POMOC oko miša! zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.409
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
POMOC oko miša!
Prijatelj mi ima steelseries ikari i meni se kod tog misa jako sviđa ovo sto tocno ide uz ruku...pa sad ja ocu kupit sebi neki malo bolji mis a da ima to tako napravljeno pa molim preporuku....ako moze ponudite mi 3-4 misa pa cu ja odabrati!
Hvala unaprijed!
Moj mail: grgaveliki7@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: POMOC oko miša!
Grga123 kaže...
Prijatelj mi ima steelseries ikari i meni se kod tog misa jako sviđa ovo sto tocno ide uz ruku...pa sad ja ocu kupit sebi neki malo bolji mis a da ima to tako napravljeno pa molim preporuku....ako moze ponudite mi 3-4 misa pa cu ja odabrati!
Hvala unaprijed!

I ti čovjeku u temi napišeš kako je nepismen i još se smiješ tužno zaista tužno.

Zar ti misliš kako se ovdje nude miševi, na forumu se mogu samo preporučiti a ne ponuditi nisi u dučanu ili restoranu.

15 godina
neaktivan
Re: POMOC oko miša!
Grga123 kaže...
Hvala unaprijed!

Ono sto tocno ide uz ruku je jos prototip tj. koncept. Za sada ono sto tocno ide uz ruku mozes jedino nabaviti na crno, tako da nađes nekoga tko radi u tvornici onoga sto tocno ide uz ruku.

Gamers Don't Die, They Respawn.
15 godina
POMOC oko miša!

Prestigio PMSG1y u linksa 269kn. Dva nastavka jedan običnog oblika drugi što ide točno uz ruku. 

http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/prestigio-pmsg1y-review-by-vapor/95437.aspx Tu ti je moj review. Pročitaj ga dobro i vidi smetaju li ti njegovi nedostaci.

Kompletno Kompletno
Obična stranica Obična stranica
Ergonomska Ergonomska
U prilogu imaš i utege U prilogu imaš i utege
Zadnjica :) Zadnjica :)
Prednji dio Prednji dio
www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
moderator
POMOC oko miša!
Svi trolate, naslov koma, prvi post koma - lock Edit: Vapor uletio u zadnji tren s konstruktivnim postom, ali lock svejedno ostaje...
...
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 12:24 (Miro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice