Loš izbor mehaničkih tipkovnica u hrv - RJEŠENJE!

poruka: 153
|
čitano: 46.217
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Max Keyboard ima popuste i dodatne nagrade u sklopu Cyber Mondey promocije.

Osvjetljena tipkovnica sa Cherry MX za 100 $.

link

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2013 22:51 (Fuzzy Dunlop).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Loš izbor mehaničkih tipkovnica u hrv - RJEŠEN
Stjepanj kaže...
moderna mehanika? sta je to? to se moze prodati samo krelcima koji pojma nemaju o nicemu a ne da tu istu placaju 20x skuplje! to ti je isto kao da si rekao da su procesori od 20000 kn nesto posebno i nevideno...bla,bla poanta je da te tipkovnice nemaju veze s vezom ak pogledas cijenu a zaista nisu nista specijalno! ako išta u svijetu hardwera neopravdava preveliku cijenu onda su to te famozne mehanicke tipkovnice!sry LP

Jel ti uopće znaš kako izgleda proizvodnja membranskih tipkovnica a kako meh tipkovnica? Strojar sam pa znam poneke stvari oko toga i mogu ti reć da nisi u pravu kad kažeš da nema smisla u toliko visokoj cijeni. Membrane nemaju nikakve posebne dijelove u sebi, samo izleti hrpa membrana iz preše i tjt, napravio si glavni dio tipkovnice, dok mehaničke zapravo imaju switcheve koji imaju komponente u sebi tj. moraju se pojedinačno sklapat, nisu to čepovi od piva da lete iz tvornice u serijama od 10mil komada.

16 godina

Nešto je zamrla ova tema? 

Ima netko u planu uzimati kakve custom keycapove pa da podijelimo poštarinu? Ustvari, ima li tko kakvu preporuku odakle ih uzeti?

Gledao sam na Max Keyboard-u, ali mi je preskupa poštarina za tih par komada što bi uzeo (portal ALT-ovi su mi zakon).

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice