže...

Po meni ne , puno je 200kn za tako malu razliku ! Po speckama vidim da su HF 1800A cak tezi skoro 2 kile od HF 2020 i cine mi se kvalitetniji iako su slabiji 10W !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan

Trebao bih preporuku zvučnika do 500kn (polovno/novo). Koristio bih ih isključivo za glazbu. Glazba koju najviše slušam je dub/dubstep/psytrance i tako to, uglavnom glazba sa naglaskom na bass.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
paradajz kaže...

Trebao bih preporuku zvučnika do 500kn (polovno/novo). Koristio bih ih isključivo za glazbu. Glazba koju najviše slušam je dub/dubstep/psytrance i tako to, uglavnom glazba sa naglaskom na bass.

To je glazba s naglaskom na bas ali ne na prejak bas jer onda ne čuješ srednje i visoke što se često događa kod smećarskih 2.1 sustava.

Ako ćeš 2.1 sustav, onda su to definitivno Arctic sound s362, dođu 400 kn i deru sve do 600-700 kn.

Ako ćeš 2.0 sustav onda neki polovni M audio ili tako nešto, to je svakako bolje od Geniusa, samo ih treba nać.

Idem vidjet na njušku ako ima šta

EDIT: ništa ne nađoh :S

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 12:57 (explorer 4).
14 godina

ovako, trebaju mi zvučnici do nekih 250 kn, da ima woofer, i da su dobavljivi u velikoj gorici

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Koji media player kupiti?, Vaš audio kutak
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice