Roccat vs Logitech vs others

poruka: 10
|
čitano: 1.155
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Roccat vs Logitech vs Razer
Znači izbor miša stari laserski logitech mx 400 je nakon 7 godina otišao u vječna lovišta,
nešto što bi imalo više tipaka od njega,ali zadržalo ergonomiju i udobnost starog logitecha.
Naveo sam ove gori tri marke, pošto su trenutno najpoznatije na tržištu,izgled miša i u kojim karnevalskim bojama svijetli uopće mi nije bitan,bitno je da ugodno sjeda u ruci.
Preferiram laserski senzor i malo veći DPI.Trenutno zamjena mi je neki Zimbabweanski MS gaming mouse.

Isto tako tražim zamjenu za tipkovnicu,sada stoji stara membranska od logitecha koji služi svrsi,pošto mi je ona led jučer postala "shorted" kad sam izgubio živce čisteći je antibakterijskim gelom.
Gori sam naveo ove tri marke pošto su one trenutni trend, no sve se uzima u obzir,
Hvala vam svima!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Miš za veći dlan
Miš:
Pošto imam poveći dlan i dugačke mršave prste, nikako mi ne odgovara nešto pout npr, logitecha g302 prime,držao ga u ruci kao da držim pikulu.
Drugo kako sam imao prilike sve do nedavno koristiti laserski mx400 koji je svoje odradio mislim se jako za logitech mx master,isto laserski,dosta opcija u buttona nudi, za cg i editiranje dušu dao kao za posao,
problem niski dpi i to što je bežičan,ali nekakav feeling da bi ležao u ruci.
Treće od "trash" firmi tipa trust i genius nista ne uzimam.Opario se previše puta.
Isto tako važno mi je da je kotačić dobre kvalitete, onaj na starom mx je bio peak of tech, kad sam sada na ms-u najradije bi oni plastični iščupao zubima kako nervira.
Što da napravim, da uzmem mx novi (šteta što je bežičan) ili da njuskam dalje,
isto tako čitam depresivno na redditu korisnike koji imaju isti problem
https://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/21cs7t/a_gaming_mouse_for_large_hands/
ovome roccat ni g700 serija nije pasala, isto kao ni meni
pomalo sam očajan gdje da nađem ono što tražim.
Svaka pomoć je dobro došla.

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: Miš za veći dlan

Ja imam mx master i to je umjetnicko djelo a ne mis.

9 godina
neaktivan
Torent kaže...

Ja imam mx master i to je umjetnicko djelo a ne mis.

igre performanse,preciznost?, igram jednom tjedno i to petkom popodne, a zadnjih par dana važem između još Logitech G502 Proteus Spectrum , no ima slabu kvalitetu izrade i čitajući po forumima dijelovi mu otkazuju nakon 7-8 mjeseci (prethodniku koji je isti jel) što je po meni smješno pošto mi je stari mx radio u razdoblju od 2008-2016.

Roccat Tyon mi je isto preporučen no nemam blage veze kakav je.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2016 9:54 (vito79).
9 godina
odjavljen

Ne igram se ali mis je extremno precizan. Koliko znam jos uvijek MX serija ima najprecizniji senzor na trzistu. Za mene samo MX serija miseva postoji....KAda vidim ona led svjetla dodje mi da bljunem ;) A sda MX master nije ni skup. Prije se cijena kretala oko 100 eur a ja kupio svoj na amazonu za 65 eur. To je bagatela za takav mis...

16 godina
neaktivan
vito79 kaže...

igram jednom tjedno....

Onda je ovo sasvim solidan miš za tebe, bez da izdvajaš veću sumu novaca

http://business.logitech.com/en-gb/product/rx250-optical-mouse-business

9 godina
neaktivan
Torent kaže...

Ne igram se ali mis je extremno precizan. Koliko znam jos uvijek MX serija ima najprecizniji senzor na trzistu. Za mene samo MX serija miseva postoji....KAda vidim ona led svjetla dodje mi da bljunem ;) A sda MX master nije ni skup. Prije se cijena kretala oko 100 eur a ja kupio svoj na amazonu za 65 eur. To je bagatela za takav mis...

ma jebes sve uzimam mx master, ionako sumanjam da bi mi i roccat i taj 502 pasao u ruci...

9 godina
neaktivan
marko227 kaže...
vito79 kaže...

igram jednom tjedno....

Onda je ovo sasvim solidan miš za tebe, bez da izdvajaš veću sumu novaca

http://business.logitech.com/en-gb/product/rx250-optical-mouse-business

veliki dlanovi i dugacki prsti izdrzao bi svega 15 minuta sa njim

9 godina
odjavljen

Ma ovo je bezveze.

9 godina
odjavljen
vito79 kaže...
Torent kaže...

ma jebes sve uzimam mx master, ionako sumanjam da bi mi i roccat i taj 502 pasao u ruci...

Kad ga izvadis iz kutije 5 minuta ces ga samo gledati koliko dobro taj mis izgleda ;) Samo radi toga ga se isplati kupiti.... ;)Javi kako prodje ;)

Najbolja fora mi je sto taj mis radi i zicno i bezicno preko prijemnika i bluetootha ;)  3 nacina spajanja sa 3 uredjaja istovremeno ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2016 10:50 (Torent).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice