I CM je dobro uzeti, zato jer sada je CM kernulo napravili su odličan miš, kažu da je headset odličan i nadolazeća rapid fire tipkovnica. TAko da ne bih govorio kao neki da je CM smeće jer nije a sada ga se ispalti uzeti.
Ma najvjerojatnije cu uzet deathaddera
ja imam deathadder (staru verziju od 1800 dpi), mogu ti reci da je precijenjen. mislim, sasvim je solidan mis, ali za tu cijenu mozes i bolje dobit.
inace, meni savrseno lezi u ruci, fensi je za pokazivat kad ti dode neko pa ga oces impresionirat, a ona 2 gumba sa strane sam u zivotu mozda dvaput kliknuo...
ja imam deathadder (staru verziju od 1800 dpi), mogu ti reci da je precijenjen. mislim, sasvim je solidan mis, ali za tu cijenu mozes i bolje dobit.
inace, meni savrseno lezi u ruci, fensi je za pokazivat kad ti dode neko pa ga oces impresionirat, a ona 2 gumba sa strane sam u zivotu mozda dvaput kliknuo...
i to kad si slucajno zapeo za njih xD tako i ja :)
Cooler Master Storm Sentinel, Storm Sentinel Advance i Sentinel Zero-G su, po mom mišljenju, trenutno najbolji miševi u kategoriji 350 - 700 Kn.
Tako fino uzmeš CM ili G700 i miran si, CM nemoj sumnjat isprobo sam danas miš i odličan je.
CM-ovi misevi imaju z axis
Roccat kova +, odlican mis :D za ljevake i desnjake ja ga koristim i prezadovoljan sam
CM-ovi misevi imaju z axis
Imao prvi sentinel dok nisu izdali novi firmware.
No Z-Axis bug imaju i mnogi drugi miševi, dapače mnogi Razerovi imaju.