Preporuka za Razer miš

poruka: 5
|
čitano: 1.664
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Preporuka za Razer miš

Pozdrav, trebam pomoc oko izbora miša, gledam između Razer DeathAdder Chroma ili Razer Mamba Tournament Edition?

Koji je bolji za gaming(ugl. za CSGO) i zasto?

3 Razer DeathAdder Chroma
2 Razer Mamba Tournament Edition

0 1 hvala 0
16 godina
Preporuka za Razer miš

Evo ti vrlo lijepa usporedba

Osobno sam imao Razer DeathAdder i to onu prvu ediciju, jedan od najboljih miševa koje možes kupit za gaming.

Mamba ima svojih mušica.

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Preporuka za Razer miš

ako ti nesmeta mis koji malo tezinom odstupa od gore navedenih razmisli o rog gladiusu.ljudi su odusevljeni sa njim ukljcujuci i mene. slovi za najkvalitetnijim misem na trzistu i napravljen da traje.  

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Preporuka za Razer miš
fornipples kaže...

Pozdrav, trebam pomoc oko izbora miša, gledam između Razer DeathAdder Chroma ili Razer Mamba Tournament Edition?

Koji je bolji za gaming(ugl. za CSGO) i zasto?

Necu tvrditi za mambu zato jer taj mis nisam imao, ali deathadder chroma je po meni jedan od najboljih miseva sto sam imao.

16 godina
Re: Preporuka za Razer miš
=xfact= kaže...

ako ti nesmeta mis koji malo tezinom odstupa od gore navedenih razmisli o rog gladiusu.ljudi su odusevljeni sa njim ukljcujuci i mene. slovi za najkvalitetnijim misem na trzistu i napravljen da traje.  

Vrlo dobar miš , jedan od boljih jer koristi isti senzor kao Razer DeathAdder mouse koji je jedan od najboljih u miševima uopće, al da je najkvalitetniji to je već diskutabilno.

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice