Miš preskače

poruka: 133
|
čitano: 16.382
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Miš preskače

ma mozda imam samo lose iskustvo..... valjda je bio neki jeftinjak...... :)

Sretan Božić i godina nova!
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Miš preskače
GeneralPag1997 kaže...
nije trust shroteks

hehe, ovo me odusevilo u rano jutro :)

colonello bastardo
15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
mstaglicic kaže...

Malo ga kucnem oko poklopca za bateriju (po sredini) i radi normalno neko vrijeme,pa onda opet zeza.

A i opet da moraju biti toliko blizu mi ne ide u glavu - čemu onda domet toliki kad je toliki domet (a da nema ništa između) malo teško ostvarit.

Malo ga kucnes? Mozda baterija ima lufta između kontakata pa dok se malo razmrda ne lovi. Jel mozes stavit sliku kak izgleda ta baterija unutra ?

Pa kucnem ga malo iznad utora za bateriju - više po sredini .

Evo slika:

AMD Phenom II X4 B45 @ X3 3.75 GHz : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2123285
15 godina
neaktivan
Miš preskače

Kad ćeš otići u trgovinu?! (da znam kad treba držat fige xD)

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
etnes kaže...

Kad ćeš otići u trgovinu?! (da znam kad treba držat fige xD)

hahhah,najvjerojatnije popodne oko 4-5 sati.

AMD Phenom II X4 B45 @ X3 3.75 GHz : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2123285
15 godina
Miš preskače

Neznam dali te netko vec pitao, ali dali si probao stavit neke druge baterije unutra tipa npr. Duracell ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Neznam dali te netko vec pitao, ali dali si probao stavit neke druge baterije unutra tipa npr. Duracell ?

Nije me nitko pitao,al u njemu su baterije koje su došle s njim ,pa valjda valjaju nešto.

15 godina
Miš preskače

Daj stavi neke druge tek toliko da vidis da mozda nije u njima problem !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Daj stavi neke druge tek toliko da vidis da mozda nije u njima problem !

A probat ću VARTA -njih imam doma,nove.
Al nije mi jasno kako je do baterija,kad su nove i došle su s njim,pa su samim tim dovoljno jake za njega?

15 godina
Miš preskače

U takvim jeftinijim misevima sumnjam da su neke dobre baterije, ali opet nemora bit tako . Sve u svemu probaj druge !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

U takvim jeftinijim misevima sumnjam da su neke dobre baterije, ali opet nemora bit tako . Sve u svemu probaj druge !

A MS miš je radio na 1 bateriju (AAA) ,neka nepoznata marka (male,plave baterijice) i bez preskakivanja i ičeg sličnog.

Ovaj radi na 1 ili 2 AA baterije ,marka je nepoznata - samo piše Alkaline Batteries :D

Probat ću VARTA ,pa javim jel sve ok :D

16 godina
mstaglicic kaže...
godo kaže...
mstaglicic kaže...

Sad sam radio s mišem pola metra iznad recievera i on ponovno zapinje i ne prihvaća klik odmah,nego nakon 2-3 puta .

Može biti i 10 cm, ako je između nešto što smeta vezi opet si na istome!

Vidim da si se već odlučio za G400, ali jesi li probao nešto od onoga što sam ti napisao?

Miš je bio na stolu,a pola metra (možda i malo manje) ispod njega je reciever -  i opet preskače,zapinje i ne prihvaća klik kako treba.
Malo ga kucnem oko poklopca za bateriju (po sredini) i radi normalno neko vrijeme,pa onda opet zeza.

Odlučio sam se za G400 ,a ovo što si mi rekao ću probat sutra.
Produžni USB neću kupovat.

A i kako je netko na prošloj stranici rekao - njemu miš radi sa 20m i između su 2 zida.
Mislim,malo mi je glupo da mi Trust ne radi kako treba,a MS koji je isto bio wireless je radio kako treba,bez problema.
A i opet da moraju biti toliko blizu mi ne ide u glavu - čemu onda domet toliki kad je toliki domet (a da nema ništa između) malo teško ostvarit.

Mozda je neka tvornička greska u čipu? Ili se nešto unutra razmrdalo u transportu do firme u kojoj si kupio miš?
I probaj druge baterije kako ti je kolega iznad rekao. Lako moguće da to može biti problem. Imam takvo iskustvo sa logitechovim bežičnim od seta s tipkovnicom, Čim baterija oslabi počne štekat i radit probleme. 

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati t
15 godina
neaktivan
xZero kaže...
mstaglicic kaže...
godo kaže...
mstaglicic kaže...

Sad sam radio s mišem pola metra iznad recievera i on ponovno zapinje i ne prihvaća klik odmah,nego nakon 2-3 puta .

Može biti i 10 cm, ako je između nešto što smeta vezi opet si na istome!

Vidim da si se već odlučio za G400, ali jesi li probao nešto od onoga što sam ti napisao?

Miš je bio na stolu,a pola metra (možda i malo manje) ispod njega je reciever -  i opet preskače,zapinje i ne prihvaća klik kako treba.

Odlučio sam se za G400 ,a ovo što si mi rekao ću probat sutra.
Produžni USB neću kupovat.

A i kako je netko na prošloj stranici rekao - njemu miš radi sa 20m i između su 2 zida.
Mislim,malo mi je glupo da mi Trust ne radi kako treba,a MS koji je isto bio wireless je radio kako treba,bez problema.

Mozda je neka tvornička greska u čipu? Ili se nešto unutra razmrdalo u transportu do firme u kojoj si kupio miš?
I probaj druge baterije kako ti je kolega iznad rekao. Lako moguće da to može biti problem. Imam takvo iskustvo sa logitechovim bežičnim od seta s tipkovnicom, Čim baterija oslabi počne štekat i radit probleme. 

Ma stavio sam sad VARTA baterije i opet zapinje.

15 godina
Miš preskače

Onda je zaista problem u samom misu, idi mjenjaj to !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Miš preskače

Ić ću još kupit Duracell pa s njima probat :D

iako mi nije jasno - bile su nove baterije,isporučuju se s mišem i od prvog dana zezaju.Što ih onda uopće daju uz miš?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Miš preskače

miš preskače {#} ulovi ga :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mstaglicic kaže...

iako mi nije jasno - bile su nove baterije,isporučuju se s mišem i od prvog dana zezaju.Što ih onda uopće daju uz miš?

nemoj kupi uacell baterije. ako ti ne rade ni sa vartom ni s ovim koje si dobio onda baterije nisu krive ... ustvarni neznam zakaj se uopće trudiš popraviti miš ako ti je u cilju dobit natrag novce {#}

15 godina
neaktivan
etnes kaže...
mstaglicic kaže...

nemoj kupi uacell baterije. ako ti ne rade ni sa vartom ni s ovim koje si dobio onda baterije nisu krive ... ustvarni neznam zakaj se uopće trudiš popraviti miš ako ti je u cilju dobit natrag novce {#}

Evo počeo je radit normalno jedno 2-3 minute i ponovno se zblesao te ponovno zapinje.

Mislim,sigurno će me pitat jesam li probao nove baterije,na što ću im odgovorit da su ove koje su došle s njim nove te da od prvog dana zapinje.
Još ću reć da mi miš ne leži kako sam htio te da sam tražio BT miš a ne wifi i valjda će vratit 130kn - nadam se.

15 godina
Miš preskače

Javi kak je na kraju zavrsila ta saga !{#}

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
mstaglicic kaže...
etnes kaže...
mstaglicic kaže...

Evo počeo je radit normalno jedno 2-3 minute i ponovno se zblesao te ponovno zapinje.

Mislim,sigurno će me pitat jesam li probao nove baterije,na što ću im odgovorit da su ove koje su došle s njim nove te da od prvog dana zapinje.
Još ću reć da mi miš ne leži kako sam htio te da sam tražio BT miš a ne wifi i valjda će vratit 130kn - nadam se.

ček malo ... ako ti ispočetka radi dobro a onda počinje zapinjat, znači da je u mišu greška i da ga nijedne baterije nebi spasile ... 

15 godina
hmmm mozda trazi jace baterija taj tvoj mis. tako je meni bilo sa bezicnim joystikom tek kas sam stavio jos jednu aa bateriju je proradil
AMD u <3 Intel u 8===3
15 godina
neaktivan
etnes kaže...
mstaglicic kaže...
etnes kaže...
mstaglicic kaže...

ček malo ... ako ti ispočetka radi dobro a onda počinje zapinjat, znači da je u mišu greška i da ga nijedne baterije nebi spasile ... 

Da,krene radit normalno i onda sve više i više koči,zapinje .

GeneralPag1997 kaže...
hmmm mozda trazi jace baterija taj tvoj mis. tako je meni bilo sa bezicnim joystikom tek kas sam stavio jos jednu aa bateriju je proradil

A čemu onda služe baterije koje su došle s njim? - Za ukras,najvjerojatnije :D

16 godina
mstaglicic kaže...
etnes kaže...
mstaglicic kaže...
etnes kaže...
mstaglicic kaže...

GeneralPag1997 kaže...

Čisto za DEMO da vidiš da miš radi. Drže dobro prvih sat vremena i već oslabe. KInesko smeće.

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati t
15 godina
neaktivan
xZero kaže...
mstaglicic kaže...
etnes kaže...
mstaglicic kaže...
etnes kaže...
mstaglicic kaže...

GeneralPag1997 kaže...

Čisto za DEMO da vidiš da miš radi. Drže dobro prvih sat vremena i već oslabe. KInesko smeće.

Ma reć ću im u dućanu da miš treba radit s tim baterijama,pa MS miš je pola godine izdržao sa takve (kineske) 2 baterije bez zapinjanja.

15 godina
neaktivan
Miš preskače

Jbt. ja već mislio,šta su sada ovi iz logitecha izmislili...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miš preskače

Ma definitivno prestajem sa probama baterije,evo sad mi je backward i forward button prestao radit - nema ni klika,izgleda su upale tipke unutra :D

Reć ću im da je to krepalo i da zahtjevam povrat novca .

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miš preskače

ima kakvih novosti?! je si otišao u trgovinu?! si dobio povrat novca? javi nam se ... (pretpostavljam da si dobio povrat novca i da si otišao u links po g400 te da sad nemaš vremena za forum jer "testiraš" novi miš xD){#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Miš preskače

Kolika rasprava o Trust misu.

Evo samo da velim iz mojeg i iskustva kolege sa posla, pa jednog frenda i susjeda. SVE, ali bas SVE sto smo imali od Trusta nije radilo kako treba vec od prvog dana.

ja sam imao (i imam ga jos negdje u ladici) njihovog bezicnog misa koji mi od prvog dana malo radio pa malo ne. Promjena baterija nije nista pomogla. Jednostavno bi radio 2-3 minute pa poceo preskakivati i gubiti signal. Nije pomoglo niti da sam ga stavio 10cm od receivera. kolega sa posla je kupio njihov digitalni fotic. Niti na jednom mobitelu nisam vidio tako losu sliku kao na tom foticu, a baterije je cuclao u roku keks.

Susjed je kupio Trust tipkovnicu i od prvog dana mu se razmaknica i jedna tipka zaglavljuje, odnosno ne vraca se svaki put. Prijatelj je imao isto njihov fotic ali drugi model, ima stvarno lijepu ljubicastu nijansu preko cijele fotke. Ja sam unatoc tom svemu kupio njihovu podlosku za misa sa gelom misleci da tu ne mogu zeznuti stvar. Ma vraga, nisam izdrzao dva dana sa njom a zglob me na ruci uzasno poceo boljeti. Sad imam neku zvrnj podlogu sa gelom koja je usput kostala trecinu manje od Trustove i s njom nema bolova.

Dakle TRUST - DONT TRUST. Izbjegavati to u sto sirem luku

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Miš preskače

a acme? jel se po vama isplate njihovi proizvodi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miš preskače

O da!

Izgleda da je sve prošlo u najboljem redu, pa mu se sada živo jebe za 4 stranice rasprave! {#}

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 20:30 (godo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice